Radiatedsoul Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Τα quests δινουν παντα το ιδιο exp ανεξαρτητα σε τι lvl τα κανεις. Αν βλεπεις ενα quest γκρι δινει το ιδιο exp που θα εδινε αν το εβλεπς κοκκινο. Αυτο το λεω για τον φιλο παραπανω που ειπε οτι τα quests ειναι κακοσχεδιασμενα, φανταζομαι σε μια τετοια συγχιση θα βρισκεται και θα σβηνει τα γκρι quests επειδη θα νομιζει οτι δε δινουν exp.
Skia11 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ας είναι καλά ο skia, ο remiel, ο toufas που θα με b00stαρουν μετά . Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ μου συμπαίχτες xaxa? Fixed.
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Xτες πήρα ένα μύνημα από κάποιον αλλά την ώρα που μπήκα 2:30 το βράδι δεν ήταν κανείς . Για άλλη μια φορά που έφτιαξα mage με έχουν σαπίσει στο ξύλο. Αλλά δεν ξέρουν τι περιμένει τους Λακιδες όταν θα ανεβάσω lvl Πάντως παιδιά είναι χειρότερο και από το l2 το game. Σε όποια περιοχή και να πάω μου την πέφτουν αμέσως οι high lvl και με σαπίζουν. Το μόνο που με σώνει είναι να βρίσκετε κάποιος εκεί κοντά και να την πέσει σε αυτόν που με κυνηγάει
clairvoyant Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Xτες πήρα ένα μύνημα από κάποιον αλλά την ώρα που μπήκα 2:30 το βράδι δεν ήταν κανείς . Για άλλη μια φορά που έφτιαξα mage με έχουν σαπίσει στο ξύλο. Αλλά δεν ξέρουν τι περιμένει τους Λακιδες όταν θα ανεβάσω lvl Πάντως παιδιά είναι χειρότερο και από το l2 το game. Σε όποια περιοχή και να πάω μου την πέφτουν αμέσως οι high lvl και με σαπίζουν. Το μόνο που με σώνει είναι να βρίσκετε κάποιος εκεί κοντά και να την πέσει σε αυτόν που με κυνηγάει Aquilonia είσαι είπαμε; Χθες έκανα ένα χαρακτήρα κι εκεί, έτσι για την (1η μου) εμπειρία σε PvP. Μέχρι το lvl11 έφτασα στο ρελαντί και μάλιστα έλεγα "ααα σέβονται όλοι το RP του server, δεν έχει ganging τι καλά!". Προφανώς δεν είχα καταλάβει ότι η πόλη θεωρείται ασφαλής περιοχή.. Μόλις πήγα στο νησάκι όμως και έπεσαν οι πρώτες φάπες, κατάλαβα τι παίζει! Ανελέητο ξύλο πάντως... Τα είδα όλα, από εκεί που με το PvE ακόμη και 3 ίδιου lvl τέρατα ήταν ρουτίνα, τώρα βρέθηκα να χάνω ακόμη και από 2 lvl μικρότερους μου.. Και αυτό νομίζω έχει και τα καλά του, γιατί θα γίνω καλύτερος παίχτης. Απλά μέχρι να ανέβω lvl θα γεράσω Οπότε, αν παίζεις Aquilonia, κάνε με add είμαι με το ψευδώνυμο Maker και είμαι lvl12 ranger. Λόγω δουλειάς / εργασιών / κλπ δεν παίζω πολύ, αλλά καλό θα είναι κάποια quest να τα κάνουμε παρέα, με εμένα hidden δίπλα σου για να πάρουμε το αίμα μας πίσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ σου έστειλα μήνυμα check2fire και μου είπε ότι το έκανε buffer γιατί δεν είσουν online. Kaedenor με λένε in-game είπαμε.
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θα σας κάνω μολις μπως σήμερα κατά τις 10 το βράδι.
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εμενα παντως κανουν στο πλαι οι πιο πολλοι γιατι ξερουν οτι αν κανουν νερα θα παισει ξυλο απο ολο το guild χτες μου λεγανε οτι ισως με κανουν officer για το pvp....αλλη δουλια δεν ειχαμε
totalius Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Παιδιά πως μπορώ να ταξιδέψω από Chemi(stygia) στη Tarantia?
fallen2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Γεια σας καταρχας,Ειναι το 1 post που κανω εδω .Προσπαθουσα να βρω ενα trial-key για το age of Conan ψαχνωντας στο Google μεσω διαφορων site/forum ..αλλα μεχρι τωρα τιποτα..θα ηθελα να ζητισω απο καποιος απο εσας που ηδη παιζει ενα buddy key εαν σας εχει ξεμινει κανενα .Ευχαριστω προκαταβολικα ..Α κ μια ερωτιση σε αυτους που πεζανε world of warcraft πιο απο τα διο πιστευετε εχετε καλυτερο gameplay?
sleepy_head Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 το έχουν πεί τόσες φορές τα παιδιά. τέσπα..buddy keys δεν γίνεται να ενεργοποιηθούν ακόμα. Για το gameplay δεν μπορώ να πώ ακόμα. Έφτιαξα και έναν Priest σε pve. Μου αρέσει περισσότερο από rogue μέχρι στιγμής (rogue 11lvl, pom 13lvl)
fallen2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Α ενταξει, δεν το διαβασα καπου αφτο διβαζα διαφορα topics απο διαφορα site αλλα ολα ειχα καμια 40 σελιδες ε δεν τα διαβαζα κ ολα ..Ευχαριστω για τιν διευκρινιση παντως ..Μηπως ξερεις ποτε θα μπορουν να ενεργοπιησουν τα buddy keys?
aliakas Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ενταξη το game ειναι σαν beta ακομα μεγαλες ελληψεις σε ολα τα σημεια απορω γιατι το εβγαλαν στην κυκλοφορια το guthering system ειναι gtp καβαλα η κiνηση του χαρακτηρα οσο επιεικης κιαν εισε sucks big time το chat window δυσχρηστο και αναποτελεσματικο ξεχαστε το shift+click και τις αλλες ευκολιες τα χρωματα που επιλεχτικαν ειναι απαραδεκτα η zoning τεχνολογια του game ειναι και αυτη αναποτελεσματικη για την ωρα απλος δοκιμαστε να κανετε grp με φιλους σας απο το guild και η μεγαλυτερη ξενερα ειναι τα items του game που δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσουν τα γραφικα τους καθολου οι διαλογοι μετα το lvl 19 και την αρχικη περιοχη δεν εχουν speech και ειναι παρα πολυ μεγαλοι προσωπικα δεν διαβαζω τιποτα απλα επιλεγω την πρωτη επιλογη συνεχεια μεχρι να τελιωσει ο διαλογος για να μην αναφερω και τα public instances που δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει ενω κανεις αμεριμνος τα quest σου το μονο προσεγμενο σημειο του game ειναι η αρχικη περιοχη μετα το χαος παρολα αυτα ευελπιστω οτι οι της Funcom θα το στρωσουν το game και δεν θα το παρατησω περιμενα περισοτερα απο ετερεια που ειχε μεγαλη πειρα στα mmorpgs edit : sorry για τα ορθογραφικα ειναι περασμενη η ωρα
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 αν δειτε στη wildsoul αυτη την καργιολα ---------> shatteren ( ηταν level 30 ), σφαχτε τη αμεσος , αλα μαλλον δεν θα προλαβετε να τη δειτε .... παιζει πολυ υπουλα με hide και κανει fatality , ετρεχα μετα χωρις χερια .... σκοτωνει ολα τα noobia και κανει και spawn killing τελεφταια φορα ηταν στη stygia .... Shatteren WANTED DEAD
sodeli Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εμένα το μόνο που με ξενερώνει στο παιχνίδι είναι οτι όλες οι περιοχές είναι instanced και για να πας απο μια περιοχή σε άλλη θέλει loading. Αυτό το πράγμα με χαλάει απίστευτα σε mmo rpgs. Να μου πείτε γούστα ειναι αυτά... Οι υπόλοιπες ατέλειες διορθώνοται εύκολα με patches:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα