LuxJaja Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ονομα : Menetnashte Server : Aquilonia Gender: Male Race: Stygian Class: Necromancer Guild: The Free Companions
subdee Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ο αδερφός μου είναι στο ίδιο guild τους Negus Negast. ονόματι Stavros. gg εγώ είμαι Ashblade ίδιο server αλλά άλλο guild.
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Σε έχουμε κάνει add σου χου με πει και ni hao μερικές φορές αλλά εσύ fart.jpg !!!!
Remiel Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Grimmjow @ Wildoul Nickname : I MAKE CHILL KISS THE GROUND!
Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 chill δεν θα βλεπα το msg ρε συ ή θα ηταν κανας φιλος μου...ασε που ξεχναω nicks
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ναι βρε toufas np . Το chat είναι δύσχρηστο εξάλλου. Και αν είσαι σε φάση διαλόγου με npc δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα....την έχω πατήσει και εγώ. Μακάρι να υπήρχε αυτό το "τσκ" που ακουγόταν στο wow στα whispers . Τον καημένο τον Remiel τον είχα για αρκετές ώρες ignore χωρίς να το ξέρω, κάτι πάτησα ο n00bας (μακράν οι πιο παραγωγικές ingame ώρες πάντως xD) ενώ την πρώτη ημέρα συνομιλούσα (μόνος μου γιατί μάλλον είναι ξένος ) με κάποιον grimmjAw νομίζοντας ότι είναι ο Remiel lol.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ονομα : Polemarhos Server : Wildsoul Gender: Male Race: Aquilonian Class: Guardian Guild: Negus Negast ειδα εναν pollemarhos με 2 l ηταν level 10 .... εσυ ησουν ?
telarin Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Aφού είναι γεμάτο με κανονικού διαλόγους πως να μην έχει το game μεγάλο μέγεθος. Τώρα που ασχολούμε μαζί του περισσότερο μπορώ να πω ότι ειναι φοβερό παιχνίδι. Σου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις ένα κανονικό rpg και όχι κάποιο mmorpg. Τα quest του δεν είναι της πλάκας και έχουν τις περισσότερες φορές καλό story και βάλε και τους κανονικούς διαλόγους και έχεις ένα αξιοπρεπή rpg. Η μουσική του είναι απίστευτη όπως και ο σχεδιασμός των περιοχών του αν και τα γραφικά του δεν είναι και τίποτα τρελό αλλά τουλάχιστον έχουν δημιουργήσει πανέμορφα σκηνικά. Παιδιά το game βλέπω να μας κολλάει άσχημα. Το κακό είναι ότι θέλει καλό μηχάνημα για να παίξει. Αληθεια στο Aquilonia παίζει κανείς? δυστυχώς μετά την Tortage πέφτει γενικώς η ποιότητα και των q, που γίνονται ξέμπαρκα και θυμίζουν περισσότερο farming χωρίς να προωθούν το story, ότι δηλ συμβαίνει στο wow (σκότωσε 10 λύκους και μετά 20 αράχνες κλπ) και του ήχου. Ασε που πέφτει ΤΟ τρέξιμο γιατί κάνεις κάποια q σε μια περιοχή, τα υπόλοιπα διαθέσιμα q είναι κόκινα οπότε πρέπει να πας σε άλλη, να κάνεις το ίδιο, μετά να επιστρέψεις στην προηγούμενη ( με τα lvl που έχεις ανέβει τα κόκινα q τα εμφανίζει πλέον ως κίτρινα η πράσινα ) κοκ. Δηλαδή πρόσεξαν την αρχική περιοχή καθότι είναι η βιτρίνα του παιχνιδιού ενώ μετά δείχνει να βαρέθηκαν..
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Σε έχουμε κάνει add σου χου με πει και ni hao μερικές φορές αλλά εσύ fart.jpg !!!! .... που το ξερεις το ni hao ?
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ποιος δεν το ξερει? το εχει και ενας για nickname στο game
Xvipes Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ποιος δεν το ξερει?το εχει και ενας για nickname στο game ni hao, jijio , κλπ κλπ όποιος έπαιζε lineage official δεν γίνετε να μην τα ξέρει
chill Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ναι γιατί στο wow μας έλλειψαν νομίζεις ε ? [asasdasdasf] :"Hi friend, welcome to w**.nihaoGOLD.com (random link ). 1000g=19,99$ 10000g=190$. Powerleveling services 1-60=137,99$ 61-70=115$ bla bla bla bla bla bla....BE THE ONE YOU WANT TO BE"
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 φοβερη ατμοσφαιρα στη stygia .... ξερη κανεις πως μπορω να μαζεψω γρηγορα feats γιατι με 1 καθε level που ανεβενω βλεπω να μη γεμιζουν ολα ... καιρο εχει να με κρατηση game 12ωρα , 24 level σε 4 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα