Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ρε Ghost μοιάζει με τον chara σου λίγο αυτός που είναι στα γόνατα...

Είπαμε RP αλλά όχι κ' έτσι :P

Έχω μούσια και δεν είμαι μαύρος. Ψάξε τους Stygians. ;)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πέφτουν πιο δύσκολα τα mobs και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για κάποιο καλό drop. ΧΡ νομίζω πως παίρνεις κάτι μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Aφού είναι γεμάτο με κανονικού διαλόγους πως να μην έχει το game μεγάλο μέγεθος. Τώρα που ασχολούμε μαζί του περισσότερο μπορώ να πω ότι ειναι φοβερό παιχνίδι. Σου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις ένα κανονικό rpg και όχι κάποιο mmorpg. Τα quest του δεν είναι της πλάκας και έχουν τις περισσότερες φορές καλό story και βάλε και τους κανονικούς διαλόγους και έχεις ένα αξιοπρεπή rpg. Η μουσική του είναι απίστευτη όπως και ο σχεδιασμός των περιοχών του αν και τα γραφικά του δεν είναι και τίποτα τρελό αλλά τουλάχιστον έχουν δημιουργήσει πανέμορφα σκηνικά. Παιδιά το game βλέπω να μας κολλάει άσχημα. Το κακό είναι ότι θέλει καλό μηχάνημα για να παίξει. Αληθεια στο Aquilonia παίζει κανείς?

• Moderators
Δημοσ.
Aφού είναι γεμάτο με κανονικού διαλόγους πως να μην έχει το game μεγάλο μέγεθος. Τώρα που ασχολούμε μαζί του περισσότερο μπορώ να πω ότι ειναι φοβερό παιχνίδι. Σου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις ένα κανονικό rpg και όχι κάποιο mmorpg. Τα quest του δεν είναι της πλάκας και έχουν τις περισσότερες φορές καλό story και βάλε και τους κανονικούς διαλόγους και έχεις ένα αξιοπρεπή rpg. Η μουσική του είναι απίστευτη όπως και ο σχεδιασμός των περιοχών του αν και τα γραφικά του δεν είναι και τίποτα τρελό αλλά τουλάχιστον έχουν δημιουργήσει πανέμορφα σκηνικά. Παιδιά το game βλέπω να μας κολλάει άσχημα. Το κακό είναι ότι θέλει καλό μηχάνημα για να παίξει. Αληθεια στο Aquilonia παίζει κανείς?

Βασικά οι διάλογοι έχουν speech μες στην Tortage όλοι. Έξω από εκεί, έχουν μόνο αυτοί για το Destiny Quest.

Στoν Aquilonia είμαι μέσα, όπως και μερικοί άλλοι από εδώ (πρέπει να μας βάλουμε σε λίστα). Το name μου είναι Kaedenor και είμαι μέλος των Argonauts.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ονομα : Davelitsa

Server : Wildsoul

Race: Aquilonian

Class: Barbarian

Δημοσ.

Aquilonia aye με την παρέα μου... είμαστε τέσσερα άσπιτα παιδάκια που ανεβαίνουμε χαλαρά :)

Αν παίζει κανένα συμπαθητικό διεθνές guild μέσα

pst @ Loren ;)

Δημοσ.

Kαι εγώ παιδία δεν μπορώ να παίζω μόνος μου και ιδίως με ξένους :P Πάντα είμουνα(είχα) ελληνικά guild. Κάντε με ένα invite το όνομα μου είναι Dionissos. Tαιριάζει και με το όνομα του guild :D. Αν και λόγο δουλειάς και ηλικίας οι παλιές δόξες δύσκολα θα ξανάρθουν...

Δημοσ.
Kαι εγώ παιδία δεν μπορώ να παίζω μόνος μου και ιδίως με ξένους :P Πάντα είμουνα(είχα) ελληνικά guild. Κάντε με ένα invite το όνομα μου είναι Dionissos. Tαιριάζει και με το όνομα του guild :D. Αν και λόγο δουλειάς και ηλικίας οι παλιές δόξες δύσκολα θα ξανάρθουν...

Άστα σε καταλαβαίνω. Από την Κυριακή έχω να πάρω lvl, ούτε που το έχω αγγίξει τόσες μέρες καλά καλά :(.

Ας είναι καλά ο skia, ο remiel, ο toufas που θα με b00stαρουν μετά :D. Ε καλοί μου συμπαίχτες :P xaxa?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...