Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Σηκώσαμε το Keep μας σήμερα. (Argonauts)
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 σε ποιο σερβερ παιζεις? Εγω παιζω wildsoul και ψαχνω για guild να εχει και κανεναν ελληνα μεσα
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 σε ποιο σερβερ παιζεις? Εγω παιζω wildsoul και ψαχνω για guild να εχει και κανεναν ελληνα μεσα εγω ειμαι wildsoul στην tortage ονομα ---> Jehovah 14 level priest of set ... να κανουμε καμια ομαδα γιατι εχει κατι κολοπαιδα που στην πρωτη ευκαιρια αν εισαι μικροτερο level σου την πεφτουν .. με εχουν 1-8 kills στα stat αλλα τωρα που ανεβενο εχω καλες κινησεις και θα φανε καλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Παίζω στον Aquilonia, RP-PvP.
posonap Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 τι εγινε αρχισαν τα ΒΑΝια ? ΧΕΧΕ εξαιρετική κίνηση.Το game έχει πόλλα να δόσει,άκόμα είναι "μισό" δεν λέω οτι είναι καλό αυτό αλλα τουλάχιστον προσπαθούν....
clairvoyant Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Λοιπόν το ξέρω ότι θα φάω δούλεμα τρελό με αυτό το screenshot.. Αλλά δεν μπορώ, μετά το αρχικό WTF όταν το είδα, ε πέθανα στα γέλια και είπα να το μοιραστώ. Για αυτούς που θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν κάπως, να πω πως ΟΧΙ δεν είμαι gay, απλά ο φρουρός της πόλης είναι το που**νακι μου. Ευχαριστώ. :-D:-D
becausE Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Άν κάνω μεταφορά το φάκελο του game θα παίζει σε άλλο pc?
clairvoyant Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Άν κάνω μεταφορά το φάκελο του game θα παίζει σε άλλο pc? Χλωμό το βρίσκω. Εγώ έκανα εγκατάσταση στα Vista και όταν είχα προβλημα με το frame rate δοκίμασα να το τρέξω από τα XP (είμαι με dual boot προφανώς). Αρχικά δεν έτρεχε γιατί ήθελε το τελευταίο DirectX. Αφού το βρήκα στο internet και το εγκατέστησα, έτρεχε το παιχνίδι αλλά οι γραμματοσειρές εμφανίζονταν όλες με ιερογλυφικά και δεν έβλεπα τον χαρακτήρα μου στην οθόνη επιλογής. Δεν ξέρω αν έκανα το αντίστροφο τι θα γινόταν (δηλαδή εγκατάσταση στα XP και εκτέλεση από Vista), αλλά δεν θα περίμενα και πολλά...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Λοιπόν το ξέρω ότι θα φάω δούλεμα τρελό με αυτό το screenshot.. Αλλά δεν μπορώ, μετά το αρχικό WTF όταν το είδα, ε πέθανα στα γέλια και είπα να το μοιραστώ. Είπαμε...mature το παιχνίδι, αλλά όχι κι έτσι!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Παιδια εμενα τα server τα διχνει με αλαμπουρνεζικα γραμματα και ετσι δεν μπορω να βρω τον wildsoul που ειναι το guild μου , τη να κανω? Το εχετε και αλλη αυτο?
Skia11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ρε Ghost μοιάζει με τον chara σου λίγο αυτός που είναι στα γόνατα... Είπαμε RP αλλά όχι κ' έτσι
Tredor Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Guys για να κανω Register στο official forum εδω δεν παω ? "Create or Update my Forum Login" βαζω κωδικο , περιμενω περιμενω.. αλλα δεν!! συνεχιζει να λεει Wrong pass.. Btw , το game ειναι αρκετα βαρυ !
telegamesvg Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Άν κάνω μεταφορά το φάκελο του game θα παίζει σε άλλο pc? Eγω το εκανα απο Vista σε Vista και παιζει ,με την προυποθεση οτι το τρεχεις απο το Patcher Setup.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα