aliakas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 o downloader ειναι κολιμενος στο downloading patch information ειναι normal αυτο ? και σας σε αυτο το σημειο ειναι ?
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στις 400.000 αντίτοιπα μόνο τα preorder. Πάνε για μύριο καρφωτοί http://news.softpedia.com/news/Age-of-Conan-Sells-400-000-Copies-86545.shtml Το pc gaming πέθανε
Xvipes Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 o downloader ειναι κολιμενος στο downloading patch information ειναι normal αυτο ? και σας σε αυτο το σημειο ειναι ? εμένα μου βγάζει "Fatal Error:Failed to download patch information file" αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω κάποια πορτ στο ρουτερ μου ή ότι επειδή οι servers είναι down δεν μπορώ να κατεβάσω τα patches. p.s είμαι από fresh install
aliakas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 υποτιθετε οτι 1 η ωρα επρεπε να ειχαν συκωθει οι servers
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στο forum έγραψαν ότι θα αργήσει κανένα 2ωρο ακόμα. Edit: Τώρα γράφουν ότι κατεβαίνουν τα patches, άρα σηκώθηκαν; Δεν ξέρω γιατί είμαι στην δουλειά...
telegamesvg Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εχω ενα μηχανημα Amd 4200X2 @2.4Ghz με 2GB ram και την 8800GT 512MB σε 24" μονιτορ και αναλυση 1920χ1200 (high settings) και στην Old Tarantia εχω δει μεχρι και 2FPS !!!! (συνηθως απο 8-18fps) Eνω πριν στην Tortage ή κατασταση ηταν μια χαρουλα .... Τι προτεινεται οτι πρεπει να αλλαξω -hardware ή settings - για να μια αποδεκτη αποδοση ....
sodeli Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εχω την εντύπωση οτι μετά τα τελευταία patches έφτιαξαν λίγο τα πράγματα με τα fps ειδικά στην Tarantia. Τι προτεινεται οτι πρεπει να αλλαξω -hardware ή settings - για να μια αποδεκτη αποδοση .... Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στα video settings. Σίγουρα διαφορά θα δείς απενεργοποιώντας τα shadows και το v-sync.
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Και το ΑΑ να προσθέσω αν το βάλεις off θα βελτιώσεις τα frames σου. Θα φτιάξει η κατάσταση θέλω να πιστεύω, υπομονή χρειάζεται, το παιχνίδι πανέμορφο μεν αναίτια βαρύ δε.
telegamesvg Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το ΑΑ το εχω off ... Kαι εγω θελω να ελπιζω οτι θα διορθωσει τα πραγματα η Funcom ...γιατι σκεφτειτε τι θα γινεται στα seeds !!! Oχι τιποτε αλλο ,αλλα εν οψη κ των νεων καρτων απο nvidia θεωρώ και λάθος την οποιαδηποτε αγορα αυτη τη στιγμη ...
clairvoyant Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το ΑΑ το εχω off ...Kαι εγω θελω να ελπιζω οτι θα διορθωσει τα πραγματα η Funcom ...γιατι σκεφτειτε τι θα γινεται στα seeds !!! Oχι τιποτε αλλο ,αλλα εν οψη κ των νεων καρτων απο nvidia θεωρώ και λάθος την οποιαδηποτε αγορα αυτη τη στιγμη ... shadows απο το χαρακτηρα σου μονο και viewing distance <2000m. Α και restart το παιχνίδι ή και τον υπολογιστή (σε μένα έτσι θέλει, go figure!). Πλέον βλέπω fps σε μια μεγάλη γκάμα, από 25 έως 100 (συνήθως πέφτει όταν γυρίζω απότομα προς μια καινούρια περιοχή, μέχρι να τη φορτώσει από το δίσκο απ'ότι καταλαβαίνω)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παιδια εχει κανεις κανα buddy key ? Γιατι χρειαζομαι ενα αμεσσα για εναν φιλο . Αν μπορει καποιος και δεν το θελει , πμ με πλεασε .
pateras04 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 καλησπέρα.αυτο που μπορώ να πω για τα frames ειναι ενω είστε μεσα στο παιχνίδι πατήστε atl-tab και αφου σας βγάλει στο desktop τοτε ξανα μπείτε στο παιχνίδι διαφορά σε frame απο 18 20 σε 37-50 το έκανα πολλές φορες και πάντα πιάνει.(Συγνώμη αν το ποσταρε κάποιος νωρίτερα δεν το είδα)
clairvoyant Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 καλησπέρα.αυτο που μπορώ να πω για τα frames ειναι ενω είστε μεσα στο παιχνίδι πατήστε atl-tab και αφου σας βγάλει στο desktop τοτε ξανα μπείτε στο παιχνίδι διαφορά σε frame απο 18 20 σε 37-50 το έκανα πολλές φορες και πάντα πιάνει.(Συγνώμη αν το ποσταρε κάποιος νωρίτερα δεν το είδα) άλλο κουλό κι αυτό! Θα το δοκιμάσω αύριο.. Εχω ενα μηχανημα Amd 4200X2 @2.4Ghz με 2GB ram και την 8800GT 512MB σε 24" μονιτορ και αναλυση 1920χ1200 (high settings) και στην Old Tarantia εχω δει μεχρι και 2FPS !!!! (συνηθως απο 8-18fps) Eνω πριν στην Tortage ή κατασταση ηταν μια χαρουλα .... ρε συ telegamesvg τώρα το είδα, τι ανάλυση είναι αυτή παιδάκι μου; Κόψε κάτι γιατί προκοπή δεν πρόκειται να δεις...
sarisn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πουλάω το παιχνίδι normal έκδοση, 35 ευρώ καθ' ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να το παίξω τελικά (το παιχνίδι εννοώ ). Την ζελατίνα την έχω βγάλει αλλά το retail key ΔΕΝ το έχω κάνει register οπότε αν θέλετε φτιάχνετε καινούργιο account ή συνεχίζετε το early access που είχα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα