Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει καποιος για τα 2 αντικιμενα στη collector edition ?? δεν μου τα εδωσε ... καποιο λαθος θα εχω κανει και το killer rhino με το πρωτο account το ενεργοποιησα ( και θα πρεπει να περιμενο μεχρι το level 40 για να δω αν εγινε σωστα ) , μηπος ηθελε με το ονομα καπιου χαρακτηρα που θα δημιουργουσα ....αν καποιος ξερει ας μου πει γιατι εχω φρικαρη

Δημοσ.
"Shut up you f***ing Jew!" (ή κάπως έτσι)

"Cartman! Don't say the F word!"

"Jew?"

στο δευτερο χαρακτηρα που εφτιαξα του εδωσα το name << Jehovah >> που ειναι το ονομα του θεου τον jews ( ΙΕΧΩΒΑΣ στα ελληνικα ) ... στον wildsoul server ( θα διδαξω την << αγαπη >> του θεου :devil: )

Δημοσ.
Game cards εχουν βγει? Που μπορω να βρω? Το plaisio εχει ? Μηπως τα Gnet?

Εχουν βγει ....το mediamarkt ειχε απο την προηγουμενη Δευτερα .

Δημοσ.
define "n word"

n_ggers :P (naggers φυσικα!! :X)

Λοιπόν η εμπειρία μου σήμερα ήταν τραυματική. Την τελευταία φορά που έπαιξα το παιχνίδι είχα 30-50fps στα 1680x1050@high. Μετά το τελευταίο update του παιχνιδιού και χωρίς καμία άλλη προφανή αλλαγή, σέρνεται το σύμπαν. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να δοκιμάζω αναλύσεις 1024x768@low και να βλέπω 4 και 5 fps. Θα κρατηθώ και δε θα αρχίσω το κλαψούρισμα.. Θα πω μόνο πως ένα παιχνίδι το αγοράζεις για να το χαρείς, όχι για να σου σπάσουν τα νεύρα. Και το Conan το κατάφερε τέλεια σήμερα το τελευταίο (ειδικά όταν έφαγα "πόρτα" 2 φορές στο server μου, αφού έπρεπε να περιμένω στην ουρά για να μπω.. λες και θα τους πέσει τίποτα αν βάλουν κανα server παραπάνω)

Πάω να κάνω εγκατάσταση στα XP μπας και δω άσπρη μέρα (αυτό είναι το "όσο ζω ελπίζω")

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο patch καθυστερεί να φορτώση τα textures 1-2 δευτερόλεπτα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτο or it's just me?:confused:

Δημοσ.

Λοιπόν η εμπειρία μου σήμερα ήταν τραυματική. Την τελευταία φορά που έπαιξα το παιχνίδι είχα 30-50fps στα 1680x1050@high. Μετά το τελευταίο update του παιχνιδιού και χωρίς καμία άλλη προφανή αλλαγή, σέρνεται το σύμπαν. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να δοκιμάζω αναλύσεις 1024x768@low και να βλέπω 4 και 5 fps. Θα κρατηθώ και δε θα αρχίσω το κλαψούρισμα.. Θα πω μόνο πως ένα παιχνίδι το αγοράζεις για να το χαρείς, όχι για να σου σπάσουν τα νεύρα. Και το Conan το κατάφερε τέλεια σήμερα το τελευταίο (ειδικά όταν έφαγα "πόρτα" 2 φορές στο server μου, αφού έπρεπε να περιμένω στην ουρά για να μπω.. λες και θα τους πέσει τίποτα αν βάλουν κανα server παραπάνω)

Πάω να κάνω εγκατάσταση στα XP μπας και δω άσπρη μέρα (αυτό είναι το "όσο ζω ελπίζω")

Εσύ κριτικάρεις το παιχνίδι εγώ προσπαθλω να παίξω απο το σαββατό που το αγόρασα είναι τρίτη και ακόμα δεν έχς παίξει.Μια το manual book έλειπε, τώρα περιμενω key -replace, για το πέος η funcom ,την επιασε μάλλον ο φόβος του WAR. Αλλα υπομόνη παντα ετσί είναι στην αρχή.

Δημοσ.

Εχω παρατηρήσει ότι αν αλάζεις τα video options και πάς να παίξεις χωρίς να κάνεις restart το game σέρνετε τρελά ακόμα και αν ρίξεις τα detail. Γιαυτό σε κάθε αλλαγή θέλει οπωσδήποτε μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Το game πιστεύω θα το στρώσουν σίγουρα. Αυτό που έχω δει είναι ότι πτώση σε fps έχουμε μόνο μέσα στις πόλεις. Κάτι ανάλογο και σε πολύ χειρότερο βαθμό είχαμε δει και στο lotro που και τα γραφικά του ήταν πολύ χειρότερα απο του conan

Δημοσ.

το αστειο...μετα απο 3 ωρες επαιζα κανονικα :P

να ξερετε...οι gms στην πλειοψηφια ειναι εθελοντες και οχι εργαζομενοι.

Δημοσ.

Τελικά για το θέμα των γραφικών μάλλον άρχισαν οι επιδιορθώσεις. Σήμερα έβγαζα και 50άρια στην πρωτεύουσα ενώ σε διάφορα άλλα σημεία ξεπερνούσα και τα 100 \0/. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν τα framedrops.... Μόνο αρνητικό ήταν ότι σε μια ωρίτσα που ασχολήθηκα απόψε για πρώτη φορά "σκάλωσε" ingame. Πάγωσε η οθόνη δηλαδή και επανήλθε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Καλά πάει το θέμα πάντως και προφανώς θα επέλθουν και άλλες βελτιώσεις.

Δημοσ.

το βρηκα μου το ειπε ενας στα υπογεια , για να παρεις τα 2 items του collector edition γραφεις στο chat communicator -----> /claim ( πρεπει να εχεις και 2 ελευθερες θεσεις στο invertory )

Δημοσ.

παίδες μπορώ να κατεβάσω όλα τα patch που χρειάζονται από κάπου εκτός από το launcher?

επειδή οι servers είναι down για maintenance?! και δεν μου συνδέετε για να κατεβάσω τα patches λέω μήπως υπάρχει κάποιο site για direct dl.

Δημοσ.
Η γυναίκα βρίσκεται στον βάλτο στον οποίο όταν μπαίνεις τρως ένα μικρό damage. Ψάξε εκεί καλά και θα την βρεις. Νομίζω ότι αναφέρεσαι για αυτήν την γυναίκα.

Τελικα το quest ειναι bugαρισμενο, βρηκα σχετικο topic στο official forum. Επειδη σκοτωσα την γυναικα αυτη πριν παρω το quest (δεν ηξερα οτι παιζει καποιο ρολο) τωρα δεν κανει respawn στο quest.

2η μερα που περιμενω petition να απαντηθει. Χτες εκανα petition στις 7 το απογευμα και ημουν θεση 176. Στις 12:30 το βραδυ το petition ηταν ακομα στην θεση 158. 2 μερες Online πρεπει να περιμενω για να φτασει η σειρα μου απο οτι βλεπω, πραγμα που δεν παιζει....

Δημοσ.
Τελικα το quest ειναι bugαρισμενο, βρηκα σχετικο topic στο official forum. Επειδη σκοτωσα την γυναικα αυτη πριν παρω το quest (δεν ηξερα οτι παιζει καποιο ρολο) τωρα δεν κανει respawn στο quest.

2η μερα που περιμενω petition να απαντηθει. Χτες εκανα petition στις 7 το απογευμα και ημουν θεση 176. Στις 12:30 το βραδυ το petition ηταν ακομα στην θεση 158. 2 μερες Online πρεπει να περιμενω για να φτασει η σειρα μου απο οτι βλεπω, πραγμα που δεν παιζει....

ο παλιος ειπε : να ξερετε...οι gms στην πλειοψηφια ειναι εθελοντες και οχι εργαζομενοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...