Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Btw, κανείς άλλος δεν βάζει φωτογραφίες του χαρακτήρα του;

Ρε συ Ghost ποση ώρα παιζεις περιπου την ημέρα ??

Το απογευματακι θαβάλω κ εγώ φωτο , αλλα ακομη ειμαι μικρο lvl ...27 ;-(

Αααα...δεν εχω πει ονομα ,λοιπόν.... Polemarhos (Guardian)...

• Moderators
Δημοσ.
Στα minigames επίσης πολύ bug.Μετά απο ressurect δεν με αφήνει να μπω σε stealth με τίποτα ενώ μόλις ζωντάνεψα.(είμαι σε combat λέει)

Αυτό ελπίζω κι εγώ να το φτιάξουν.

Παρατήρησα πως όποτε η ομάδα είναι σε μάχη (και εκτός minigame) δεν μπορείς να κάνεις stealth κι ας είσαι 1 χιλιόμετρο μακριά. Ελπίζω να μην είναι σκόπιμο, γιατί στο PvP Week-end δεν ήταν έτσι, αλλά κλασσικά με την γκρίνια μπορεί να άλλαξε στο όπως το έχουμε... :/

Ρε συ Ghost ποση ώρα παιζεις περιπου την ημέρα ??

Το βράδυ κυρίως. :)

Έχουμε και εργασίες...

Δημοσ.

Πρώτο μου BG χθές (είμαι lvl 34 atm), και με εξαίρεση το bug με το stealth, μπορώ να πω ότι ήταν Α Ψ Ο Γ Ο...btw και λίγο /stroke epeen, ήρθα πρώτος με 16 kills / 4 deaths. :)

Δημοσ.
Και τωρα το προβλημα: Στο main (Nightime) quest Awakening 3: The Woman in the Swamp σε στελνει να βρεις το πτωμα της γυναικας του Bartholomo. Εχω παει 10 φορες στο X spot, εχω γυρισει ολο το swamp αλλα η γυναικα του δεν εμφανιζετε πουθενα (level requirement δεν εχει το quest btw). Μπηκα και σε διαφορα site και λεει οτι απλα πας και την βρισκεις στο σημειο X. Εδω και 2 μερες δεν μπορω να προχωρησω το main quest για αυτο το λογο. Εχει παθει κανεις το ιδιο η ξερει πως λυνετε το ολο θεμα?

Η γυναίκα βρίσκεται στον βάλτο στον οποίο όταν μπαίνεις τρως ένα μικρό damage. Ψάξε εκεί καλά και θα την βρεις. Νομίζω ότι αναφέρεσαι για αυτήν την γυναίκα.

Δημοσ.

εγω παντως με ranger πολλες φορες εχω πατησει stealth στην μαπα του αλλουνου που πλακωνομασταν.

αν οχι στην μαπα, τοτε αν βγω απο Line of sight

Δημοσ.

σε ποιο server ειστε να ερθω και γω γιατι δεν επελεξα και με εβαλε σε ενα ισπανικο και μηλανε στα ισπανικα και με χαλασε τελιως , τωρα θα φτιαξω χαρακτιρα απο την αρχη .... δεν μπορω να αλαξω server τωρα ? οταν επιλεξεις server σε αυτον θα εισαι παντα ??

και που ειναι τα 2 αντικιμενα που εχει η collector edition εκδοση γιατι δεν τα ειδα μεσα

Δημοσ.

Είχε κανείς broken cd-key ????Εχω στείλει απο το πρώί mail για αντικατάσταση αλλά τπτ.Εχω αρχίσει και ξενερώνω απίστευτα...Τουλάχιστον να ναι καλό το game.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Game cards εχουν βγει? Που μπορω να βρω? Το plaisio εχει ? Μηπως τα Gnet?

Δημοσ.

Ο παραλογισμός ο ίδιος, έπαιζα στα 1680x1050 με 30fps, αποφασιζω με μιση καρδιά να ρίξω την ανάλυση στα 1360χ768 και παίρνω ένα υπέροχο 14άρι.. Δηλαδή απλά έλεος, μιλούσα σε κάποιον και με κάθε πλήκτρο που πατούσα σερνόταν το σύμπαν..

Shut up you f***ing Jew!" (ή κάπως έτσι)

"Cartman! Don't say the F word!"

"Jew?"

αχαχαχααχα σωστός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...