GnG Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δεν ειναι wow.αν σε βλεπουν δεν μπορεις να πας hidden οπως ειναι λογικο.. Δεν με βλέπει κανένας και δεν μπορώ να μπώ σε stealth.Dmg ο Assasin κάνει με το άνοιγμα της μάχης απο stealth.Αν δεν το έχει αυτό δεν έχει και λόγο ύπαρξης νομίζω.
posonap Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Απλωσ αυτά δεν γίνονται.Άλλαξα τη συσκευασία ce (ανοίξαμε δυο στο μαγαζί και ελείπε απο τη μία) και μολις πάω να κάνω register μου λέει οτι έχω σπασμένο code.Έχει τυχεί σε κνένα αλλόν αυτό ??Κάνω κάτι λαθός ?ΕΛΕΟΣ....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ρε παιδια εκατσα και διαβασα ολα οσα γραφετε και τελικα σε οτι ηθελα βοηθεια μπορω να πω πως τα εχασα τελειως.. (ισως φταιει που θελω υπνο).Εχω λοιπον καποιες απορειες και θα ηθελα λιγη βοηθεια.. 1. με την CE παιρνω και τo ρινοκερο για mount? 2. ειμαι αναμεσα σε barbarian assassin kai conqueror τι παιζει τελικα?? o assassin ειναι o rogue του wow με dagger και ο barbarian o rogue με swords kai maces αλλα και 2hand??? με τον conqueror τι παιζει?? 3. αν το CE δεν εχει το ρινοκερο ποιος ο λογος να το παρω?? 4. αν και noobia ερωτιση θα κανω και το κ=ξερω αλλα ετσι οπως τα διαβασα μπερδευτικα αν παρω την CE εχω ενα μηνα δωρο χωρις prepaid η απλα εχω ενα μηνα δωρο αφου βαλλω την prepaid ενω με την απλη εκδοση εχω μονο το παιχνιδι και απο εκει και περα οσο χρονο πληρωσω?? ελπιζω να μην κουρασα... pls μην απαντησετε μπερδεμενα.. 1. Όχι. Ήταν με συγκεκριμένα pre-orders. 2. Barbarian = Light armour, high DPS, dual-wield (high DPS σε έναν στόχο)/2-handed (σε πολλούς). Conqueror = Heavy armour (off-tank), high DPS (όχι όσο ο Barb), 2-handed. Assassin = Light armour, high DPS, daggers/crossbow. Κάπως έτσι. Βασικά μόνο με 2h barbarian παίζω, οπότε όποιος θέλει να με διορθώσει, ελεύθερα. 3. Δερμάτινος χάρτης. Artbook, Soundtrack CD, Creation CD, Ring of Acheron και Drinking Cape (τα 2 τελευταία είναι λίγο μπλιεχ και την drinking cape μπορούσες να την έχεις από το newsletter). 4. "εχω ενα μηνα δωρο αφου βαλω την prepaid ενω με την απλη εκδοση εχω μονο το παιχνιδι και απο εκει και περα οσο χρονο πληρωσω". Νομίζω κάπως έτσι πάει. Δεν είμαι σίγουρος...
Radiatedsoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Κάποιες άλλες φορές ο χαρακτήρας περπατάει σαν κότα..δεν τρέχει και πρέπει να κάνω restart για να στρώσει. Με το "backspace" αλλαζεις απο περπατημα σε τρεξιμο, δε χρειαζεται restart το pc σου. Απλα λιγο διαβασμα θελει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Με το "backspace" αλλαζεις απο περπατημα σε τρεξιμο, δε χρειαζεται restart το pc σου. Απλα λιγο διαβασμα θελει. :lol: Btw, κανείς άλλος δεν βάζει φωτογραφίες του χαρακτήρα του;
kaiowas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ξεκινησα και εγω απο παρασκευη απογευμα. 16lvl Tempest of Set, name Koke στον Battlescar. Το game δυστηχως εχει παρα πολλα bugs και δεν υπαρχει GM για να βοηθησει. Εκανα χτες petition και μου εβγαλε 179 enquiries in front of you. Estimated time επρεπε να λεει: How long do u expect to live? Pvp server διαλεξα αλλα το χουν κουρασει στο pvp, πας να κανεις quest και σκανε απο παντου κοσμος και βαραει ενω εχεις 3 mobs πανω σου. Μπινελικια πεφτουν ανεληπως. Με το class Tempest of Set ψιλοαπογοητευτικα μεχρι στιγμης. Στο PVP δεν λεει, to heal εχει μεγαλο cooldown αρα δεν μπορεις να healαρεις για να μεινεις ζωντανος (που και αθλιο heal κανει, 20% του total life...), το instant (nearly instant) dmg εχει και αυτο cooldown, αρα καθεσε και τις τρως και περιμενεις το lightning να κανει δουλεια. Με melee αντιπαλους κατι γινετε με τα root και το Sand of ...Whatever(που και το root εχει μεγαλο cooldown) αλλα με casters τρελη παπαρα. 2 lvl πιο κατω Demonologist και με κοπανουσε ανεληπως....πικρα. Και τωρα το προβλημα: Στο main (Nightime) quest Awakening 3: The Woman in the Swamp σε στελνει να βρεις το πτωμα της γυναικας του Bartholomo. Εχω παει 10 φορες στο X spot, εχω γυρισει ολο το swamp αλλα η γυναικα του δεν εμφανιζετε πουθενα (level requirement δεν εχει το quest btw). Μπηκα και σε διαφορα site και λεει οτι απλα πας και την βρισκεις στο σημειο X. Εδω και 2 μερες δεν μπορω να προχωρησω το main quest για αυτο το λογο. Εχει παθει κανεις το ιδιο η ξερει πως λυνετε το ολο θεμα? Μεχρι στιγμης το παιχνιδι παντως δεν με εχει εντυπωσιασει αλλα περιμενω να παω και σε αλλες περιοχες να δω για να δω high level content. Photos δεν βαζω γιατι ο char ντημενος ειναι σαν κολυμβητης.
chek2fire Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 :lol: Btw, κανείς άλλος δεν βάζει φωτογραφίες του χαρακτήρα του; Εγώ ντρέπομαι να ανεβάσω τόσο noobas που είναι ο char . Πάντως το game όσο πάει και με εντυπωσιάζει χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του. Ο caster που έχω φτιάξει κάνει μια χαρά την δουλειά του από μακριά και φυσικά τα μεγάλου lvl mob σε σκοτώνουν αμέσως
Dreamcatcher Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 δεν ειναι wow.αν σε βλεπουν δεν μπορεις να πας hidden οπως ειναι λογικο.. προφανώς και δεν είναι wow ευτυχώς απλά το class του assasin θέλει κάποιο tweaking γιατί προς το παρών δεν λέει ούτε για pve ούτε για pvp. Εάν διαβάσεις τα forums να δεις τι γίνεται απο bugs γενικά θα καταλάβεις. Δεν ειναι μόνο το hide στο όποιο ο assasin θα έπρεπε να είναι "master". Γενικά δεν είναι το μόνο class που έχει προβλήματα απλά έχει με διαφορά τα περισσότερα.
chek2fire Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τι λέμε τώρα. Ολα μα όλα τα mmorpg όταν πρωτοβγαίνουν έχουν άπειρα προβλήματα. Για μένα το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να περιμένει τουλάχιστον ένα μήνα μέχρι να πιάσει ένα καινούργιο mmorpg αν τους την σπάνε τα διάφορα bug.
GnG Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 προφανώς και δεν είναι wow ευτυχώς απλά το class του assasin θέλει κάποιο tweaking γιατί προς το παρών δεν λέει ούτε για pve ούτε για pvp. Εάν διαβάσεις τα forums να δεις τι γίνεται απο bugs γενικά θα καταλάβεις. Δεν ειναι μόνο το hide στο όποιο ο assasin θα έπρεπε να είναι "master". Γενικά δεν είναι το μόνο class που έχει προβλήματα απλά έχει με διαφορά τα περισσότερα. Το ότι είμαι σε stealth και με βλέπουν 2-3 lvls μικρότερα mobs ενώ το hiding το έχω στο τέρμα είναι λογικό?
pateras04 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 έκανα τελικά την παραγγελία και αυριο θα έρθει(με πωρώσατε άγρια)....καλα κάνατε!!!
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Το ότι είμαι σε stealth και με βλέπουν 2-3 lvls μικρότερα mobs ενώ το hiding το έχω στο τέρμα είναι λογικό? μερα πας? γιατι εγω το εχω πιο πολυ απο σενα και με + item και παλι με βλεπουν μερικες φορες. ειδικα τα σκυλια εχω αρχησει να μου την σπανε πολυ (μιας και σε μυριζουν)
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καλά το healing είναι πολύ zzzzzzzzzzzzzz. Όλα group heals, 2 hots και ένα μεγάλο με 60 secs debuff για recast. LOL απλά. Ούτε το "skill" του paladin από το wow δεν χρειάζεται να έχεις. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι απαιτεί συνεχές healing για τα dungeons αλλά αν η δουλειά μου είναι να ανανεώνω τα 2 hots και κάθε ένα λεπτό να κάνω το μεγάλο heal τότε Reroll !!!! Ο PoM εκεί που τα σπάει είναι στο leveling, τρελό AOE. Τo video που είχε postαρει ο Skia δεν είναι ψέμα και παρόλο που έφαγε nerf το purification of Mitra μια χαρά μαζεύεις 5mobάκια ιδίου ή και μεγαλύτερου level και στα στέλνεις αδιάβαστα. Στο pvp δυστυχώς το class είναι ένα είδος Pom/pyro mage από το wow αλλά με 5λεπτο cooldown στο hand of mitra. Τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνω καν να βάλω τα 2 hots και έχω πάει graveyard. Με το hand of mitra (κάτι σαν την bubble των loladins με λιγότερη διάρκεια immune) την παλεύεις αλλά αυτό σημαίνει pvp κάθε 5 λεπτά . Τα talents είναι σκατά....Έχω βάλει 3 πόντους σε ένα talent για ένα spell το οποίο παίρνεις στο lvl 45 (είμαι 34....). Υπέθεσα ότι θα μου δίνει νέα ability ή έστω θα λειτουργεί ως passive αλλά μπα....Σκατά τα έχουν φτιάξει :/.
telegamesvg Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 τι pc εχεις ??? Eχει Amd 4200x2 @2.4ghz 2GB ram ,8800GT 512mb... Στην Old Tarantia σε πολλα σημεια σερνεται !!!
GnG Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μερα πας? γιατι εγω το εχω πιο πολυ απο σενα και με + item και παλι με βλεπουν μερικες φορες. ειδικα τα σκυλια εχω αρχησει να μου την σπανε πολυ (μιας και σε μυριζουν) Είμαι tortage 19lvl οπότε είναι μόνο μέρα.Όμως και underhalls που κατεβαίνω στα σκοτάδια πάλι το ίδιο συμβαίνει.Το skill στο τέρμα και επίσης έχω item που το ανεβάζει παραπάνω.Στα minigames επίσης πολύ bug.Μετά απο ressurect δεν με αφήνει να μπω σε stealth με τίποτα ενώ μόλις ζωντάνεψα.(είμαι σε combat λέει) Ξέρεις αν στην συνέχεια παίρνουμε κανένα skill τύπου vanish?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα