Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τύπο που κανείς reset τα feats τον έβγαλαν προς το παρών νομίζω λόγω ενός bug. Όποτε έκανες reset τα feats σου γίνονταν unrearn και όλα τα profs που έχεις κάνει learn αν ήσουν μεγάλο level.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νοοbικη ερώτηση.Το όνομα του char μου φαίνεται ετσι κ αλιώς πάνω απ'το κεφάλι μου ή πρέπει να το επιλέξω απ'το μενού;Παίζω σε rp-pvp.Aν μπώ σε guild που σίγουρα θα μπω δηλαδή θα φαίνεται κ το όνομα του guild?

• Moderators
Δημοσ.
Τον τύπο που κανείς reset τα feats τον έβγαλαν προς το παρών νομίζω λόγω ενός bug. Όποτε έκανες reset τα feats σου γίνονταν unrearn και όλα τα profs που έχεις κάνει learn αν ήσουν μεγάλο level.

Αρνητικό, γιατί αυτός που ψάχνει είναι στην Tortage, δεν έχει prof μέχρι εκεί & ότι είδα feat trainer στην Old Tarantia (ή εκει δίπλα) χθες.

• Moderators
Δημοσ.
...kαι γίνεται βαρύτερο μολις φυγεις απο την Τortage και πας στην επομενη πολη .... ;-)

Old Tarantia και Fields of the Dead.

Good luck, have fun εκεί. :P

(ειδικά στην OT)

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα.

Το παιχνίδι είναι πραγματικά εντυπωσιακό και όσοι συμμετείχαν στη beta το ξέρουν. Δυστυχώς είναι ταυτόχρονα βαρύ και τα 30GB είναι πολύ μεγάλος χώρος στον σκληρό δίσκο αλλά τι να κάνουμε, PC είναι αυτά!

Όσοι δεν το έχετε παίξει μπορείτε να διαβάσετε εδώ ένα σχετικό review.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το performance πιστεύω να το διορθώσουν με μελοντικά update. Τα γραφικά που έχει δεν δικαιολογούν να είναι το game τόσο βαρύ.

• Moderators
Δημοσ.
Όσοι δεν το έχετε παίξει μπορείτε να διαβάσετε εδώ ένα σχετικό review.

Δυστυχώς τα reviews πρέπει να γίνονται αφού δεις όλο το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα πράγματα που μου φάνηκαν κάπως περίεργα:

"Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν ο Conan βγει σε κόμικ, ήταν μυθιστόρημα του Robert E. Howard".

Βασικά ήταν διάφορες μικρές ιστορίες (και μερικές μεγάλες), όχι ένα μυθίστόρημα...

"Τι να πούμε για ένα παιχνίδι που υποστηρίζει την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας, δηλαδή DirectX 10, δικιά του 3D μηχανή γραφικών αντάξια της Unreal Engine και φυσικά όλα τα μοντέλα 3d animation και μη. "

Το περιμένουμε το καλοκαίρι το Dx10, ασχέτως τι γράφει στα options, έχει γίνει ανακοίνωση. Όσο για U3...

Θα πω και μέχρι το ότι η Aquilonia, ΔΕΝ είναι πόλη, αλλά χώρα... Αλλά με τόσα μεγάλα λόγια (τα ζώα σαν να βγήκαν από το National Geographic; :P), μια ζωή βλέπω Έλληνες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Δεν διαβάζω το υπόλοιπο review, γιατί φαίνεται πως είναι βεβιασμένο. Και κάτι τέτοια reviews έβλεπα γενικά σε ελληνικά περιοδικά και γι'αυτό δεν διαβάζω πια. Καλύτερα να δείχνεις και τι να περιμένει ο κόσμος από προβλήματα και όχι μόνο τα καλά.

Μην με πάρετε λάθος όμως.

Κι εμένα μου αρέσει πολύ το Age of Conan, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στα διάφορα bugs, κλπ που έχει.

Απλά ελπίζω ότι θα φτιαχτούν σύντομα, γιατί δεν σκοπεύω να φύγω για αρκετό καιρό. ;)

Edit: Για δείξτε πως μοιάζετε! :D

picture004ry0.th.jpgpicture005de3.th.jpgpicture006af1.th.jpg

Δημοσ.

'Εχω φτιάξει assasin και όλη την ώρα δεν μπορώ να μπω σε stealth.Μπαίνω με το ζόρι.

Κάποιες άλλες φορές ο χαρακτήρας περπατάει σαν κότα..δεν τρέχει και πρέπει να κάνω restart για να στρώσει.Ο χάρτης γίνεται γκρί χωρίς να φαίνονται τα μονοπάτια και χρειάζεται να πας στην τύχη να βγείς εκεί που θές.Έχει και άλλα πολλά.Ελπίζω σιγά σιγά να φτιάξουν τα σημαντικά.

Το να μην έχω stealth στον assasin χάνω το πιο σημαντικό skill του.Δεν μπορείς να παίξεις.

Δημοσ.

δεν ειναι wow.

αν σε βλεπουν δεν μπορεις να πας hidden οπως ειναι λογικο..

Δημοσ.

Ρε παιδια εκατσα και διαβασα ολα οσα γραφετε και τελικα σε οτι ηθελα βοηθεια μπορω να πω πως τα εχασα τελειως.. (ισως φταιει που θελω υπνο).Εχω λοιπον καποιες απορειες και θα ηθελα λιγη βοηθεια..

1. με την CE παιρνω και τo ρινοκερο για mount?

2. ειμαι αναμεσα σε barbarian assassin kai conqueror τι παιζει τελικα?? o assassin ειναι o rogue του wow με dagger και ο barbarian o rogue με swords kai maces αλλα και 2hand??? με τον conqueror τι παιζει??

3. αν το CE δεν εχει το ρινοκερο ποιος ο λογος να το παρω??

4. αν και noobia ερωτιση θα κανω και το κ=ξερω αλλα ετσι οπως τα διαβασα μπερδευτικα αν παρω την CE εχω ενα μηνα δωρο χωρις prepaid η απλα εχω ενα μηνα δωρο αφου βαλλω την prepaid ενω με την απλη εκδοση εχω μονο το παιχνιδι και απο εκει και περα οσο χρονο πληρωσω?? ελπιζω να μην κουρασα... pls μην απαντησετε μπερδεμενα.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...