Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κατάλαβα :/ ασε είναι τρέλη πίκρα έστειλα στη funcom μηπωσ υπάρχει κάποιοσ τρόπος να επιβεβαιώσω οτι το ήρα μπας και μου στείλει κανένα activation αλλα δεν νομίζω να το κάνουν ας ελπίσουμε να έχει την δευτέρα ce να μου το αλλάξουν γιατι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Ερε πίκρες....

Δημοσ.

btw το game πως σας φαίνεται ??? δώστε μου μια γεύση καλό ????Να ξεχαστώ λίγο μεχρι να βγώ για ποτάκι :P

Δημοσ.

Παιδιαααα,

Ειμαστε δω μαζι με εναν φιλο μου και οπως ψαχναμε να βαλουμε τα keys μας, τα χασαμε!

Χασικληδες δηλαδη!:P:p:p

Παιζει κανα buddy key ρε "buddies"?

(Οταν και αν δωσουν προσβαση βεβαιως βεβαιως)

Αι φοργκοτ του σει πλζ...σοοοου...πλζζζζζ!:-)

Δημοσ.
Καλά παιδιά μιλάμε το game τα σπάει άγρια!!!

Γεμάτο περιβάλον και πολύ καλο animation!!

Πιστεύω όμως πως αφου φύγετε από tortage θα πρέπει μάλον να κάνετε upgrade το pc γιατί η επόμενη πολή προβλέπεται να σας γονατήσει με 10-15 fps.... <Δεν είναι και σίγουρο απλά αυτό μου συνέβει εμένα>

τι pc εχεις ???

Δημοσ.
τι????Δεν έχει manual η συσκευασία μου το Art of hyborian ,το χάρτη , και 4 dvd 2 φυλαδίακια αλλα no activation code να αρχισω να ανυσηχω???

Γυρνα το πίσω από εκεί που το πείρες κάποιος η αφαίρεσε το key μαζί με το manual εσκεμενα η απλά δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Mόλις πήγε να βάλει το key ενας φίλος μου του έβγαλε αυτό το μήνυμα.

Thank you for entering your key.

We apologize that your key is part of a batch that needs to be swapped to allow user registration.

To swap your key please contact [email protected] with the key in the subject.

Please include the following in the mail; which version you purchased (for example German Collectors Edition, UK Collectors Edition) as well as your country of origin.

We are very sorry for the inconvenience and want to underline that we are doing all we can to get you your replacement code as soon as possible.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

Δημοσ.
Mόλις πήγε να βάλει το key ενας φίλος μου του έβγαλε αυτό το μήνυμα.

Thank you for entering your key.

We apologize that your key is part of a batch that needs to be swapped to allow user registration.

To swap your key please contact [email protected] with the key in the subject.

Please include the following in the mail; which version you purchased (for example German Collectors Edition, UK Collectors Edition) as well as your country of origin.

We are very sorry for the inconvenience and want to underline that we are doing all we can to get you your replacement code as soon as possible.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

υπαρχει στο επισημο forum topic με 1600 post για το θεμα αν αυτο σου λεει κατι ;)

Δημοσ.
κρισιμη ερωτιση

που-πως μπορω να κανω reset τα feats μου

ειμαι 15 lvl στην αρχικη περιοχη

Aliakas, πήγαινε στο λιμάνι και βρες τον Feat Fixer που βρίσκεται μπροστά από τον πύργο με την ψηλή σκαλα.

δεν υπαρχει στο λιμανι

εφαγα τον τοπο

i give up

παω για υπνο

edit μηπως θυμασε οτι υπηρχε στην beta

και τωρα τον βγαλαν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...