Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές έπαιξα λίγο λόγο της μαμημένης δουλειάς που δεν με αφήνει να καώ με την ησυχία μου. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι ανάμικτες αλλά είναι νωρίς να βγάλω συμπεράσματα λόγο ότι ακόμα είμαι στο noob πρώτα νησιά. Τα γραφικά του είναι καλά αλλά δεν είναι και τίποτα τέλεια μέχρι στιγμής. Φυσικά δεν μπορείς να κρίνεις μόνο από τις αρχικές του τοποθεσίες γιαυτό θα περιμένω να προχωρήσω λίγο το game για τελικά συμπεράσματα. Eίναι πάντως βαρύ για την ποιότητα των γραφικών αλλά πιστεύω να το διορθώσουν σε μελοντικά update. Το ίδιο είχαμε δει και στο lotro μόλις είχε βγει.

Τα quest του πάντως έχουν αρκετό ενδιαφέρων και μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις το story τους αντί απλά να τα προσπεράσεις. Κάποιες ερωτήσεις τώρα γιατί δεν έχω χρόνο ούτε να διαβάσω το manual. Πως μπορείς να κάνεις ενεργό κάποιο quest από αυτά που έχεις ώστε να εμφανιστεί και το βέλος καθοδήγησις? και τέλος γίνετε να την πέσεις σε όποιον θέλεις και στο noob νησί η μόνο μετά γιατί όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να πετσοκόψω κανέναν :D

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν βγαλω μια pre-paid card στην εμπορικη τραπεζα θα τη δεκτη κανονικα σαν πιστοτικη ? το εκανε καποιος ? ... δεν συμφερουν οι time cards με πιστοτικη σου δινει το 6 μηνο με 65 ευρο = κερδος 25 ευρο

Δημοσ.
αν βγαλω μια pre-paid card στην εμπορικη τραπεζα θα τη δεκτη κανονικα σαν πιστοτικη ? το εκανε καποιος ? ... δεν συμφερουν οι time cards με πιστοτικη σου δινει το 6 μηνο με 65 ευρο = κερδος 25 ευρο

Για εμπορική δεν ξέρω, πάντως με προπληρωμένη από Eurobank μια χαρά γίνεται. Σύντομα θα βγάλω και από Πειραιώς, κάτι μου λέει πως δε θα έχω πρόβλημα ούτε με αυτήν.

Δημοσ.

Πως μπορείς να κάνεις ενεργό κάποιο quest από αυτά που έχεις ώστε να εμφανιστεί και το βέλος καθοδήγησις? και τέλος γίνετε να την πέσεις σε όποιον θέλεις και στο noob νησί η μόνο μετά γιατί όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να πετσοκόψω κανέναν :D

1.Πάτα J και επέλεξε το quest που θέλεις

2.Pvp μέχρι να φύγεις από tortage έχει στα underhalls & white sands

• Moderators
Δημοσ.
Πως μπορείς να κάνεις ενεργό κάποιο quest από αυτά που έχεις ώστε να εμφανιστεί και το βέλος καθοδήγησις? και τέλος γίνετε να την πέσεις σε όποιον θέλεις και στο noob νησί η μόνο μετά γιατί όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να πετσοκόψω κανέναν :D

Διπλό κλικ στα σημάδια του χάρτη που είναι για quest, ή J και διπλό κλικ στο quest που θες.

Στις κεντρικές πόλεις δεν υπάρχει σφάξιμο. Πήγαινε όμως πχ. στο White Sands Isle και θα δεις. :P

Edit: Φτου, με πρόλαβε ο Focus. :P

Δημοσ.
τελικα οι server γεμιζουν απο accounts; δλδ στον windsoul δεν μπορεις πλεον να κανεις account;

Όταν το status του server είναι "heavy load" δεν μπορείς να κάνεις create new character. Πρέπει να πετύχεις ώρα που ο server δεν είναι τόσο φορτωμένος άν θες να φτιάξεις char. Νομίζω όμως οτι και να φτιάξεις θα έχεις κάποιο wait time κάθε φορά που θα logαρεις...

Δημοσ.

Καλά παιδιά μιλάμε το game τα σπάει άγρια!!!

Γεμάτο περιβάλον και πολύ καλο animation!!

Πιστεύω όμως πως αφου φύγετε από tortage θα πρέπει μάλον να κάνετε upgrade το pc γιατί η επόμενη πολή προβλέπεται να σας γονατήσει με 10-15 fps.... <Δεν είναι και σίγουρο απλά αυτό μου συνέβει εμένα>

Δημοσ.

Μολις έγινα κατοχος ενος CE :D ολα καλα ως εδω γινονται τα Update κλπ κλπ .... Μπορεί κανεις να μου πεί γιατι δεν βρίσκω activation key ???? η απο τη χαρά μου δεν βλέπω μπροστά μου ?Που είναι το code για activation??? (εχς παρεί pre-paid) βοηθηστέ με λιγο....

Δημοσ.
Μολις έγινα κατοχος ενος CE :D ολα καλα ως εδω γινονται τα Update κλπ κλπ .... Μπορεί κανεις να μου πεί γιατι δεν βρίσκω activation key ???? η απο τη χαρά μου δεν βλέπω μπροστά μου ?Που είναι το code για activation??? (εχς παρεί pre-paid) βοηθηστέ με λιγο....

Δες στο πίσω μέρος του manual :P

Δημοσ.

τι????Δεν έχει manual η συσκευασία μου το Art of hyborian ,το χάρτη , και 4 dvd 2 φυλαδίακια αλλα no activation code να αρχισω να ανυσηχω???

Δημοσ.

Ωχχχχ κατι μου βρομάει.Εσύ το ce εχείς?Τι ακριβώς έχει στη συσκευασία μπορεί να μου πεί καποιός? και εκλείσε το multirama που το πείρα omg....Εχω πρόβλημα

Δημοσ.

Nομιζω οτι γραφει στο κουτι τι ακριβως περιεχει ...

Δεν νομιζω ομως ..καπου πισω απο καποιο φυλαδιο θα ειναι ο activasion code...

Δημοσ.

Μάλιστα πουθενά activation code επισής η συσκευασία λεει για κάποια sticker και καποιό manual αλλα ούτε αυτό υπάρχει....Από Δευτέρα δηλαδή....Αυτό είναι σημαδί για το οτί εκανα μακακία που ο πήρα??? Τα νεύρα μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...