GnG Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μόλις ένας φίλος μου αγόρασε το CE απο Public και από του είπαν όταν πήγε να το παραγγείλει θα είχε δώρο και μια prepaid,αλλα στο κουτί μέσα δεν είχε κατι .Η prepaid έπρεπε να είναι μέσα στο κουτί η θα δίνοταν επιπλέον,αυτο το ερώτημα είναι κυρίως προς τα παιδιά που το παράγγειλαν απο το Πλαίσιο γιατι είχε μια παρόμοια προσφορα. Δεν υπάρχει μέσα στην c.e prepaid.Θα έπρεπε να του την δώσουν επιπλέον αν του το είχαν πεί.
Dreamcatcher Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Με το που ενεργοποιησεις τον κωδικο απο την Collectors Edition παιρνεις 1 μηνα δωρο απλα.
becausE Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Για να φύγεις απτό νησί πρέπει να κάνεις τα σπαστικά single player quests στο night mode?
Remiel Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έμαθε κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε save τα updates? Κάτι έπαθε τώρα ,όπως είχε γίνει και του chill , και πρέπει να τα κατεβάζω πάλι.
sodeli Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 WTF? Full ο Wildsoul? Δεν με αφήνει να κανω create νεο char:confused:
pateras04 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 καλησπέρα. η κάρτα μετρά για 30 ημέρες παιχνιδιού η για 30 μέρες του μήνα ?.Ευχαριστώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Luxjaja, όπως έλεγα, σήμερα βρήκα (μάλλον με βρήκαν) 2 SCUM στο πέρασμα κοντά στο Sanctum of Burning Souls, Pusa (POM) και Ledd (Guardian). Για να μην τα πολυλογώ, τα έβαλαν μαζί μου επειδή "πρέπει να χύσουμε περισσότερο αίμα, όπως λέμε στο forum μας" ή κάτι τέτοιο. Ευτυχώς γλύτωσα το σκότωμα (stun, κοτ κοτ και hide ) και με μια Bear Shaman που βρήκα κοντά, φάγαμε την POM και τον Guardian παραλίγο να τον έτρωγα, αλλά πέρναγε group που έκανε την μπουλντόζα και μας πέρασε κανονικά. Πάντως ξέρω τώρα ότι και για μένα SCUM = KOS. ΥΓ. Πήγα κι εγώ επιτέλους lvl 40! Καιρός να ξεκαώ λίγο... Να'μαι και στην νταλίκα μου. Πήγα να χτυπήσω ένα mob εκεί κοντά και με πέταξε από τον ρινόκερο με το πρώτο χτύπημα...laaaame.
Toufas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 http://homepage.ntlworld.com/s.grech/stuff/kdsbuildingthekeepa.rar το keep μας
clairvoyant Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 http://homepage.ntlworld.com/s.grech/stuff/kdsbuildingthekeepa.rar το keep μας Αααα ζηλεύω που δεν έχω χρόνο!!! Καλά σούπερ! Έχει να γίνει.. Τελικά όντως γέμισε ο Wildsoul? Όλο έλεγα "σε λίγο θα φτιάξω χαρακτήρα" και αναβολή στην αναβολή μάλλον πήρα τα..
Skia11 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!! Μετά απο crash χθές πάω σήμερα να μπω και το launcher πάει να ξανακατεβάσει 15.4gb.'Ετρεξα και το repair tool αλλά δεν είδα φως...HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!
clairvoyant Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Skia11 καλό κουράγιο! Μα καλά, 15.4gb είναι δυνατόν; Κάνε παιδάκι μου επανεγκατάσταση, πιο λίγα θα έχει να κατεβάσει μετά! Προφανώς κάτι ..censored.. πολύ άσχημα. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος και να υπάρχει καλύτερη λύση, αλλά αν σκεφτείς ότι όλοι οι καμένοι χθες ξενύχτησαν μην περιμένεις απάντηση πριν τις 12 (και λίγο λέω!) Άσχετο, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, έκανε κανείς σύγκριση επιδόσεων μεταξύ XP και Vista; Έχω την αίσθηση ότι με τα XP θα κερδίσω 10fps (πράγμα το οποίο βασίζω στο απόλυτα ανύπαρκτο ένστικτο μου).
pj2501 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 παιδια o mmo tester is back!μολις το αγορασα και περιμενω να δω!!!ελπιζω να μην ειναι πατατα οπως πολλα αλλα
Remiel Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!! Μετά απο crash χθές πάω σήμερα να μπω και το launcher πάει να ξανακατεβάσει 15.4gb.'Ετρεξα και το repair tool αλλά δεν είδα φως...HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! Same happened και σε εμένα Skia.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κανείς install το game και να κατεβασεις και πάλι τα updates :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα