Skia11 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ι αμ ιμπα γεστερνταϊ αϊ μπακσταμπντ ε πλαϊερ γουιθ μαϊ μπόου...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εμένα μου επιτέθηκε μια ranger ενώ μίλαγα με NPC και πρόλαβα να ρίξω μερικές τελικά, αλλά στο τέλος μου έχωσε fatality. Η μκία ήταν ότι μέχρι να zone-άρω, είμουν φαλακρός και χωρίς κράνος. (το κλασσικό όταν γίνεται fatality που χάνει τα κεφαλοπράγματα του ο άλλος...πρέπει να το φτιάξουν κάπως) Μετά βρήκα guildmate της τον οποίον τον ρώτησα/απείλησα γιατί ο λόγος (αφού RP PvP παίζουμε) και του απάντησε πως "said it was an impulse". Καλά... έχω σταμπάρει το όνομα και την επόμενη φορά, θα με πιάσει κι εμένα ένα impulse. Ι αμ ιμπα γεστερνταϊ αϊ μπακσταμπντ ε πλαϊερ γουιθ ε μπόου... Γιου αρ σούπερ πλέηερ! Γκοου γιού!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μπα, όχι όλοι. Πολλοί θα μπορούσαν εύκολα, αλλά δεν το έκαναν. (κι εγώ μέσα ) Την που..να όμως...θα την σκίσω.
LuxJaja Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ghost να προσέχεις τους C.L.A.N. έχουν ανακοίνωση στο φόρουμ τους ότι ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν το RP στον server. Προς το παρών το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να μην μπορούν να βγούν από Khemi επειδή τους κυνηγάμε . Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι έχουμε ελάχιστο ganking. Μάλιστα εγώ έχω ξεκινήσει ένα RP session με έναν assassin ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα, αλλά προς το παρών ξεφεύγω, να με σκοτώσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ghost να προσέχεις τους C.L.A.N. έχουν ανακοίνωση στο φόρουμ τους ότι ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν το RP στον server. Προς το παρών το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να μην μπορούν να βγούν από Khemi επειδή τους κυνηγάμε . Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι έχουμε ελάχιστο ganking. Μάλιστα εγώ έχω ξεκινήσει ένα RP session με έναν assassin ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα, αλλά προς το παρών ξεφεύγω, να με σκοτώσει. Εγώ νόμιζα ότι οι SCUM είναι οι "βαράμε στο ψαχνό", οι C.L.A.N. λένε ότι δεν κάνουν κάτι τέτοιο... Εγώ τουλάχιστον δεν έχω χτυπηθεί από αυτούς. 3 SCUM πάντως με κοίταγαν περίεργα σε κάποια φάση. Επίσης αυτή που με σκότωσε λέγεται Mayhem και είναι της Black Hand. Δεν ξέρω τι εστί αυτή η guild και ο guildmate της ήταν αρκετά ευγενικός (αν και νέος εκεί), οπότε κυνηγάω μόνο αυτή τώρα.
clairvoyant Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εγερτήριο 7:00πμ.. Servers online.. Κάθομαι και το σκέφτομαι, να μπω ή να μην μπω (πρέπει την Κυριακή να είναι έτοιμες 2 εργασίες).. Θα μπω, για λίγο! Μπαίνω, 1ο σοκ: μήπως σέρνομαι λίγο; (Από τη δημιουργία χαρακτήρα το ένιωσα!) - Υπόψιν όλα στο High, 1680χ1050* - Με τα πολλά και αφού δοκιμάζω 8000 διαφορετικά ονόματα, λέω "αστο καλό θα βάλω το όνομα μου" και παραδόξως μπήκε.. (George, ούτε που θυμάμαι ποιον PvE server είχα επιλέξει πάνω στη χαρά μου!). Αν και είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσω, η 1η αίσθηση είναι λίγο "rough". Υπάρχουν κάποια προβληματάκια (ειδικά στον χειρισμό του παίκτη) αλλά εντάξει, ας φτάσω lvl30 και μετά θα εκφέρω αντικειμενικότερη άποψη. Πάντως κάτι παίζει με τα χρώματα του κόσμου ρε γαμώτο, τα περίμενα πιο ζωντανά, δεν ξέρω. Πάντως το game με έκανε να προβώ στο 1ο μου light overclock.. Από 2.66GHz στα 3 χαλαρά, αλλά μου έχουν μπει ιδέες να δοκιμάσω για πιο ψηλά (και να ξεφύγω λίγο και απο τους default χρονισμούς της κάρτας γραφικών). Εκτός κι αν τη βασική ζημιά την κάνουν τα Vista. Anyway, είμαι In denial για την ώρα, θα κάτσω να κάνω τις εργασίες μου (με τις απαραίτητες περικοπές βεβαίως βεβαίως) και το βράδυ I'll be back... Ίσως να μπω και Wildsoul αν και θα μου σπάσουν τα νεύρα αν πέφτει η μία φάπα μετά την άλλη!. - PC: E6750, 2GB DDR2-800Mhz, 8800GTX
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 εμενα δεν με εβαζε και εκανα order μια pre-paid 2 μηνων , αφου εχει 30 μερες δωρο γιατι πρεπει να βαλεις την pre-paid και δεν σου δινει τις 30 ,εχουν κανει μαλακια στο registration σε αναγκαζουν να πληρωσεις για να μπεις
Skia11 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 εμενα δεν με εβαζε και εκανα order μια pre-paid 2 μηνων , αφου εχει 30 μερες δωρο γιατι πρεπει να βαλεις την pre-paid και δεν σου δινει τις 30 ,εχουν κανει μαλακια στο registration σε αναγκαζουν να πληρωσεις για να μπεις Όλα τα MMOs απαιτούν να βάλεις ή κάποια CC ή prepaid για να κάνεις activate το account σου.
xania4ever Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν σας έχει μείνει κανα dubby και δεν το έχετε τάξει pm me.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 "The buddy key program will open as soon as server capacity allows. Please check back later."
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Mόλις ξεκίνησα το game και μπήκα στο rp-pvp server AQUILONIA. Το char name μου είναι Dionissos και είπα να παίξω Demonologist μια και έχει fire spell.
Hidan Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γεια σας και απο μενα Ειμαστε παρεα 3 ατομα αλλα δυστυχως μονο εγω εχω ιντερνετ αν γνωριζετε θα ηθελα να μου πειτε καποιο internet cafe που να εχει το game Σε οσα ρωτησα ειπαν οχι σημερα,ελεος πανε καλα τα ατομα Δεν θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να μην ξεκινησω σημερα το παιχνιδι για αυτο plz help Μενω Αθηνα
Remiel Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μόλις ένας φίλος μου αγόρασε το CE απο Public και από του είπαν όταν πήγε να το παραγγείλει θα είχε δώρο και μια prepaid,αλλα στο κουτί μέσα δεν είχε κατι .Η prepaid έπρεπε να είναι μέσα στο κουτί η θα δίνοταν επιπλέον,αυτο το ερώτημα είναι κυρίως προς τα παιδιά που το παράγγειλαν απο το Πλαίσιο γιατι είχε μια παρόμοια προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα