chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μόλις παρέλαβα το game και το εγκατέστησα αν και έκανε ατελείωτες ώρες. Ο κολέκτορας είναι πάντως όλα τα λεφτά με το τεράστιο κουτί τον δερμάτινο χάρτη του και το art book. Το login video θα πρέπει να το στείλουμε στα κανάλια που τους έχει πιάσει υστερία για την βία στα game Το rhino πως το πέρνουμε?
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ingame πατώντας /amagad gief me my mount now biatches!!!! Στο account σου θα πρέπει να βλέπεις ότι έχεις και το rhino. Ingame όταν με το καλό μπεις πατάς /claim και είσαι έτοιμος. Ο δωρεάν μήνας ούτε και σε εμένα έχει μπει :/. Λογικά είτε αύριο, είτε μετά το πέρας των 10 ημερών της early access θα μπει.
xtapodis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 εχω φτιαξει το account κανονικα εχω εγκαταστησει κ το game αλλα οταν το τρεχω στην αρχικη (δεν εχω κατεβασει τα patches ακομα) μου πεταει ενα "fatal error: failed to download patch information file" κ με ξενερωνει ξερει κανεις τι παιζει? μηπως επειδη ειναι κατω οι server?
becausE Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Περιμένω να πάω να γράψω ιστορία και μετά ξεκινάω το καψίδι ελπίζω να μην έχει γεμίσει ο Wildsoul μέχρι τότε το rhino μόνο σε ένα char μπορούμε να το έχουμε? δλδ αν κάνω re-roll παπαλά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ingame πατώντας /amagad gief me my mount now biatches!!!! :lol: Καλό αυτό!
sarisn Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το mount φυσικά και ισχύει για έναν μόνο character, τουλάχιστον αυτό είναι το λογικό.
Deargr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μπήκαααααααα!!!!:lol::lol: Server:Wildsoul Όνομα:Pureinstict Class:Guardian Κάντε με add στους friends και κάντε κανένα /tell γιατί μέχρι στιγμής δεν ξέρω τίποτα....
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κάντε με add στους friends και κάντε κανένα /tell γιατί μέχρι στιγμής δεν ξέρω τίποτα.... Δεν κάνουμε /tell σε νιούφιδες. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ήδη gosόνια . ;Eχουμε και μια ιστορία στο παιχνίδι, το παίζουμε εδώ και 6!!!! ημέρες . j/k ofc Εμένα το πρωί μου μαμήθηκε το game, το έκανα unistall για το ξαναπεράσω στο τσακ μπαμ. Μαθημένος από το wow που δεν σβήνει τα patches με λύπη διαπίστωσα ότι το aoc τα σβήνει και φτου και από την αρχή . Το mount επειδή ήταν καλούδι του preorder λογικά θα ισχύει μόνο για έναν char. Όταν logαρω θα μπω και με άλλον char να κάνω claim να δω....
Deargr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δεν κάνουμε /tell σε νιούφιδες. Ένα θα σου πω.... Ο POM σου θα ξεχαστεί απ'τις μνήμες όλων μας όταν σε πετύχω!! muahahahahhahahaha!
makis89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Άν του έχει ξεμείνει κάποιου κανα buddy card, ας μας πει, να αποφασίσουμε για αγορά ή όχι...:-)
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ο POM σου θα ξεχαστεί απ'τις μνήμες όλων μας όταν σε πετύχω!!muahahahahhahahaha! Δεν ξέρω αν ο PoM μου ξεχαστεί από τις μνήμες των άλλων, αλλά εσένα μπορώ να σε κάνω να μην με ξεχάσεις ποτέ . Logaρω παρ'αύτα έρχομαι στις starting areas και ασχολούμαι αποκλειστικά με το να σε gankάρω muhahahahhahahahhahahahhahaha (j/k) Ετοιμάσου για πολλά τέτοια btw, χτες έκλειναν οι servers και έτρεχα να παραδώσω quests να πάρω το lvl αλλά κάτι 50άριδες πάνω σε άλογα είχαν διαφορετική άποψη....Αφού το aoc είναι 18+, πολλοί 18+άριδες στην Ευρώπη πήζουν στην μαλακία καθημερινά . Δεν εξηγείται αλλιώς....
Deargr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ετοιμάσου για πολλά τέτοια btw, χτες έκλειναν οι servers και έτρεχα να παραδώσω quests να πάρω το lvl αλλά κάτι 50άριδες πάνω σε άλογα είχαν διαφορετική άποψη....Αφού το aoc είναι 18+, πολλοί 18+άριδες στην Ευρώπη πήζουν στην μαλακία καθημερινά . Δεν εξηγείται αλλιώς.... Ναι όντως και εμένα με gankarane όταν ήμουν lvl 10 στην beta κάποιοι lvl 20 και μου είχε σπάσει τα νεύρα.... Αλλά σκέψου θετικά!!Σε λίγο καιρό θα είσαι και εσύ lvl 50 η 80 και θα πάρεις το αίμα σου πίσω!!
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αυτά που κοροϊδεύω δεν τα κάνω. Tα lowbies μπορούν να κοιμούνται ήσυχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα