Skia11 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλά να πάθει τότε. Τόσα χρόνια χασάπης, έχω μάθει να το μαλακώνω το βόδι πριν το κόψω :devil:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τόσα χρόνια χασάπης, έχω μάθει να το μαλακώνω το βόδι πριν το κόψω :devil: Έτσι! Θα σου βρούμε τίποτα καλούς μπαλτάδες να έχεις in-game. Btw, sticky!!
leokoudo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παιδιά με το πλαίσιο και τους κωδικούς για τo Rhino τι παίζει? Τον έχει πάρει κανείς? Εμένα σήμερα μου ήρθε το παιχνίδι και δεν μου έχουν στείλει τον κωδικό... *EDIT: Τελικά μου ήρθε
cmi30 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μόλις το είδα στα official aoc forums....εχει πολυ γέλιο και μια δόση αλήθειας.... http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080519 :-D:-D
Dazed_and_confused Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να παραγγείλω το AoC, αλλά διάβασα ότι έχει αυξημένες απαίτήσεις. Το pc μου είναι laptop, Intel duo core στα 2.16 , με κάρτα γραφικών Geforce 7600 Go. Ζόρικα τα πράγματα?
Skia11 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παίδες,σκέφτομαι να παραγγείλω το AoC, αλλά διάβασα ότι έχει αυξημένες απαίτήσεις. Το pc μου είναι laptop, Intel duo core στα 2.16 , με κάρτα γραφικών Geforce 7600 Go. Ζόρικα τα πράγματα? Θα έλεγα ναι, λίγο ζόρικα, με low settings νομίζω ότι θα είναι playable (το game είναι πανέμορφο και στα low settings) απλά να σου θυμίσω ότι τα laptop, πέρα απο το γεγονός ότι έχουν γενικά lower end gfx κάρτες, έχουν και αργούς σκλήρούς δίσκους. Πιστεύω στα low να είναι playable. Btw πόση και τι μνήμη έχει το laptop σου?
Eniac Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τελικα guyz το aoc ειναι ωραιο? Γιατι σκεφτομαι να το παραγγειλω
Dazed_and_confused Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Θα έλεγα ναι, λίγο ζόρικα, με low settings νομίζω ότι θα είναι playable (το game είναι πανέμορφο και στα low settings) απλά να σου θυμίσω ότι τα laptop, πέρα απο το γεγονός ότι έχουν γενικά lower end gfx κάρτες, έχουν και αργούς σκλήρούς δίσκους. Πιστεύω στα low να είναι playable. Btw πόση και τι μνήμη έχει το laptop σου? 1 GB Ram, ακόμα πιο low τώρα?
Skia11 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Νομίζω υπάρχουν κάποια sites π.χ. systemrequirements, canirunit ή κάπως έτσι όπου τεστάρουν το σύστημά σου αφού επιλέξεις πιο game θες να παίξεις... too bored to look it up, just google it.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μόλις ήρθε το courier μαντέψτε τι μου έφερε Έναν ηλεκτρονικό λουκουμά που τρώγεται μόνος του;
becausE Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Οχι μου είπε πως είχαν ένα ατύχημα στην μεταφορά και το μόνο που σώσανε είταν ένα buddy key
chill Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μου έστειλε η Fucom ένα κωδικό για την drinking cape. Αυτή είναι η ίδια που δίνεται με την Collectors έτσι? Γιατί δεν με αφήνει να την βάλω στο account μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα