Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αποφάσησα να φτιάξω Guardian ....

Μπήκα σε κάτι σαν dungeon και το pvp ήταν enable μου 'καναν επίθεση ένας Bear Shaman lvl 19 ενώ εγώ ήμουν lvl 11 και τον κατέβασα στην μισή ζωή...

Επήσης μου ήρθε και ένας lvl 17 barbarian και τον κατέβασα κάτω από τα μισά μα με σκότωσε αλλα μέτα τον σκότωσα 3 φορές και όλα αυτα στο lvl 11 :P!!!!

Guardian FTW :lol:!!!

Δημοσ.
παρασκευη θα παιξεις κανονικα.

Κριμα,εμεινα με την χαρα σημερα...:fear:

Παρασκευη θα τα πουμε μεσα....εχω βρει και καποια ελληνικα guild αν καποιος ενδιαφερεται να γραφτει

http://ageofconan.darkbb.com/

http://www.negus-negast.com/

http://www.greek-phalanx.com/

Και επισης,επειδη πηρα το Collector's Edition,εχω και 5 buddy invitation για οποιον ενδιαφερεται...

Δημοσ.
Σε ποια επιλογή στο account σου βρίσκεις τα buddy keys? Help me plx....

Σε μενα δεν το εχει ακομα,μαλλον επειδη ειμαι με το pre-order key,και δεν εχω ενεργοποιησει το key απο το collector's edition για να μου τα δωσει...Πιστευω την παρασκευη να λυθει το θεμα...

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι λένε στo forum πως θα μας τα δώσουν στις 23, σ'εμάς τους Ευρωπαίους. Υπάρχουν άλλοι που λένε πως θα αργήσουν κάμποσο.

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για το συγκεκριμένο ζήτημα :).

Με το που πάτησα το πόδι στην "πατρίδα".... Κοιτάξτε ψηλά. Δεν ξέρω αλλά μου θύμισε πολύ την αφίσα του Cloverfield :P!!!! Μόνο από ορισμένες γωνίες σχηματίζεται ο Θεός(?) στον ουρανό.

Kaileena_picture009.png

Δημοσ.
Προς τους αξιότιμους κυρίους που κράζουν το πλαίσιο αυτό το mail μου ήρθε σήμερα

Αξιότιμε κύριε/κυρία

To Age Of Conan: Hyborian Adventures κυκλοφόρησε και μαζί του για εσάς που το προπαραγγείλατε σας αποστέλλουμε τον μοναδικό σειριακό αριθμό ο οποίος κατά την εισαγωγή του και ύστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, επιτρέπει στο χαρακτήρα σας να περιπλανηθεί στις αχανές εκτάσεις του παιχνιδιού πάνω σε ένα θηριώδες μαμούθ ή σε θωρακισμένο πολεμικό ρινόκερο. Τα πλεονεκτήματα των πανίσχυρων αυτών μονάδων είναι παραπάνω από εμφανή σε γενικευμένες συμπλοκές εκτοξεύοντας τους αντιπάλους στον αέρα αλλά και σε επιχειρήσεις πολιορκίας, εκμεταλλευόμενοι την τεράστια δύναμη κρούσης τους.

Ο Κωδικός σας: because>conan

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο μπλά μπλά

ΝΑΙ καλά είδατε η rhino η μαμούθ ότι θέλω διαλέγω μουαχαχαχαχχαχαχ!

Η μ@λ@ακία του Πλαισίου δεν ήταν ότι δεν θα έδινε mount, αλλά ότι δεν έδωσε Early Access... γι' αυτό και οι τόσες πολλές ακυρώσεις από τους insomniacs (και όχι μόνο). :mad: , οπότε το κράξιμο είναι αναπόφευκτο, έκαναν μ@λ@κία και έχασαν και ένα κάρο λεφτά γι' αυτή, τέλος.

Δημοσ.

Στα 21 1/2 τώρα με πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ χαλαρό παίξιμο, αρχίζω να βελτιώνομαι με γεωμετρικούς ρυθμούς στο pvp.

Το θέμα είναι ότι βλέπω κάποιον 1-2 lvls κοντά μου και λέω ασ' το παιδί...με το που κάνω attack mob και με το κουπί να είναι ακόμα ο άλλος αμέσως μου την πέφτει.

Οπότε έβαλα νέο rule τώρα...πρώτα κάνω clear το area απο τους παίκτες και μετά απο τα mobs.

Πάντως το stealth attack είναι super, χθες κατέβασα έναν 30αρη guardian (όχι δεν ήταν afk chill :P ) και έναν 32αρη PoM, άμα σου βγούν τα combos καλά μετά το stealth και γρήγορα, τον κόβεις σαν βούτηρο τον άλλον.

Δημοσ.

ναι ο assasin θελει αρκετο φτιαξιμο παντως (stun??) και οπως πολλα πραγματα στο game τα πιο πολλα skill πχ απλα δεν λειτουργουν.

• Moderators
Δημοσ.
ναι ο assasin θελει αρκετο φτιαξιμο παντως (stun??) και οπως πολλα πραγματα στο game τα πιο πολλα skill πχ απλα δεν λειτουργουν.

Δηλαδή ποια δεν λειτουργούν;

Πάντως το stealth attack είναι super, χθες κατέβασα έναν 30αρη guardian (όχι δεν ήταν afk chill :P ) και έναν 32αρη PoM, άμα σου βγούν τα combos καλά μετά το stealth και γρήγορα, τον κόβεις σαν βούτηρο τον άλλον.

Tι class είσαι είπαμε; :P

Γιατί ένας guardian με guard stance και active blocking, είναι ογκόλιθος.

Δημοσ.

απο τι λενε και στα forum skills οπως Skulking, running , hiding κτλπ δεν κανουν καμια διαφορα αυτη την στιγμη.

Επισης το "stealth" θελει γενικα αρκετο tweaking.

Δημοσ.
Δηλαδή ποια δεν λειτουργούν;

Tι class είσαι είπαμε; :P

Γιατί ένας guardian με guard stance και active blocking, είναι ογκόλιθος.

Ποιός σου είπε ότι του την έπεσα όταν ήταν σε defencive stance? :P

• Moderators
Δημοσ.
απο τι λενε και στα forum skills οπως Skulking, running , hiding κτλπ δεν κανουν καμια διαφορα αυτη την στιγμη.

Επισης το "stealth" θελει γενικα αρκετο tweaking.

Hiding δουλεύει σίγουρα. Skulking και Running speed πράγματι λένε ότι κάνουν πολύ μικρή διαφορά (alt+click για να τα αλλάξεις, πρέπει να το κάνω κι εγώ).

Ποιός σου είπε ότι του την έπεσα όταν ήταν σε defencive stance? :P

Καλά να πάθει τότε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...