Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το στειλε σημερα η Funcom χωρις να εχω αγορασει ακομα το παιχνιδι και χωρις να εχω παιξει beta,early access κτλ.Μονο register στο site τους εχω κανει...:rolleyes:

Εχετε λαβει κατι παρομοιο?

...σχολια?

Greetings!

You have been a long and thrustworthy participant in our community, and as such we would like to thank you for helping us form Age of Conan into the marvelous product it is today. The last weeks has seen some serious enhancment to the game, and with the release we will be opening several new areas and neverbefore seen content in the launch version of the game. What and where it is? You have to find out for yourself!

As a sign of gratitude for your aid, we are pleased to offer you the in-game item used by those loyal to King Conan: The Drinking Cape. This item will allow your characters (one game account only) to free of charge demand the very sought after alcholic drink of "Ambrosia" - free and in unlimited supplies for life! After having claimed your cape, merely find one of the kegs in the finer Inns of Hyboria and click it whilst wearing your cape to receive your drink.

To register your cape, log in to your account page by https://register.ageofconan.com clicking here and under the option "Use a Key" - enter this key:

Once this has been done, use the command "/claim" inside the game to claim your in-game items. These items work for all the characters you create on your account. Note that all in-game items are only available on full accounts, and do not work on pre-order, buddy or (later) trial accounts.

Note that this item will not be made available again at later dates - so wear it with pride!

Regards,

Funcom

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ:)Συνήθως αυτά τα games δεν είναι για casual παίχτες.Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο.

Δοκίμασε το wow θα σου έρθει κουτί :-)

Δημοσ.

εμενα δεν μου ηρθε και ειμαι στο newsletter τους 1 χρονο!

αν δεν το θες εδω ειμαι :P

η απλη εκδοση ποσα buddy keys εχει μεσα?

Δημοσ.
Δοκίμασε το wow θα σου έρθει κουτί :-)

Πλάκα κάνεις σίγουρα!

Έπαιζα wow 2 χρόνια.Όταν λέω δεν είμαι να κολλάω πάλι εννοώ οτι τέτοιο κόλλημα το έιχα φάει με wow.Νομίζω τέτοιου είδους games απαιτούν το καψιμό τους για να <<προκόψεις>>.Αν βγεί κάποιο που δεν το απαιτεί p.m me :P

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις σίγουρα!

Έπαιζα wow 2 χρόνια.Όταν λέω δεν είμαι να κολλάω πάλι εννοώ οτι τέτοιο κόλλημα το έιχα φάει με wow.Νομίζω τέτοιου είδους games απαιτούν το καψιμό τους για να <<προκόψεις>>.Αν βγεί κάποιο που δεν το απαιτεί p.m me :P

το wow τώρα είναι η χαρά του casual

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμένα μου ήρθε το e-mail για την drink cape. Ήταν άλλωστε γνωστό ότι όσοι ήταν στο Clan of Conan newsletter θα την έπαιρναν.

Το θέμα είναι πως η drink cape είναι και item της CE. :P

"Wear it with pride"

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ λεοπαρδαλέ μπέρτα δεν την φοράω with pride. :P

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση...

Για να παιξει καποιος πριν τις 23 του μηνα που ειναι το επισημο release σε ευρωπαικο server,χρειαζεται να εχει αγορασει το early access????Αγορασα σημερα το Collector's edition,ομως αφου γραφτηκα κανονικα στο site,δεν με αφηνει να κανω upgrade το cd-key tou collector's(εκανα register με ενα cd-key που μου εδωσαν απο τον Παπασωτηριου για το rhino-mount,μαλλον το pre-order key) και ουτε απο τον client(αφου εγιναν τα απαραιτητα updates),δεν περναει απο το authentication.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ λεοπαρδαλέ μπέρτα δεν την φοράω with pride. :P

Το λεοπαρδαλέ είναι στο εσωτερικό :P

Δεν είναι και άσχημη... :-)

lutheanpicture025kk9.jpg

lutheanpicture025kk9.85a6a8dee7.jpg

@Tantalord, ναι πρέπει να έχεις αγοράσει το EA

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση...

Για να παιξει καποιος πριν τις 23 του μηνα που ειναι το επισημο release σε ευρωπαικο server,χρειαζεται να εχει αγορασει το early access????Αγορασα σημερα το Collector's edition,ομως αφου γραφτηκα κανονικα στο site,δεν με αφηνει να κανω upgrade το cd-key tou collector's(εκανα register με ενα cd-key που μου εδωσαν απο τον Παπασωτηριου για το rhino-mount,μαλλον το pre-order key) και ουτε απο τον client(αφου εγιναν τα απαραιτητα updates),δεν περναει απο το authentication.

παρασκευη θα παιξεις κανονικα.

Δημοσ.

Την παρέλαβα και εγώ σήμερα (remiel και εγώ πήγα στην acs :D) στην τιμή των 59,99!!!! Μάλιστα είπα στην υπάλληλο ότι το προϊόν κοστίζει 69,99 και να το τσεκάρει μήπως έχει γίνει κανένα λάθος αλλά .... :D!!!! Μεγάλη μαλακία τα δυο αυτοκόλλητα του χαρτονιού πάνω στην συσκευασία, έχουν φάει το χρώμα σε μερικά σημεία. Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά όσο να ναι....Έκανα το upgrade μου πριν από λίγο. Επειδή έχω φιλαράκια που περιμένουν τα guest keys για helpαρετε παίδες γιατί δεν έβγαλα άκρη στο account μου :/. Για την ακρίβεια ΔΕΝ βρήκα τίποτα σχετικό με αυτά....Καμιά ιδέα?

Για του κατόχους της Collectors που δεν ξέρουν πως να πάρουν τα αντικείμενα τους (σαν ένα n00bάκο εδώ στο site ονόματα δεν λέμε γκουχ γκουχ rogue :D) απλά πατήστε /claim.

• Moderators
Δημοσ.
Το λεοπαρδαλέ είναι στο εσωτερικό :P

Το ξέρω.

Αλλά όταν θα με κοιτάνε από μπροστά, θα βλέπουν την pimp-cape. :P

Edit: Btw, άλλαξα λίγο. :)

kaedenorpicture010gq5.th.jpg

Το σπαθί είναι rare (blue) drop, lvl 31. :D

Δημοσ.

Σε περίπτωση που μας έχουν δώσει guest pass απο που μπορούμε να κατεβάσουμε τον client να το έχουμε την Παρασκευή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...