Skia11 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 βασικά εγώ θα παίξω στον wildsoul για pvp αλλα ψάχνω κι έναν pve server με πολλούς έλληνες..ξέρετε ποιος pve server έχει τους περισσοτερους? Genjuros
altair Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση, Core2Duo έχει, εννοείται ότι θα τρέχει το παιχνίδι απλά το ερώτημα είναι κατά πόσο τον κόβει η 8600 (εκεί δηλαδή θα είναι η μεγάλη ζημιά και όχι στη cpu) Μόλις συνειδητοποίησα το core duo, έχεις απόλυτο δίκο
becausE Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Προς τους αξιότιμους κυρίους που κράζουν το πλαίσιο αυτό το mail μου ήρθε σήμερα Αξιότιμε κύριε/κυρία To Age Of Conan: Hyborian Adventures κυκλοφόρησε και μαζί του για εσάς που το προπαραγγείλατε σας αποστέλλουμε τον μοναδικό σειριακό αριθμό ο οποίος κατά την εισαγωγή του και ύστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, επιτρέπει στο χαρακτήρα σας να περιπλανηθεί στις αχανές εκτάσεις του παιχνιδιού πάνω σε ένα θηριώδες μαμούθ ή σε θωρακισμένο πολεμικό ρινόκερο. Τα πλεονεκτήματα των πανίσχυρων αυτών μονάδων είναι παραπάνω από εμφανή σε γενικευμένες συμπλοκές εκτοξεύοντας τους αντιπάλους στον αέρα αλλά και σε επιχειρήσεις πολιορκίας, εκμεταλλευόμενοι την τεράστια δύναμη κρούσης τους. Ο Κωδικός σας: because>conan Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο μπλά μπλά ΝΑΙ καλά είδατε η rhino η μαμούθ ότι θέλω διαλέγω μουαχαχαχαχχαχαχ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Και 2η νέα fatality του lvl 30 (και πάνω προφανώς), κάρφωμα σπαθιού στην κοιλιά (το σφηνώνει ) και μετά σπάσιμο λαιμού με τα χέρια. Όσο για τα κοψίδια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ghost, ωραίο sword. Thanks. Είναι απλό lvl 30 Flamberge. Δεν έχω βρει κάτι καλύτερο σε quest ακόμα.
sleepy_head Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Guys θα τρελαθώ. Προσπαθώ να παραγγείλω για ένα φίλο το Conan από play.com. Την 1η φορά πήρα ένα ωραιότατο e-mail ότι ακυρώθηκε η πληρωμή καθώς δεν μπορούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία της κάρτας μου. Τα έσβησα και τα ξαναέγραψα και επανέλαβα την παραγγελία. Πριν από λίγο έλαβα ένα νέο e-mail το οποίο λέει "Due to an increase in customs charges we are no longer able to deliveritems that exceed £30 in value to your country. ". Ποιες 30 λίρες;? Αφού το Conan κοστίζει 35?, δηλαδή περίπου 28λίρες, πως ξεπέρασα τις 30; Έχει κανείς καμιά ιδέα (υπόψιν, όταν έκανα την παραγγελία φρόντισα να βλέπω τις τιμές σε ευρώ) edit: χρησιμοποιώ προπληρωμένη της Eurobank (την οποία έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά site για ηλεκτρονικές αγορές) για δες στην ποσότητα τι γράφει. Κανονικά πρέπει να γράφει 1. Εμένα ακόμη στo processing είναι.
aliakas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 μου ηρθε και μενα επιβεβεωση απο Πλαισιο για τα mounts παλι καλα πιστευω με τα mounts και την δωρεαν καρτα την σωσαν την παρτιδα οι του Πλαισιου ολα καλα απο μενα και η παρεξηγιση του Ε Α να μην ξανασυμβη
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το θεμα ειναι το ειναι λαπτοπ και δεν μπορω να κανω αναβαθμησεις . Σκοπευω να παρω ομως βαση για να μην υπερθερμενεται ... κ αγιος ο θεος...
clairvoyant Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 για δες στην ποσότητα τι γράφει. Κανονικά πρέπει να γράφει 1. Εμένα ακόμη στo processing είναι. Δεν ήταν αυτό, δεν ξέρω, έκανα login στο site και μου έλεγε πάλι ότι ο λογαριασμός μου έγινε not accepted και να ελέγξω τις πληροφορίες της κάρτας μου (βέβαια αν ισχύει αυτό, γιατί στο e-mail μου είπαν ότι έκανα μεγάλη παραγγελία και όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα, όπως την 1η φορά; ). Τέλος πάντων δοκίμασα πάλι με κάρτα από Τράπεζα Πειραιώς και περιμένω να δω.. edit: Η κάρτα ήταν το πρόβλημα τελικά..
Skia11 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Χρήσιμο tip απο τα forums για τα παιδιά με 8800 κάρτες: "nVidia's 8800GT series seems to have some issues with this game, including (and not limited to): - Missing spell effects and fires - Only hair, eyes and tattoos visible - Surprisingly bad performance As some users here suggested, you can install a program called RivaTuner (which you can get from here) and reset the graphic card's drivers. After a reeboot, all these issues will be fixed and the game will run MUCH better! How to reset the drivers in RivaTuner: On the main screen, look for "forceware detected" and a small button next to where it says "customize". The far right option when clicking it will offer to reset the drivers. Do so and reboot "
GnG Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδιά απ'ότι διάβασα μέσα στα κουτιά έχει buddy cards.Όποιος δεν έχει κανένα φίλο να την δώσει ας μας πεί να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε και εμείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Φιλε GnG , μιας και παρειγγιλα το collector's edition εχω 5 buddy keys οποτε θα σου στειλω εγω ενα . Αλλα το παιχνιδι μαλλον θα ερθει αυριο το πρωι οποτε μαλλον πρεπει να περιμενεις.
GnG Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστώ Πρίν λίγο ήμουν με μια collectors edition στο χέρι.Να την πάρω να μην την πάρω... Τελικά το άφησα να το σκεφτώ λιγάκι. Όχι για το αν θα είναι καλό η όχι.Αλλά γιατι δεν είμαι πάλι να κολλάω αμέτρητες ώρες σε ένα game.Συνήθως αυτά τα games δεν είναι για casual παίχτες.Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο. Αλλά με τρώει το άτιμο.. Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα