Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λες να παώ να το παρώ και γώ ??? Το ψαχνω καίρο και νομίζω ότι θα είναι mmo απο τα λίγα,άλλα καλοκαιράκι ερχεταί και το σκέφτομαι....έιναι για χείμωνα αυτα τα games... Γεια πείτε καμιά αποψη όσοι μπηκατε early αξίζει να θυσιάσεις ώρεσ απο το καλοκαίρι σου ??? Είναι οσο καλό φαίνεται????Βοηθήστε μεεεεεε τι να κανωωωωωωωω????

http://www.insomnia.gr/forum/images/smilies/cry.png

:cry:

κανε οτι εκανα και εγω ----> coolermaster stacker 830 + 5 coolermaster fans , και μια καλη ψυκτρα για τη cpu ( zalman 9700 nt ειναι πολυ καλη ) .... και τωρα περιμενο το game και τις ζεστες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έκανα την πρώτη μου fatality με κόψιμο χεριών και μετά κεφαλιού! :D

Απ'ότι φαίνεται, έπρεπε να πάω lvl 30 για να την έχω.

Τι class είσαι γιατί και εμένα κάποιος μου έκοψε το χέρι και δεν πήρα χαμπάρι τι ήταν :D.

Skia, τελικά κάνω fatality και πολλά απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει :P (ας είναι καλά ο Remiel). Ο PoM στο fatality του σηκώνει τον αντίπαλο του ψηλά και του κάνει κάτι σαν εξορκισμό. Και μεγαλώνω σε μέγεθος για λίγο - αυτό λογικά ισχύει για όλους -.

τι ειναι αυτο το στρογγυλο στην μεση?

και δεν ειναι beta δεν χρειαζεται να σβηνεις τα abilities

Rose λέγεται ψάξε στα interface options.

κανε οτι εκανα και εγω ----> coolermaster stacker 830 + 5 coolermaster fans , και μια καλη ψυκτρα για τη cpu ( zalman 9700 nt ειναι πολυ καλη ) .... και τωρα περιμενο το game και τις ζεστες

Εγώ είμαι με 830/3coolermaster fans/zalman 9700....μετά από πολύωρο παιχνίδι το pc καίγεται....50άρια η mobo 50άρια η cpu, 85άρια η gpu diode....και ακόμα δεν έχουν πιάσει οι τρελές ζέστες, καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει δηλαδή το κατακαλόκαιρο :P. Θα βάλω και άλλους 3 ανεμιστήρες κάποια στιγμή, τους έχω ήδη αλλά βαριέμαι να χειρουργώ το pc γιατί στάνταρ μέσα θα γίνεται της που***ας στην σκόνη και θα φάω μισο απόγευμα στο καθάρισμα.... Από την άλλη βέβαια σε λίγες μέρες θα δουλεύει και το aircondition στους 17c οπότε θα ψύχεται θέλοντας και μη και το pc :P!!!!

Δημοσ.
Λες να παώ να το παρώ και γώ ??? Το ψαχνω καίρο και νομίζω ότι θα είναι mmo απο τα λίγα,άλλα καλοκαιράκι ερχεταί και το σκέφτομαι....έιναι για χείμωνα αυτα τα games... Γεια πείτε καμιά αποψη όσοι μπηκατε early αξίζει να θυσιάσεις ώρεσ απο το καλοκαίρι σου ??? Είναι οσο καλό φαίνεται????Βοηθήστε μεεεεεε τι να κανωωωωωωωω????

Βασικά είναι καθαρά θέμα πως σχεδιάζεις το καλοκαίρι σου. Εγώ είμαι αρκετά άφραγκος αυτό το καλοκαίρι οπότε αν θα πάω διακοπές θα είναι για λίγο, άρα έχω αρκετό χρόνο για χάσιμο. Φυσικά αν μου δυνόταν η ευκαιρία να πάω κάπου θα το προτιμούσα.

Όσο για το ότι τα PC ζεσταίνονται τώρα το καλοκαίρι τι να σας πω δεν ξέρω, εγώ με Mac Pro δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα εκτός αν δουλέψει ο μπροστινός ανεμιστήρας μου, τότε από την φασαρία που κάνει μάλλον θα πρέπει να βγω για λίγο εκτός σπιτιού :P

Δημοσ.

Πάντως Chill ήθελα να στο πω και χθες ingame, so far οι priests απ' ότι έχω δει δεν είναι και τόσο εύκολο kill, πρέπει να τον αιφνιδιάσω αρκετά για να τον ρίξω asap.

Edit: Μου ήρθε και το CE τώρα.

• Moderators
Δημοσ.
Τι class είσαι γιατί και εμένα κάποιος μου έκοψε το χέρι και δεν πήρα χαμπάρι τι ήταν :D.

Δεν φαίνεται; :P

Barbarian.

Νομίζω ότι η fatality που κόβει μόνο ένα χέρι είναι του assassin. Εγώ κόβω και τα 2 και μετά το κεφάλι. ;)

Χμ... βγήκε μικρή η photo, πρέπει να την ξανακάνω upload μάλλον...

Edit: ΥΓ. Πράγματι, είναι το combat rose. Το έχω βάλει για να το βλέπω. :P

• Moderators
Δημοσ.
Στο φιλο που αναφερθηκε στην μυθολογια του Warcraft λεγοντας "οτι σιγα το story του WoW" σαφως και θα πω να το ψαξει λιγο παραπανω καθως απο την εποχη του Warcraft ηταν σημειο αναφορας οποτε καλυτερα μην λεμε οτι θελουμε.

Καλά, πως μου ξέφυγε (προ κάτι σελίδων) το reply;

Ξαναλέω ότι η ιστορία του δεν με συγκινεί, γιατί ήταν μια αντιγραφή του Warhammer που μετεξελίχτηκε. Όπως και το Starcraft είναι του Warhammer 40k. Άλλωστε στην αρχή τα Orcs του WC ήταν "Dabu!" και μετά αποφάσισαν να τους δώσουν περισσότερο βάθος έγιναν σαμανιστικές φυλές από pure brutes. Επίσης αν δω σε άλλο παιχνίδι της Blizzard πρωταγωνιστή να γίνεται ο μεγάλος κακός (Diablo 1 τέλος-Diablo 2, StarCraft, WarCraft III), θα κάνω εμετό. Εντάξει την πρώτη φορα...κάτι γίνεται την δεύτερη...μετά το κουράζει.

Και επειδή λέγαμε και για το story του Conan, δες από πότε έχουν γραφτεί οι ιστορίες (του Robert Ervin Howard, του creator του Conan δηλαδή) και ποιος ουσιαστικά άρχισε το μοντέρνο sword and sorcery style. :P

Δημοσ.

+1 στον Ghost.

Ο Αssasin btw δεν έχει fatality με χέρια μόνο με καρωτίδες και κεφάλια ασχολείται,τουλάχιστον εγώ αυτά κανω συνήθως.

• Moderators
Δημοσ.
Ο Αssasin btw δεν έχει fatality με χέρια μόνο με καρωτίδες και κεφάλια ασχολείται,τουλάχιστον εγώ αυτά κανω συνήθως.

Ναι, δεν είμαι κι εγώ σίγουρος, αλλά κάποιος έτσι μου είχε πει. (τώρα πως κόβεις χέρι με dagger...)

Δημοσ.

Εγώ είμαι με 830/3coolermaster fans/zalman 9700....μετά από πολύωρο παιχνίδι το pc καίγεται....50άρια η mobo 50άρια η cpu, 85άρια η gpu diode....και ακόμα δεν έχουν πιάσει οι τρελές ζέστες, καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει δηλαδή το κατακαλόκαιρο :P. Θα βάλω και άλλους 3 ανεμιστήρες κάποια στιγμή, τους έχω ήδη αλλά βαριέμαι να χειρουργώ το pc γιατί στάνταρ μέσα θα γίνεται της που***ας στην σκόνη και θα φάω μισο απόγευμα στο καθάρισμα.... Από την άλλη βέβαια σε λίγες μέρες θα δουλεύει και το aircondition στους 17c οπότε θα ψύχεται θέλοντας και μη και το pc :P!!!!

εγω οταν παω στο bios και βλεπω τι θερμοκρασια εχει 34c η cpu και μετα απο πολλες ωρες gamming οταν παω και ξαναβλεπω στο bios εχει 37c-38c

chill με τι προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες γιατι προσπαθησα να βαλω το AI της asus αλλα δεν εγκατασταθηκε γιατι δεν εβρισκε το ACPI

Δημοσ.

Guys θα τρελαθώ. Προσπαθώ να παραγγείλω για ένα φίλο το Conan από play.com. Την 1η φορά πήρα ένα ωραιότατο e-mail ότι ακυρώθηκε η πληρωμή καθώς δεν μπορούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία της κάρτας μου. Τα έσβησα και τα ξαναέγραψα και επανέλαβα την παραγγελία. Πριν από λίγο έλαβα ένα νέο e-mail το οποίο λέει "Due to an increase in customs charges we are no longer able to deliver

items that exceed £30 in value to your country. ". Ποιες 30 λίρες;? Αφού το Conan κοστίζει 35?, δηλαδή περίπου 28λίρες, πως ξεπέρασα τις 30; Έχει κανείς καμιά ιδέα (υπόψιν, όταν έκανα την παραγγελία φρόντισα να βλέπω τις τιμές σε ευρώ)

edit: χρησιμοποιώ προπληρωμένη της Eurobank (την οποία έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά site για ηλεκτρονικές αγορές)

Δημοσ.

@Spartan : Στο bios και εγώ χαμηλές έχω. Μέσα είναι το θέμα τι γίνεται :D. Με το everest μετράω τις temp. Idle : 35cpu/40Mobo/74gpudiode. Ingame όπως τα είπα πριν.

@Skia : 1vs1 δεν ξέρω. Συνήθως με κυνηγάνε 2+. Στα μισά class πάντως το aoe knockback δεν βλέπω να πιάνει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμενα παιδια δν μου απαντησατε , παιζει ο υπολογιστης μου το παιχνιδι?

2.5GHz Intel Core 2 Duo

2GB memory

250GB hard drive1

Double-layer SuperDrive

NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB

Δημοσ.

@Davelis4

μένεις μεταξεταστέος στο CPU :(

minimum requirements 3GHz P4

παρεπιπτώντως παρέλαβα και εγω σήμερα νωρίς από πλάισιο + 2 μήνες δώρο

aka 3 μήνες φριτέζα 50 ευρώ

Δημοσ.
@Davelis4

μένεις μεταξεταστέος στο CPU :(

minimum requirements 3GHz P4

Δεν υπάρχει περίπτωση, Core2Duo έχει, εννοείται ότι θα τρέχει το παιχνίδι απλά το ερώτημα είναι κατά πόσο τον κόβει η 8600 (εκεί δηλαδή θα είναι η μεγάλη ζημιά και όχι στη cpu)

Δημοσ.

βασικά εγώ θα παίξω στον wildsoul για pvp αλλα ψάχνω κι έναν pve server με πολλούς έλληνες..ξέρετε ποιος pve server έχει τους περισσοτερους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...