Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Edit: Τα περισσότερα παιδιά εδώ είναι βετεράνοι (όπως και εγώ) του WoW, οπότε αυτά τα "Οποιος νομιζει οτι ενα community και ενα game σαν του WoW μπορει να πεσει τοσο ευκολα προφανως δεν εχει ιδεα απο τον κοσμο/story του Warcraft και οχι μονο του WoW." μή τα λές εδώ plz.

@keosen ακου τι λεει ο Σκιας.

Εδω που ηρθες να μας πεις την γνωμη σου, οι περισοτεροι παιζουμε wow απο την open beta.

Λες να ξερεις κατι που εμεις δε το ξερουμε?

Δημοσ.

mail πού μου ήρθε σήμερα απτό πλαίσιο

Αξιότιμε κύριε Σιγαμηνσαςποτοεπιθετομου

Σχετικά με την προπαραγγελία σας για το Age of Conan θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345(χωρίς χρέωση) και από κινητό 210-2895000.

Με εκτίμηση,

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε

eBusiness Team

Δημοσ.

JUST BOUGHT IT!!!!

Γρήγορα βοήθεια !!!!

Τι να φτιάξω????Είμαι μεταξύ Dark Templar--Demonologist--Barbarian--Assassin:shock:

• Moderators
Δημοσ.
JUST BOUGHT IT!!!!

Γρήγορα βοήθεια !!!!

Τι να φτιάξω????Είμαι μεταξύ Dark Templar--Demonologist--Barbarian--Assassin:shock:

1) Περίμενε, γιατί οι κανονικοί servers για Ευρώπη ανοίγουν την Παρασκευή, εκτός αν έχεις Early Access code (δλδ, πλήρωσες τα 5 ευρώ μέσω πιστωτικής στην Funcom, τώρα έχουν εξαντληθεί).

2) Τι στυλ παιχνιδιού έχεις;

Δημοσ.

Την Παρασκευή δεν είναι το official launch? Κάνε υπομονή και τσεκαρε στο net για εντυπώσεις απο τα classes.

Assassin πάντως ετοιμάσου για hard time στα πρώτα 20 lvls μέχρι να τον μάθεις λίγο.

Δημοσ.
1) Περίμενε, γιατί οι κανονικοί servers για Ευρώπη ανοίγουν την Παρασκευή, εκτός αν έχεις Early Access code (δλδ, πλήρωσες τα 5 ευρώ μέσω πιστωτικής στην Funcom, τώρα έχουν εξαντληθεί).

2) Τι στυλ παιχνιδιού έχεις;

Βασικά επηδή είναι Conan λέω για meele αλλα αν θελω stealth έχει και ο assassin και ο barbarian....

Για PvP τον θέλω να κόβω κεφάλια!!!!:fear:

Δημοσ.
Τέλος πάντων, καλά αρχίσαμε με το "ήρθα στο topic σας, να σας την σπάσω".

Γεγονός είναι πως το AoC είναι πολύ καινούργιο ακόμα για να δούμε αν καν θα μπορέσει να πιάσει τον κόσμο του WoW (αμφιβάλλω, γιατί το WoW είναι το CS των ΜΜΟs κατ'εμέ).

Οχι δεν ηρθα να στην σπασω δεν ειμαι υπαλληλος της blizz ουτε κερδιζω κατι με τον να υπερασπιζομαι το WoW,απλα δεν μ'αρεσει το αντι-WoW κλιμα που εχει δημιουργηθει αντι απλα να συζηταμε για το νεο MMO, οποιοσδηποτε εχω δει να εκφραζει μια γνωμη για το AoC βαζει και κολλητα μια σποντα για το WoW, χωρις να εχουμε δει καν ακομα το end game contet του ΑοC, δηλαδη ποσο ακυρο ειναι αυτο?

Το οτι πολλοι οπως λετε ειστε βετερανοι του WoW αυτο και μονο φτανει για να δειτε ενα νεο MMO με αλλο ματι και με ελπιδες οτι θα σας βγαλει απο την ρουτινα του WoW, αλλο αυτο και αλλο τα μαργαριταρια του τυπου "πως θα επιβιωσει το wow οταν υπαρχει το AoC" οταν το ερωτημα ειναι ακριβως το αναποδο.

Το WoW ειχε PvP balance probs στην αρχη?

Pre tbc ηταν κουραστικο?

Οχι βεβαια οπως και καθε νεο παιχνιδι τα MMO δειχνουν την αξια τους σε βαθος χρονου οποιαδηποτε σοβαρη κριτικη υπερ η κατα του AoC αυτη την στιγμη ειναι ανυποστατη και ακυρη γι αυτο και δεν εκφερω ουσιαστικη αποψη παρα μονο την γνωμη μου σε 5-6 σημεια κλειδια του game τα οποια διαβασα.

Στο φιλο που αναφερθηκε στην μυθολογια του Warcraft λεγοντας "οτι σιγα το story του WoW" σαφως και θα πω να το ψαξει λιγο παραπανω καθως απο την εποχη του Warcraft ηταν σημειο αναφορας οποτε καλυτερα μην λεμε οτι θελουμε.

Αναφερομενος στο σχολιο οτι "το Aoc θα το παιξω για το PvP γιατι το WoW απετυχε σε αυτον τον τομεα" να πω οτι σαφως και το "κλαμα" της εκαστοτε class στα forums δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα γιατι για καθε εναν που γκρινιαζει για balance issues υπαρχουν 2 που δεν γρκινιαζουν,οπως επισης θα ηθελα να ακουσω ενα

MMO με απολυτα balanced PvP....

Το AoC μου θυμιζει μεχρι στιγμης ενα καπως πιο σουλουπωμενο και "γιαλυστερο" Guild Wars.

Τελος δεν θελω να κοντραριστω με κανεναν απλα θα ηθελα να βλεπω μια πιο σοβαρη αντιμετωπιση απο το ελληνικο gaming community και οχι σπασμωδικες κρισεις μισους εναντι ενος αλλου MMO.

Αυτα sorry για το μεγεθος του post happy gaming και ισως να τα πουμε και στον κοσμο του AoC ποτε δεν ξερεις.

• Moderators
Δημοσ.
Βασικά επηδή είναι Conan λέω για meele αλλα αν θελω stealth έχει και ο assassin και ο barbarian....

Για PvP τον θέλω να κόβω κεφάλια!!!!:fear:

Ε ξέρεις τώρα, ο Assassin είναι περισσότερο dagger-ας και single enemy dps (αν δεν κάνω λάθος).

Ο Barbarian μπορεί να πάει dual wield για καλή συγκεντρωμένη ζημιά (και μερικά debuffs νομίζω όπως break armour) ή 2-handed για πιο ΑΟΕ (περίπου) ζημιά και stuns/knockbacks.

Δημοσ.
http://www.vimeo.com/1035293

ZOMG...:shock::eek:

Edit: Μου κόπηκε το γέλιο απότομα

Μου έφτιαξες την μέρας μια και ειλικρινά τον PoM τον βρίσκω αρκετά δύσκολο μέχρι ώρας. Βέβαια από την ώρα που πήρα το συγκεκριμένο AoE βελτιώθηκε η κατάσταση τρελά αλλά στο pvp και ενώ προσπαθώ να κάνω AoE και sprint για να φύγω από τους fucking campers δεν προλαβαίνω να κλάσω....πέφτω σαν το κουνούπι....Παρηγοριέμαι επίσης από διάφορα που έχω διαβάσει ότι ο PoM μέχρι το 20 πάει σαν το σκυλί στ'αμπέλι. Και κλασσικά οι αντίστοιχοι rogues είναι και πάλι κρυμμένοι και με το που μπαίνεις σε combat με mobs κάνουν την πουστιά τους....Χτες ένας μου έκοψε το χέρι....πρέπει να του κάηκε το pc από τα μπινελίκια που του έριξα :D!!!!

Δημοσ.

Α να ρωτήσω το LvLing είναι πολύ αργό η σε normal στάδια....

Γιατί αν το LvL cap είναι το 70 και είναι και αργό μας βλέπω το καλοκαίρι με τα laptop στις παραλίες!!!

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι λίγο ταχύτερο από το αντίστοιχο του wow. Συγκρίνω πάντα το lvl up κατά το launch των τίτλων, όχι τώρα που στο WoW λόγω εμπειρίας στο τσακ μπαμ lvlάρουμε. Στον wildsoul χτες πάντως υπήρχε ένας 49 lvl αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

καλός είναι ο ρυθμός που ανεβαίνεις. εγώ με χαλαρό παιχνίδι είμαι ηδη 25 σε 3 μερες. και να ανεβάσεις priest archetype είναι πιο αργό. και γω με τον σαμανάκομου καλά τα πάω αλλά δεν σκοτώνω γρήγορα.απλά δεν πέφτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...