Balourdos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ρε παιδες, τωρα εγω που αργησα με τα Beta,Early Access και τα ρεστα, απο που προτεινετε και ποτε θα μπορω να το παρω? Oh and... More screenshots plx kkthxbai!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εγω παιδια το παραγγειλα απο το plaisio προχθες και μου ειπαν σε εμαιλ "ευχαριστουμε κλτπ" πηρα το collectors edition . Αλλα δεν ξερω ποτε θα μου ερθει ... εχετε καμια ιδεα?
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Από τα πρώτα screenshots που τράβηξα στο game (1920x1200 τα πάντα στο max) Ή μάλλον αυτά ήταν τα πρώτα Καταπληκτική η....θάλασσα ε ? Μπαχ σκέφτομαι το .jpg που θα μου κοτσάρει τώρα ο Toufas χαχα
becausE Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 zomfg chill κάντα jpg τουλάχιστον αμάν επίσης τι PC έχεις για όλα full?
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τα έβαλα σε spoiler όλα για να μην γκαρίζεις λόγω μεγέθους . Άνοιξε το spoiler στην υπογραφή μου να δεις το rig που έχω.
batig0al Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Eγω σημερα πηγα Παπασωτηριου και αγορασα την normal εκδοση 50ευρωπουλα. Εκανα το accout και κανει install εδω και κανα 2ωρο. Απο τι ειδα στο site στις 23 θα μπορεσω να αρχιζω να παιζω. PS: Αν εχει κανεις κανα παραπανω info σχετικα με το guild ΕpsilonTeam ας postarei μιας και εδω και λιγες μερε το forum πεθανε...
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλά το φέρανε κιόλας? Γιατί η δικιά μου προπαραγγελία ακόμα σε αναμονή είναι....Όχι και τίποτε άλλο αλλά σήμερα με πήραν τρία τηλέφωνα από απόκρυψη τα οποία ως συνήθως δεν απάντησα (9/10 φορές πωλητές είναι εξάλλου και δεν έχω καμία όρεξη να διαολοστέλνω κόσμο....) και φοβάμαι τώρα μιας και έχουν έρθει όπως λες τα games μην με πήραν από εκεί.... Όντως έχουν έρθει, στο site του Παπ. εμφανίζονται ως διαθέσιμα. Στο πλαίσιο ακόμη "διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας".
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Kαι σε μένα το ιδιο και η παραγγελία μου είναι σε αναμονή και με πείραν και τηλ με απόκρυψη που φυσικά δεν σηκώνω ποτέ Θα κάνο και έλεγχο αύριο και αν δεν την έχουν στείλει μέχρι το μεσημέρι θα τους στείλω email. Στον pap πάντα σου απαντάνε. Αυτό που βλέπω είναι ότι ενώ στο site τους η τιμή είναι 70e στην παραγγελία την έχουν στα 60.
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 LOL@check2fire . AX0A0X0AX0A0XA0XA από εκεί μας πήραν φαίνεται /0\. Σε ένα mail που τους είχα στείλει παλαιότερα Η τιμή του προϊόντος την ώρα της παραγγελίας ήταν 59,99. Αυτή τη στιγμή είναι στα 69,99. Με ποια τιμή θα επιβαρυνθώ εγώ? Και η απάντηση τους Η λιανική τιμή οριστικοποιήθηκε από τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα στα 69,99? Πάντως στο site τους μου έχουν χρεώσει και μεταφορικά ενώ είμαι εντός Αττικής :/ Τες πα αν και αύριο μας πάρουν από απόκρυψη απλά απαντάμε . Αν τώρα βγει κανένας πωλητής για κάρτες, δωρεάν διακοπές και πάσης φύσεως μαλακία ...."$#%#$^^$#%#@#$"!!!!
telegamesvg Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Eγω σημερα πηγα Παπασωτηριου και αγορασα την normal εκδοση 50ευρωπουλα. Εκανα το accout και κανει install εδω και κανα 2ωρο. Απο τι ειδα στο site στις 23 θα μπορεσω να αρχιζω να παιζω. . Σε ποιο καταστημα πηγες ???? Για λεγε ....πληροφοριες... Εγω που πηρα τηλ σημερα στο Περιστερι μου ειπαν οτι θα το εχουν την Τεταρτη..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ο Παπασωτηρίου στο κέντρο έφερε και τις CE. Πήρα ενός φίλου μου και την δική μου. (έπρεπε να φύγω κατευθείαν μετά το τέλος του μαθήματος από την σχολή και να τρέξω ως την γωνία που είναι. Ευτυχώς ήταν κοντά και πρόλαβα. )
michsof Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Λοιπόν παλικάρια άδικα αγχώνεστε ! Το πρωί το έκανα παραγγελία απο το play.com , το μεσημέρι μου στείλανε τον κωδικό και καθώς είχα προνοήσει ( Τhanks Toufa ) να κατεβάσω τον early access client , μετά απο μισή ώρα μπήκα στο παιχνίδι ! Τα λέμε ingame : Olethros @ Aquilonia ! Υ.Γ. Και μόνο 32 ευρώ ( η απλή εκδοσή με το rhino ) λόγω μιας προσφοράς του play !
sleepy_head Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 το παρήγγειλα και εγώ από το play για να δώ πώς είναι. Από τα screenshots του chill φαίνεται να έχει πολύ καλά γραφικά για mmorpg. Το rhino σε τί lvl το παίρνεις κανονικά? Πάω να ψάξω στον γούγλη για να μην είμαι τελείως noob όταν έρθει το παιχνίδι >.<
batig0al Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εγω Στουρναρη και Πατησιων το τσιμπησα. Ειχε πολυ πραμα οταν πηγα. Ο πωλητης δεν ηξερε τι του γινονταν αλλα δεν βαριεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα