dimitrikfs Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 έχω ένα Acer Acpire 5920G με εγκαταστημένα τα Vista. To πρόβλημα μου είναι ότι πήγα να πειραματιστώ με τα ubuntu τα εγκατέστησα αλλά δεν έχω ούτε ηχο ούτε γραφικά. Πήγα λοιπόν να κάνω recovery με τα cd της ACER αλλά δεν.... Δοκίμασα ακόμη και να κάνω format και να εγκταστήσω τα XP αλλα η εγκατάσταση τερματίζεται γιατί δεν υπάρχουν λέει σκληροί δίσκοι.. Στα linux μπαίνω κανονικά από εκεί σας γράφω άλλωστε. Παιδιά βοήθεια. Πώς μπορώ να ξαναβάλω τα vista θα με σκοτώσει η δικιά μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Πιστεύω δεν χρειάζεται να γράφεις το πρόβλημα σου και στις δύο κατηγορίες (Windows-Linux) Σε μια από τις δύο φτάνει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254456 Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αρχικά μπες με το live cd του ubuntu και άνοιξε το gparted και δίέγραψε όλα τα αρχεία που υπάρχουν στον δίσκο. Μετά δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να κάνεις εγκατάσταση. Πάντως γιατί δεν ζήτησες βοήθεια να διορθώναμε τα προβλήματα που είχες στο ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Πιστεύω δεν χρειάζεται να γράφεις το πρόβλημα σου και στις δύο κατηγορίες (Windows-Linux) Σε μια από τις δύο φτάνει στην άλλη μάλλον δεν φτάνει ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μόνο εδώ βασικά φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrikfs Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 apla aghothika pou den apantoyse kaneis. To gparted file moy mipos mporeis na me voithiseis poy mporo na to bro? Opos katalavate apo lnux den ta pao kai poli kala. Euxaristo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Για το gparted δες εδώ Και για ενημέρωση τα greeklish απαγορεύονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrikfs Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 apla den exo ellinika apo to live ubuntu mallon. xekinao na to dokimaso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 apla den exo ellinika apo to live ubuntu mallon. xekinao na to dokimaso. οκ απλά νόμιζα δεν το ήξερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrikfs Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Problem. To ekana. Alla... Otan xekinao tin egkatastasi sta Xp ftanei sto seimeio toy format kai moy leei oti den prohoraei giati den yparxei skliros diskos. Dokimasa na patiso R gia FIXMBR alla pali to idio den yparxei skliros i egkatastasi stamataei. Evgala to CD ton XP kai ton evala na xekinisei kai vgazei GRUB Loading... Error 22. Thelo na valo ta linux kai na ta doylepso alla oxi se ayto to pc. Kamia alli idea Please.Euxaristo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μάλλον ο δίσκος είναι σε κάποιον SATA controller για τον οποίο το setup των windows XP δεν έχει driver. Λύσεις που μπορώ να σκεφτώ: - Βρίσκεις τον driver και τον βάζεις σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο που να το υποστηρίζει το setup των Windows -νομίζω λέει, θυμάμαι τουλάχιστον floppy-. Στην αρχή-αρχή της εγκατάστασης θα ερωτηθείς αν θέλεις να φορτώσεις κάποιον driver από εξωτερικό μέσο. - Δοκιμάζεις κάποιο "καστουμαρισμένο" cd των windows XP, είτε που περιέχει το SP2, μήπως και έχουν προσθέσει στο μεταξύ τον driver που χρειάζεσαι. - Βάζεις Windows Vista (η λύση που θέλει η Microsoft να ακολουθήσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τό πρόβλημα σου είναι αυτό που λέει ο nske Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο pc της δουλειας. Είχα στην αρχή σε ολόκληρο το δίσκο Suse 10.3 και προχθές έπρεπε να βάλω xp αλλά και εμένα δεν μου έβρεισκε το δίσκο έψαξα λίγο στο net και διάβασα ότι κάτι πρέπει να αλλαχθεί στο Bios Έκανα μια αλλαγή και μετά μου βρήκε το δίσκο κανονικά, τώρα όμως δεν θυμάμαι ακριβώς την αλλαγή απο έξω να σου την πώ Άυριο το πρωί που θα πάω δουλειά θα κοιτάξω και θα σου πώ άμα δεν βρείς λύση μέχρι τότε Το pc είναι ένα Dimension της Dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλημέρα Λοιπόν το BIOS είναι της Phoenix Η αλλαγή που έκανα ήτανε στην καρτέλα Drivers -> SATA Operation. Εκεί είχε δύο επιλογές AHCI και ATA, επιλεγμένη ήτανε η AHCI Διάλεξα την ATA και μου βρήκε τον δίσκο κανονικά μετά Πιστεύω να βοηθήσει και εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrikfs Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ετοιμάζομαι να το δοκιμάσω και αυτό. Πήγα και πήρα έναν εξωτερικό σκληρό το πρωί. Αν δεν πετύχει και αυτό θα βάλω τα XP στον εξωτερικό και θα δώ τι μπορεί να γίνει απο περιβάλλον Windows:confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrikfs Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Pisio είσαι μεγάλος. Τσάμπα ο εξωτερικός!! Και να δείς την είχα άλλάξει αυτή την επιλογή και μετά δεν τον έβρισκε γιατί είχα ακόμα το GRUB. Εβγαλα το GRUB αλλά ξέχασα πως υπήρχε για να ξαναδοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.