Προς το περιεχόμενο

Έλληνες οδηγοί στην πόλη και τροχαία!

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναρωτάω:

"Άν αυτός που ήθελε να λαδώσει, και δεν έδιωξε ο εκπαιδευτής, αύριο θερίσει καμιά στάση λεωφορείου με 5-6 μαθητές η ευθύνες του εκπαιδευτή ποιές είναι???? Ή και εδώ φταίει μόνο το συγκοινωνιών?"

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ, κατάλαβα, επειδή όλοι το κάνουν και αν ο ίδιος δεν μεσολαβήσει ο "πελάτης" θα πάει στο διπλανό μαγαζί, ευθύνες δεν υπάρχουν για τους εκπαιδευτές.

Δημοσ.
αν κάποιος θέλει μόνο να λαδώσει και ο δάσκαλος αρνηθεί να κάνει το κονε, τότε πολύ απλά θα πάει σε άλλη σχόλη ..και πες (στην ιδανική περίπτωση) που όλες είναι άμεμπτες τότε ο φίλος μας θα ψάξει για βύσμα απευθείας απο το συγκοινωνιών .. αλίμονο είναι το εθνικό μας σπορ ... όποιος θέλει να λαδώσει θα βρεί τρόπο και θα λαδώσει -

Τι ακριβώς παρανόησα απο τα παραπάνω??

Δημοσ.

αν ειχες δει τη συγκεκριμενη εκπομπη θα καταλαβαινες γιατι τον ειπα καραγκιοζη

(αν και 8 χρονια εδω μεσα δεν εχω βρισει κανεναν)

ελεγε με υφος αρχηγου κρατους, οτι καλο ειναι να κινουνται τα φορτηγα σαββατοκυριακα γιατι οι οδηγοι τους ειναι σωστοι ενω ΟΛΟΙ οι αλλοι οδηγοι ΙΧ οδηγουν μονο για την πλακα τους και ειναι ασχετοι

και λεω δεν φτανει που "ο ιδιος" βοηθαει να βγαινουν ασχετοι στους δρομους

τους βριζει κιολας ενω εχει καβατζωσει τα λεφτα απο τα λαδωματα

και δεν ξερω γιατι υπερασπιζεσαι ενα επαγγελμα που και ο ιδιος παραδεχεσαι οτι σε τεραστιο ποσοστο ο μονος ρολος του ειναι ο διαμεσολαβητης του λαδωματος και μαλιστα με συνεπειες απωλειας ανθρωπινων ζωων

Δημοσ.

skia11 από όλο το post αυτό σου'μεινε ; ... τελος πάντων βαριέμαι να εξηγώ τα ίδια 100 φορές

και δεν ξερω γιατι υπερασπιζεσαι ενα επαγγελμα που και ο ιδιος παραδεχεσαι οτι σε τεραστιο ποσοστο ο μονος ρολος του ειναι ο διαμεσολαβητης του λαδωματος και μαλιστα με συνεπειες απωλειας ανθρωπινων ζωων

είπα εγω τέτοιο πράγμα ;; θα τρελαθούμε τελείως

Δημοσ.

Ήρθε πριν λίγο καιρό ο αδελφός μου με τον πατέρα μου στην Αγγλία. Το δίπλωμα το πήρε με λάδωμα φυσικα στην Ελλάδα.

Εκεί που ανεβαίναμε τον Μ1 μου λεει "άνετος δρόμος, άσε με να οδηγήσω", του λεω όχι.

Μου απαντά "μα είναι άνετος ο δρόμος και ευθεία, γιατί δεν σταματάς εδώ αριστερά που έχει άδεια λουρίδα (hard shoulder) να αλλάξουμε θέση!" :shock:

Εν το μεταξύ ο πατέρας μου άρχισε το τροπάρι "άσε το παιδί να οδηγήσει".

Σταματάω στα επόμενα Services, (μετά από γκίνια γιατί δεν σταμάτησα στην μέση του δρόμου απο πριν για να αλλαξεί θέση). Πάει να βάλει μπροστα το αμάξι, μάταια. Το έσβηνε με το που το άναβε. Του έφταιγε το χειρόφρενο (που δεν υπάρχει, έχει διαφορετικό σύστημα), του έφταιγε που το αμάξι είναι πετρέλαιο, του ότι είχα παρκάρει στο πάρκινκ και όχι στον δρόμο, ότι ήταν νύχτα.

Οπότε συνέχισα το ταξίδι, φυσικά κατέλιξαν και οι δύο, ότι το κάνω επίτηδες για να μην οδηγήσει. Και η γκρίνια συνεχίζεται ακόμα και σήμερα ένα μήνα μετα. Ευτυχώς που είναι πίσω Ελλάδα.

Κλείνωντας, χρειάστηκε υπερβολική προσπάθεια ώστε να βάζουν τις ζώνες στο αμάξι, και πολλές φορές τις έβγαζαν στην μέση της διαδρομης γιατί "δεν άντεχαν άλλο".

Ή συνεχώς "τρέξε λιγάκι μόνο 70 πάς" (70 μίλια την ώρα είναι το όριο ταχύτητας), και "καλα ποιός θα σε δει μέσα στην νύχτα αν τρέξεις λιγάκι" (οι κάμερες που είναι παντού, και τα ελάφια που θα σου τσακίσουν το αμάξι όταν πέσεις επάνω τους).

Δημοσ.
skia11 από όλο το post αυτό σου'μεινε ; ... τελος πάντων βαριέμαι να εξηγώ τα ίδια 100 φορές

Γιατί να μη μου μείνει?? Η ουσία του προβλήματος είναι εκεί...επειδή θα λαδώσουν που θα λαδώσουν για να πάρουν "δίπλωμα" έ, να μη τσιμπήσει και ο εκπαιδευτής το κατι τίς του?

Και μη μου πεις ότι δε τσιμπάνε απο το μπαξίσι και αυτοί γιατί θα τ' ακούσω βερεσέ...μαύρα λεφτά είναι και όποιος νταλαβερίζεται με μαύρα λεφτά έστω και σαν "μεσολαβητής" είναι μέρος του προβλήματος.

Δημοσ.

για να μην το κουραζουμε

για μενα η εκπαιδευση ειναι

οδηγηση σε πραγματικες συνθηκες

προσπερασματα φρεναρισματα σε στεγνο βρεγμενο

αποφυγη εμποδιων υποστροφη υπερστροφη....

και φυσικα εξετασεις χωρις λαδωματα

θα μου πεις εισαι τρελλος που ζητας τα λογικα και ειδικα στην Ελλαδα?

Δημοσ.

Έτσι είναι. Όταν πήρα το Αγγλικό δίπλωμα έχασα στο τεστ ένα minor (το πέρασα όμως) γιατι κόλησα και έσβησε ο κινητήρας. Γιατί; Γιατί μπροστά μου ήταν μια νεκροφόρα που σταμάτησε στην ανηφόρα και έχασε η μηχανή την δύναμη.

Και φυσικά 2 μαθήματα για οδήγηση στους αυτοκινητόδρομους (μετά το δίπλωμα φυσικά) γιατί δεν τα χρωστάω σε καμμιά ασφαλιστική. (σου μειώνουν το premium αν κάνεις αυτά τα δύο μαθήματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...