Προς το περιεχόμενο

Έλληνες οδηγοί στην πόλη και τροχαία!

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμ βεβαια εκτεταλευονται οτι η αστυνομια ΔΕΝ γραφει και κανουν ολοι τους κανιβαλισμους τους στους δρομους μας καθε μερα. παρκαρουν οπου ναναι,κλεινουν δρομους, τραβανε χειροφρενα μεστον κοσμο κτλ.

Οι ιδιοι φταιμε. Αν αυτους τους εχωνε 1000+ ευρω σε κλησεις η αστυνομια θα λεγαμε α νατα τα στρουμφακια βγηκαν να κονομισουν. Τωρα δε γραφει η αστυνομια γιατι λυπαται τον κοσμακη ,ο κοσμακης μ@λ@κιζεται και κανει τους δρομους κ@λος και λεμε μα γιατι δε βγαινει η αστυνομια να τους γραφει;

α ρε ελληναρα δε θα στρωσεις ποτε!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σα να μου λες οτι ο μαθηματικος κανει τη δουλεια του οταν λεει στο μαθητη να μη διαβασει και θα κανονισει αυτος να περασει την ταξη εναντι αμοιβης

και μετα να βριζει το μαθητη γιατι δεν ξερει 1+1 ποσο κανει

κινέζικα μιλάω ; αν Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κανει μάθημα και θέλει απλώς να λαδώσει και να το παρει .. δεν μπορεί ο εκπαιδευτής να τον κάτσει με το ζόρι στο τιμόνι

Δημοσ.

2000 ευρώ πρόστιμο για κάθε παράνομα παρκαρισμένο όχημα και αφαίρεση πινακίδων για 2 μήνες.Δεν έχετε χώρο να παρκάρετε?Χρειάζεται το αυτοκίνητο επειδή η δουλειά σας πέφτει μακριά?Ξυπνήστε πιο νωρίς και πάρτε λεωφορείο,το μετρό, τον ηλεκτρικό.Και όλα θα λυθούν μέσα σε μια βδομάδα.

Δημοσ.

μανια που την εχετε με την δουλεια κ στα σπιτια δεν βρισκουν να παρκαρουν...

δεν ξερω αν μενετε ολοι σε βιλες με γκαραζ κ ετσι ειναι αδειοι οι δρομοι απ εξω αλλα μην ξεχνατε οτι παλια οι πολ/κιες δεν ηταν αναγκασμενες να βγαζουν 1 γκαραζ για το καθε διαμερισμα

για τα μ.μ.μ http://greece.flash.gr//soon/2008/5/7/38636id/

Δημοσ.
κινέζικα μιλάω ; αν Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κανει μάθημα και θέλει απλώς να λαδώσει και να το παρει .. δεν μπορεί ο εκπαιδευτής να τον κάτσει με το ζόρι στο τιμόνι

αν ηταν ευσυνειδητος θα του εστελνε στον αγυριστο

εχεις καταλαβει ποια ειναι η δουλεια του ?

να μαθαινει καποιους πως να οδηγουν σωστα και οχι να βοηθαει να βγαινουν εγληματιες στο δρομο

το κακο ξερεις ποιο ειναι?

οτι απο την ισοπεδωση των παντων βλεπουμε τα παραλογα για λογικα

Δημοσ.
αν ηταν ευσυνειδητος θα του εστελνε στον αγυριστο

εχεις καταλαβει ποια ειναι η δουλεια του ?

να μαθαινει καποιους πως να οδηγουν σωστα και οχι να βοηθαει να βγαινουν εγληματιες στο δρομο

το κακο ξερεις ποιο ειναι?

οτι απο την ισοπεδωση των παντων βλεπουμε τα παραλογα για λογικα

Σου ξαναλέω για πολλοστή φορά .. ΔΕΝ βγάζει αυτός τα διπλώματα αλλά άνθρωποι διορισμένοι απο το Συγκοινωνιών .. η δουλειά του εκπαιδευτή είναι να σε προετοιμάσει για τις εξετάσεις του υπουργείου

ΑΝ κάποιος δε γουστάρει να μάθει και θέλει απλά να λαδώσει και να το πάρει η ευθύνη βαραίνει αυτόν και τους εξεταστές ΟΧΙ τον εκπαιδευτή

Τα υπόλοιπα περί ευσυνειδησίας κτλ είναι καλα για μελό του Ξανθόπουλου .. οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες και απο αυτό ζούνε .. δεν θα αλλάξουν το διεφθαρμένο σύστημα

Δημοσ.

Αυτό που ζω κάθε μέρα όταν γυρνάω από την δουλεία μου δεν περιγράφετε...

Κατεβαίνω την Υμηττού και κάνω αριστερά βουλιαγμένης...

Εκεί που είσαι στην δεξιά λωρίδα και πηγαίνεις ωραία και καλά ανά 500 μέτρα περίπου υπάρχει και ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο με τα αλάρμ αναμένα όχι επάνω σε κάποιο πεζοδρόμιο όχι μισά μισά επάνω στο πεζοδρόμιο αλλά επάνω στην λωρίδα κυκλοφορίας...

Φανταστείτε λοιπόν τη μανούβρες πρέπει να κάνεις για να τα αποφεύγεις και να μην κολλήσεις πίσω τους καθώς και σε πόσο ετοιμότητα θα πρέπει να είσαι....

Πάντως σε γαϊδουριά και καγκουριά στην οδήγηση μας ρίχνουν κατά πολύ οι Ινδοί....

Έχω πάει Ινδία και έφριξα ...

Καταρχήν κορνάρουν κυριολεκτικά συνέχεια...

Και πως να μην κορνάρουν που εκεί το να πηγαίνεις ανάποδα σε κεντρική λεωφόρο είναι κάτι το φυσιολογικό.

Δημοσ.

Nα αναφέρω τους έμπορους αυτοκινήτων που έχουν κάνει έκθεση όλα τα πεζοδρόμια της περιοχής τους. Και το αστείο είναι ότι δεν λυπούνται αν τα γυαλιστερά εκθέματά τους γίνουν μέσα στις γρατζουνιές. Έχουν κάμερες , είναι και μαφιόζοι ως επί το πλείστον...και μαμώ τους συνδιασμούς!:lol:

Δημοσ.
η δουλειά του εκπαιδευτή είναι να σε προετοιμάσει για τις εξετάσεις του υπουργείου

Τα υπόλοιπα περί ευσυνειδησίας κτλ είναι καλα για μελό του Ξανθόπουλου .. οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες και απο αυτό ζούνε .. δεν θα αλλάξουν το διεφθαρμένο σύστημα

οταν λες προετοιμασει εννοεις φυσικα να κανονισει το λαδωμα

αυτος θα αλλαξει το διευθαρμενο συστημα? φυσικα και οχι

απλα θα το στηριζει

μετα μην απορουμε γιατι παμε κατα διαολου και γιατι εχουμε ατυχηματα

λαδωμα για να παρω διπλωμα σκοτωστρας

λαδωμα στα κτεο για να μου περασουν το σαραβαλο

λαδωμα για να μου ανανεωσουν το διπλωμα ενω ειμαι 100 ετων και δε βλεπω την τυφλα μου

οι μηχανικοι λαδωματα για ανυπαρκτα εργα στους δρομους ....

αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη

ωχ-αδερφισμος σε ολο του το μεγαλειο

Δημοσ.
οταν λες προετοιμασει εννοεις φυσικα να κανονισει το λαδωμα

αυτό είναι Χιούμορ να υποθέσω ;

Δημοσ.

καθολου

απλη αναφορα εκανα στο τι πιστευει ο καθενας

εγω πιστευω οτι ο εκπαιδευτης πρεπει να μαθαινει καποιον να οδηγει σωστα

και εσυ πιστευεις οτι αν καποιος δε θελει να μαθει να οδηγει πρεπει ο εκπαιδευτης απλα να μεσολαβει για το λαδωμα

Δημοσ.
καθολου

απλη αναφορα εκανα στο τι πιστευει ο καθενας

εγω πιστευω οτι ο εκπαιδευτης πρεπει να μαθαινει καποιον να οδηγει σωστα

και εσυ πιστευεις οτι αν καποιος δε θελει να μαθει να οδηγει πρεπει ο εκπαιδευτης απλα να μεσολαβει για το λαδωμα

άμα κατάλαβες αυτό απ'ολη τη συζήτηση τοτε άστο .. μην το κουράζουμε

Δημοσ.
άμα κατάλαβες αυτό απ'ολη τη συζήτηση τοτε άστο .. μην το κουράζουμε

Πάντως κι εγώ το ίδιο κατάλαβα.

Και γενικά μιλώντας όταν κάποιος δε θέλει να κάνει μαθήματα οδήγησης, απλά δεν έχει και το δικαίωμα να έχει δίπλωμα οδήγησης.

Δημοσ.

Gary, δλδ θές να μου πείς ότι σε αυτόν που θέλει να λαδώσει για το δίπλωμα ο εκπαιδευτής τον διώχνει??

Απο αυτά που έχω δεί και ξέρω στα 35 μου χρόνια κάτοικος αυτής της χώρας μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.

Και επειδή απέφυγες την ουσία του προβλήματος να σε ρωτήσω το εξής:

Άν αυτός που ήθελε να λαδώσει, και δεν έδιωξε ο εκπαιδευτής, αύριο θερίσει καμιά στάση λεωφορείου με 5-6 μαθητές η ευθύνες του εκπαιδευτή ποιές είναι???? Ή και εδώ φταίει μόνο το συγκοινωνιών?

Edit: Άλλο τι πιστεύεις και άλλο τι συμβαίνει στην Ελληνική πραγματικότητα.

Δημοσ.

Λοιπόν Λοιπόν να τα πάρουμε απο την αρχή .. ο adi32 χαρακτηρησε καραγκιοζη τον πρόεδρο της ένωσης εκπαιδευτών ... ο λόγος ? οτι δίνει διπλώματα σε άσχετους

Καταρχάς αυτό που δεν μ'αρέσει είναι η γενίκευση ... έχεις στοιχεία για τον συγκεκριμένο κύριο ; τότε γιατί τον βρίζεις ... ; υπάρχουν εκατοντάδες εκπαιδευτές που κάνουν σωστά τη δουλειά τους .. γιατι πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι

Δεύτερον όπως είπα η σχολή οδηγών ΔΕΝ εκδίδει διπλώματα ... ο ρόλος της είναι να σε προετοιμάσει ώστε να εξεταστείς απο τους αρμόδιους του υπουργείου .. αν κάποιος θέλει μόνο να λαδώσει και ο δάσκαλος αρνηθεί να κάνει το κονε, τότε πολύ απλά θα πάει σε άλλη σχόλη ..και πες (στην ιδανική περίπτωση) που όλες είναι άμεμπτες τότε ο φίλος μας θα ψάξει για βύσμα απευθείας απο το συγκοινωνιών .. αλίμονο είναι το εθνικό μας σπορ ... όποιος θέλει να λαδώσει θα βρεί τρόπο και θα λαδώσει -

Επίσης Πάρα μα πάρα πολλοί εξεταστές έχουν το άτυπο σύστημα "δεν λάδωσες ; κόβεσαι" δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση ο εκπαιδευτής τι πρέπει να κάνει ; .. και μη μου πείς άμα είσαι εντάξει οδηγός δεν μπορούν παρά να σε περάσουν .. άμα θέλει ο εξεταστής θα βρεί τρόπο να σε κόψει εκτός πια και αν είσαι super οδηγάρα

Φυσικά και δεν εγκρίνω τους εκπαιδευτές να κάνουν τους μεσάζοντες αλλά δεν εγκρίνω και την γενικευμένη επιθεση εναναντίων τους και οτι για όλα φταίνε αυτοί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...