Προς το περιεχόμενο

Έλληνες οδηγοί στην πόλη και τροχαία!

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι πρωτότυπο το θέμα που ανοίγω, αλλά η αγανάκτηση μερικές φορές δεν σε αφήνει να μην μιλήσεις. Στην πόλη πλέον η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Θα αναφερθώ στα παράνομα παρκαρίσματα, αλλά και στην τήρηση των σημάτων του Κ.Ο.Κ.

Παραλίγο μετωπική θα είχα σήμερα σε ένα στενοσόκακο της περιοχής μου από ασυνείδητο οδηγό που πήρε τον μονόδρομο ανάποδα. Πάω εγώ να στρίψω για να μπω στην οδό από την νόμιμη κατεύθυνση και νάτος ο .... Το ήξερε ότι έκανε παρανομία, είναι και κάτοικος της περιοχής. Ισχυρίστηκε ότι κόβει δρόμο. Μην κάψει 10ml παραπάνω βενζίνης...:lol:

Αλλά ρε παιδιά αυτό που μου την έδωσε στα νεύρα ήταν το θράσος του!:mad:

Με την λογική του τί να κάνω ρε φίλε? 15 χρόνια μένω στην περιοχή ξεμπερδεύει.:mad:

Και άντε έκανες την παρανομία γιατί έτρεχες? :fear:

Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση οδηγού δεινόσαυρου.

Τα STOP γραμμένα και αυτά στα παλιά τους τα Tiberland.

Tρακάρισμα έγινε προχτές στην περιοχή γιατί άλλος δεινόσαυρος παραβίασε το STOP.

Σαν αυτόπτης μάρτυρας ακουσα τον παραβάτη οδηγό να λέει: δεν έδωσα σημασία αν υπάρχει πινακίδα STOP . :cry:

Και τέλος το παρκάρισμα.

Ρε παιδιά πόσο τσιγκούνης μπορεί να είναι ο Έλληνας οδηγός? Πληρώνει 20000, 30000 40000 ευρώ κούρσα πολυτελείας ή τζιπ λες και θα κάνει σαφάρι. 2 ή 3 ευρώ δεν μπορεί να δώσει στο τοπικό πάρκινκ να κάνει την δουλειά του?

Θα σου πουν κάποιοι άλλοι : εδώ είναι το σπίτι μας πού θα παρκάρουμε?

Να μην παρκάρεις αν το γκαράζ της πολυκατοικίας σου γέμισε!!! Εσύ μπορεί να θέλεις να αγοράσεις 20 αυτοκίνητα, πριν τα αγοράσεις δεν θα υπολογίσεις?

Γιατί άντε βρήκες παρκάρισμα, γιατί το παρκάρεις μισό-μισό ή εξολοκλήρου πάνω στο πεζοδρόμιο? Και ο πεζός στα .... τους. Ξεκινάς να πας ώς το γυμναστήριο 800μέτρα απόσταση και κουράζεσαι από το άνέβα-κατέβα-κοίτα από τα πεζοδρόμια.

Γριούλα πρίν 2 χρόνια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο γιατί το πεζοδρόμιο έίχε πάνω BMW 4X4.

Οταν τηλεφώνησα στην τροχαία για να διαμαρτηρηθώ (απαγορεύεται μάλιστα στάση και στάθμευση με πινακίδες), μου είπαν εσείς κυριε μου που το παρκάρετε το αυτοκίνητο σας? Στο γκαράζ του απαντώ. Μπορείτε μόνο να κάνετε επώνυμη καταγγελία κύριε μου. :shock::shock::shock:

Φανταστήτε τώρα τί έχει να γίνει αν επιχειρήσω κάτι τέτοιο....:cry:

Είμαι μόλις 22 και κοντεύω να τα παίξω σε αυτή την πόλη. Ανησυχώ για το τί θα γίνει με την ελληνική πραγματικότητα σε όλους τους τομείς. Στο εξωτερικό τους παραβάτες τους κόβουν τον κ..λο και εδώ τους υποστηρίζουν. Επειτα απορούν γιατί τα αντικαταθλιπτικά δίνουν και παίρνουν! Γιατί αν υποστηρίξουμε την λογική του δεν βαριέσαι??? , τότε πού είναι το άδικο του Καρβέλα? Φαί, λεφτά, μαμήσι είναι μόνο η ουσία? Η αξιοπρέπεια, ο πολιτισμός είναι άγνωστες λέξεις για τον Έλληνα?

και η ζωή συνεχίζεται.... Τώρα έχουν άδικο που άγνωστοι καίνε αστυνομικά τμήματα:devil:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα είπα να πάω για καφεδάκι μέχρι το Μπουρνάζι.Έκοψα και μέσα απο διάφορα στενά και καλά για να "αποφύγω" τον μέσο κανίβαλλο έλληνα οδηγό.Ε λοιπόν μαντέψτε,ίδρωσα μέχρι να φτάσω και δέν ήταν απο την ζέστη.Δέν ήταν δά και μέγαλη η απόσταση Αιγαλεω-Περιστέρι κι όμως έζησα έναν μικρό γολγοθά,αντανακλαστικά πιλότου f-16 για να αποφεύγω τον κάθε ταρζάν και οι μαντικές ικανότητες της Πηθείας (Κοίτα τώρα τον ταρίφα...θα κάνει μλκια!Και φυσικά την κάνει!!!)είναι απαραίτητα εφόδια όταν βγαίνεις στον δρόμο.

Φυσικά ούτε λόγος για την τροχαία που αρκείται να βγαίνει παγανιά κάθε Πέμπτη στα λιμανάκια και κάθε 15 και 28 του μήνα για να κόψει-συμπληρώσει τον απαραιτητο αριθμό κλήσεων (πρέπει να δικαιολογήσουν και αυτοι τον μισθό τους).

Και να μήν ξεχάσω,άν για κάποιο τυχαίο λόγο βρεθεί αστυνομικό όχημα στον δρόμο ξάφνικά ο Έλλην μεταμορφώνεται αυτόματα σε νομοταγή πολίτη...σε βαθμό που μπλοκάρει τον δρόμο αφού όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ) δέν τολμούν να προσπεράσουν το στρούμφ-mobile,άσχετα αν ο δρόμος έχει 2-3-4 λωρίδες.ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΦΙΝΕΣ ΤΟ ΣΑΞΟΡΑΛΟ;;;;Που να ακουστούν τα ΠΟΟΟΜΜΜΜ και τα ΒιιιΙΙΙΙΤΣΣςςςς;;;;Ναααα τον πάει τον οδηγό,θα τσούξει η 700άρα..

Αλλά αυτό είμαστε, ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,κλανιά μαγκιά και όπου μας παίρνει να κάνουμε τους καμπόσους.Και φυσικά δέν μου πάει να πιπιλίσω την ίδια καραμέλα,ότι όλα είναι θέμα παιδείας που κατα 99% λαμβάνουμε απο το σπίτι μας.

Δημοσ.
Σήμερα είπα να πάω για καφεδάκι μέχρι το Μπουρνάζι.Έκοψα και μέσα απο διάφορα στενά και καλά για να "αποφύγω" τον μέσο κανίβαλλο έλληνα οδηγό.Ε λοιπόν μαντέψτε,ίδρωσα μέχρι να φτάσω και δέν ήταν απο την ζέστη.Δέν ήταν δά και μέγαλη η απόσταση Αιγαλεω-Περιστέρι κι όμως έζησα έναν μικρό γολγοθά,αντανακλαστικά πιλότου f-16 για να αποφεύγω τον κάθε ταρζάν και οι μαντικές ικανότητες της Πηθείας (Κοίτα τώρα τον ταρίφα...θα κάνει μλκια!Και φυσικά την κάνει!!!)είναι απαραίτητα εφόδια όταν βγαίνεις στον δρόμο.

Φυσικά ούτε λόγος για την τροχαία που αρκείται να βγαίνει παγανιά κάθε Πέμπτη στα λιμανάκια και κάθε 15 και 28 του μήνα για να κόψει-συμπληρώσει τον απαραιτητο αριθμό κλήσεων (πρέπει να δικαιολογήσουν και αυτοι τον μισθό τους).

Και να μήν ξεχάσω,άν για κάποιο τυχαίο λόγο βρεθεί αστυνομικό όχημα στον δρόμο ξάφνικά ο Έλλην μεταμορφώνεται αυτόματα σε νομοταγή πολίτη...σε βαθμό που μπλοκάρει τον δρόμο αφού όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ) δέν τολμούν να προσπεράσουν το στρούμφ-mobile,άσχετα αν ο δρόμος έχει 2-3-4 λωρίδες.ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΦΙΝΕΣ ΤΟ ΣΑΞΟΡΑΛΟ;;;;Που να ακουστούν τα ΠΟΟΟΜΜΜΜ και τα ΒιιιΙΙΙΙΤΣΣςςςς;;;;Ναααα τον πάει τον οδηγό,θα τσούξει η 700άρα..

Αλλά αυτό είμαστε, ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,κλανιά μαγκιά και όπου μας παίρνει να κάνουμε τους καμπόσους.Και φυσικά δέν μου πάει να πιπιλίσω την ίδια καραμέλα,ότι όλα είναι θέμα παιδείας που κατα 99% λαμβάνουμε απο το σπίτι μας.

Ακριβώς αυτό! Η παιδεία!

Δημοσ.

στην πολη αυτο που μου τη δινει ειναι οτι αν παρκαρεις εκτος της πυλωτης σου θα βρεις σιγουρα γρατσουνισμενο τον προφυλακτηρα σου απο συτους που παρκαρουν ξεπαρκαρουν με τη γνωστη μεθοδο του αυτιου

προχτες ειχε σε ενα δελτιο ειδησεων τον προεδρο των εκπαιδευτων οδηγων που ελεγε οτι οι Ελληνες οδηγοι ειναι ασχετοι και δεν ξερουν να οδηγουν

και δεν βρεθηκε ενας να του πει βρε καραγκιοζη εσυ που τα πιανεις για να τους δινεις διπλωματα τι μιλας?

Δημοσ.

Το ξέρεις οτι ο εκνευρισμός του να βρεις στάθμευση ή του μποτιλιαρίσματος είναι εντελώς ανούσιος; Δεν πρόκειται κανείς να φύγει για να σταθμεύσεις εσύ ούτε θα προχωρήσει η κίνηση αν γαμωσταυρίζεις. Η λύσεις είναι ή να το πάρεις απόφαση και να "αναισθητοποιείσαι" αυτόματα σε τέτοιες περιπτώσεις, να παίρνεις όπου είναι δυνατόν τα Μ.Μ.Μ, ή να πάρεις ποδήλατο.

Δημοσ.

Κοιτάχτε δεν είναι μόνο οι Έλληνες. Είναι η Μεσόγειος. Γαλλία, Ιταλία τα ίδια γίνονται.

Αλλά εκεί όμως αν σε μαγκώσουν (που θα σε μαγκώσουν) δεν έχει πισωγύρισμα. Ταξάκι ή ΜΜΕ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Δημοσ.

Το κορυφαιο που εχω ακουσει.Παραβιαζει καποιος το stop και ο αλλος του λεει "δεν βλεπεις το στοπ ρε φιλε;" και απανταει "αυτο το στοπ ειναι τοποθετημενο λαθος σε αυτο το δρομο"

Δημοσ.

η βλακεια του ελληνα ειναι οτι κανει την βλακεια σε τρακαρει και μετα για να μην πληρωσει προσπαθει να ριξει τις ευθυνες σε σενα.με μηχανακι ειμαι παρκαρισμενος εξω απο ενα ενα εμπορικο.ειμαι καθετα παρκαρισμενος διπλα στα υπολοιπα παρκαρισμενα αμαξια.παει ενας με αμαξι να παρκαρει κανοντας οπισθεν και ηταν λες και δεν υπηρχα εκει.με εριξε κατω.το πιο ωραιο που ειχα δει ηταν αυτος που εκανε οπισθεν τοσα χιλιομετρα στην εθνικη.ελληναρα το μεγαλειο σου

Δημοσ.
προχτες ειχε σε ενα δελτιο ειδησεων τον προεδρο των εκπαιδευτων οδηγων που ελεγε οτι οι Ελληνες οδηγοι ειναι ασχετοι και δεν ξερουν να οδηγουν

και δεν βρεθηκε ενας να του πει βρε καραγκιοζη εσυ που τα πιανεις για να τους δινεις διπλωματα τι μιλας?

υπόψιν οτι αυτοί που δίνουν τα διπλώματα ΔΕΝ είναι οι εκπαιδευτές

Καλύτερα να σκεφτόμαστε και λίγο πριν μιλήσουμε

Δημοσ.

αν δεν το εχεις κατλαβει ειναι αυτοι που κανονιζουν το λαδωμα χωρις να κανουν ουτε ενα μαθημα οπως οφειλουν

Δημοσ.
ειναι ομως αυτοι που κανονιζουν το λαδωμα χωρις να κανουν ουτε ενα μαθημα οπως οφειλουν

Αν εσύ δεν θες να κάνεις μάθημα δεν μπορεί αυτός να σε βάλει με το ζόρι στο τιμόνι .. ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει..απο'κει και πέρα είναι καθαρα θέμα του συγκοινωνιών

Δημοσ.

σα να μου λες οτι ο μαθηματικος κανει τη δουλεια του οταν λεει στο μαθητη να μη διαβασει και θα κανονισει αυτος να περασει την ταξη εναντι αμοιβης

και μετα να βριζει το μαθητη γιατι δεν ξερει 1+1 ποσο κανει

Δημοσ.

Εχω την απορια να δω που θα καταληξη η συζητηση.Στο τι να κανουμε εμεις και δεν βαριεσαι κατα πασα πιθανοτητα μετα απο 80 σελιδες.

Το οτι οι δρομοι ειναι χαλια δεν σου λεει τιποτα οτι ο αλλος αναγκαζεται να αποφευγει λακουβες για να μην τρεξει μετα απο 2 χρονια για αμορτισερ?

Ο ταριφας οτι θελει κανει ειναι ο βασιλιας της ασφαλτου,ετσι την εχει δει βλεπει τον πελατη και ουτε φλας ουτε τιποτα σου μπαινει σφηνα.

Το σωστο ειναι οτι ολα ειναι χαλια οχι μονο ελλαδα παγκοσμοιως αλλα τι κανεις μικρη ειναι η ζωη φιλε μου απολαυσε την

Δημοσ.
μικρη ειναι η ζωη φιλε μου απολαυσε την

Για να απολαύσω την ζωή μου πρέπει ή κάποια πράγματα να διορθωθούν ή να μεταναστεύσω. Γιατί δηλαδή ο Άγγλος, ο Γερμανός , ο Γάλλος κ.α. να απολαμβάνει την ζωή του περισσότερο από εμάς τους Ελληνες? Αδικία:-(

Δημοσ.

σε πολλες περιοχες αλλαξαν σηματα κ δρομους τους εκαναν σντιθετης πορειας χωρις λογο(νομιζαν οτι ετσι λειτουργουν καλυτερα βγαζοντας τα αυτοκινητα να περασουν απεναντι απο λεωφορο!!:P) κ σε πολλες περιπτωσεις σε αναγκαζουν να πας παρανομα...

οσο για το παρκαρισμα λες να χουν οι πολ/κιες τοσο χωρο για παρκινγκ?

αν μ βρεις εσυ παρκινγκ με 2-3ε παω πασο...γιατι εγω ολα τα μεγαλα παρκινγκ στην αθηνα κατω απο 6,5ε το 2ωρο δεν εχω δει.(απο 8-12 το χουν για ολη μερα)

ας βαλει καποτε καποιος υπευθηνος ενα πλαφον 1-2ε οσο θα πρεπε κ μετα το συζηταμε.Τελος ας παρουν απο τους δρομους τα εγκατελελειμενα κ θα δεις πως θα βελτιωθουμε ολοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...