Προς το περιεχόμενο

ebay!! Τέρμα στην αρνητική αξιολόγηση για πωλητές

underdawg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο προχτες το ebay εθεσε σε εφαρμογη κατι που ειχε ανακοινωσει παλαιοτερα:

O πωλητης δεν μπορει πλεον να αφησει αρνητικη ή ουδετερη στον αγοραστη!!μονο θετικη.

Πως σασ φαινεται?

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες πολυ σωστο ειναι γιατι ενω ενας αγοραστης μπορει να εχει διαφορους λογους για ν αφησει αρνητικο σχολιο (δε παρελαβε το προιον, ηταν μαιμου, δε λειτουργει, δε συμφωνει με τη περιγραφη, αποστολη πολυ αργη, κλπ) και δε το κανει γιατι ξερει οτι θα εισπραξει κι αυτος ενα αρνητικο, καθαρα εκδικητικο απο το πωλητη. Ο πωλητης μεχρι τωρα ειχε μονο ενα λογο ν αφησει αρνητικο στον αγοραστη, μονο αν δε πληρωνε. Ας βρει τροπο το ebay να προστατεψει το πωλητη σ αυτο το θεμα. Στο κατω κατω, οι πωλητες δηλαδη τα καταστηματα πρεπει να κρινονται για τη σωστη παροχη υπηρεσιων και οχι οι αγοραστες. Και στη τελικη αν ο πωλητης ειναι σωστος, δεν εχει να φοβαται τιποτα δεδομενου οτι το αρνητικο το χρησιμοποιουσε καθαρα σαν εκδικητικο οπλο (κι εγω το εχω κανει σα πωλητης)

Δημοσ.

Και πως θα ξέρει κάποιος αν είναι αξιόπιστος ένας πωλητής αν έχει μόνο θετικές αξιολογήσεις;

Δημοσ.
Και πως θα ξέρει κάποιος αν είναι αξιόπιστος ένας πωλητής αν έχει μόνο θετικές αξιολογήσεις;

1/Απο που προκυπτει οτι θα εχει μονο θετικες αξιολογησεις ο πωλητης?

2/Ειναι δεδομενο οτι ενας πωλητης ειναι αξιοπιστος αν εχει μονο θετικες αξιολογησεις. Προς τι η ερωτηση?

Δημοσ.
1/Απο που προκυπτει οτι θα εχει μονο θετικες αξιολογησεις ο πωλητης?

2/Ειναι δεδομενο οτι ενας πωλητης ειναι αξιοπιστος αν εχει μονο θετικες αξιολογησεις. Προς τι η ερωτηση?

Sorry, my bad. Μου διέφυγε η λέξη "πωλητής".

Δημοσ.

δε ξερω εμενα δε μου αρεσει αυτο θα γινετε ενας πανικος μετα ο καθενας θα χτυπαει οπου θελει και μετα θα λεει δε το θελω

ΠΧ υπαρχουν 2 προιοντα ο Α το πουλαει σε τιμη χ και ο ο Β πωλητης σε τιμη ψ εγω σαν ελληνας τζαμπατζης θελω ενα προιων σε τιμη χ αλλα αφου το χω αναγκη θα εδινα και ψ ομως ο Χ το χει φτηνοτερα αλλα μπορει καποιος αλλος μετα να κανει bid και να το χασω ετσι χτυπαω και στις 2 δημοπρασιες και οποιο μου κατσει λεμε τωρααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...