anergos13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Σημερα μου εφεραν απο Tellas το d-link.Μπορει να μου εξηγησει καποιος το εξης? Με το d-link εχω τα παρακατω στατιστικα down atn 31 snr 9 10700 kb up atn 17 snr 9 940 kb με το sagem 1500 down atn 34 snr 9 11700kb up atn 34 snr 9 970 kb η συνδεσμολογια ειναι ιδια ακριβως .Ειναι λογικο? Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμισω στο d-link, κατι δεν εχω κανει σωστα? Εχω ακομα οτε και εχω δοκιμασει & νεο firmware & pppoa pppoe!
koprodogis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτα τα sagem Και τα crypro που δινουν ειναι παντα πολυ αισιοδοξα. Αμα εβαζες και κανα fritz θα εδειχνε ακομα μικροτερα στατιστικα στη συνδεση. το θεμα ειναι τι ταχυτητες πιανει και σε περιπτωσεις τορεντ ποσες συνδεσεις μπορει να αντεχει. Και εκει δεν θα σε απογοητευσει το dlink(και εγω αυτο εχω)
anergos13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτα τα sagem Και τα crypro που δινουν ειναι παντα πολυ αισιοδοξα.Αμα εβαζες και κανα fritz θα εδειχνε ακομα μικροτερα στατιστικα στη συνδεση. το θεμα ειναι τι ταχυτητες πιανει και σε περιπτωσεις τορεντ ποσες συνδεσεις μπορει να αντεχει. Και εκει δεν θα σε απογοητευσει το dlink(και εγω αυτο εχω) φιλε το θεμα ειναι υπαρχει διαφορα και στην ταχυτητα. Με το sagem κατεβαzω απο rapidshare 1,2Mb/s & ftp ote ενω με d-link αντιστοιχα 1MB/s
anergos13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτα τα sagem Και τα crypro που δινουν ειναι παντα πολυ αισιοδοξα.Αμα εβαζες και κανα fritz θα εδειχνε ακομα μικροτερα στατιστικα στη συνδεση. το θεμα ειναι τι ταχυτητες πιανει και σε περιπτωσεις τορεντ ποσες συνδεσεις μπορει να αντεχει. Και εκει δεν θα σε απογοητευσει το dlink(και εγω αυτο εχω) φιλε το θεμα ειναι υπαρχει διαφορα και στην ταχυτητα. Με το sagem κατεβαzω απο rapidshare 1,2Mb/s & ftp ote ενω με d-link αντιστοιχα 1MB/s Eγω το πηρα με τι λογικη οτι ισως <<κομπωσει>> καλυτερα στην Tellas & ισως δεν εχω και προβλημα αποσυδεσεων αρα περιμενω.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 απο ρουτερ σε ρουτερ θα βλεπεις διαφορετικο κλειδωμα και διαφορετικα attenuation.δεν εχουν ολα το ιδιο chipset.καποιο θα παιξει καλυτερα σε ενα dslam και καποιο αλλο σε καποιο αλλο.
anergos13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 απο ρουτερ σε ρουτερ θα βλεπεις διαφορετικο κλειδωμα και διαφορετικα attenuation.δεν εχουν ολα το ιδιο chipset.καποιο θα παιξει καλυτερα σε ενα dslam και καποιο αλλο σε καποιο αλλο. Δηλαδη λες οτι μπορει οταν αλλαξω και παω tellas να δω να παιζει καλυτερα το d-link?
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ποτε δεν ξερεις ποιο ρουτερ θα σου παιξει καλυτερα με καθε ετερεια.γενικα τα πιο σταθερα θεωρουνται speedtouch και siemens επειδη και τα dslam ειναι ιδιας ετερειας.απο εκει και περα τωρα το να κλειδωσει το ενα 11 mbitκαι το αλλο 12 δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.