pp6210 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ....Θα σου πρότεινα να αποσυνδέσεις αν έχεις καμιά συσκευή usb και να απενεργοποιήσεις τα bt,wifi και μετά να δεις αν ακούγεται τίποτα. Θα σου στείλω και το serial number μου μόλις μπορέσω μήπως βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. έτσι ακριβώς το δούλεψα χτες, χωρίς usb και wifi, στο ρεύμα... πέρα από τον θόρυβο του ανεμιστήρα δεν διαπίστωσα κάτι άλλο... Το σειριακό μπορεί να διαφωτίσει στο αν έχουμε ίδιες παρτίδες - υποθέτω οτι αυτό που έχεις με το πρώτο που επέστρεψες θα έχουν 3-5 νούμερα διαφορά... Με τα partitions ασχολήθηκες καθόλου? Μου τη σπάει που έχουν χύμα 220 ΓΒ στο C μαζί με το σύστημα, προσπάθησα να φτιάξω ένα ξεχωριστό για να βάλω data αλλά θέλει κόλπο: σύμφωνα με τα φόρουμ στο dell support, επειδή έχει ήδη 4 partitions μαζί με τα dell utility, media direct και το restore, για να φτιάξω ένα ακόμα πρέπει να το κάνω logical μέσα στο extended που έχει μέσα το media direct.... αναρωτιέμαι να θα παίζει μετά το media direct.
gRim Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καντο για ολες τις usb συσκευες, μηπως και τις κρατησει τις ρυθμισεις.. Για όλες το είχα κάνει και δεν λειτούργησε. Το σφύριγμα δεν παλεύεται ρε γμτ. Αυτό που έκανα με το bluetooth δουλεύει αλλά μου εμφανίζει ότι απομένει λιγότερη μπαταρία άρα επιβαρύνει κάπως την κατανάλωση το bt. Θα το αφήσω προς το παρών έτσι και σε κανένα χρόνο θα τους πω να μου αλλάξουν mb που λογικά θα έχουν φέρει τις καινούριες(division A04) όπως διαβάζω στα ξένα φόρα. pp6210 δεν θα πειράξω το παρτίσιον άμα είναι όπως τα λες. Αρκετό χρόνο έχω φάει για το @#@%$#^#σφύριγμα.
pp6210 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Με τα partitions ασχολήθηκες καθόλου? Μου τη σπάει που έχουν χύμα 220 ΓΒ στο C μαζί με το σύστημα, προσπάθησα να φτιάξω ένα ξεχωριστό για να βάλω data αλλά θέλει κόλπο: σύμφωνα με τα φόρουμ στο dell support, επειδή έχει ήδη 4 partitions μαζί με τα dell utility, media direct και το restore, για να φτιάξω ένα ακόμα πρέπει να το κάνω logical μέσα στο extended που έχει μέσα το media direct.... αναρωτιέμαι να θα παίζει μετά το media direct. Τελικά δεν έπαιξε η λύση που προτείνουν στο DELL support forum γιατί πολύ απλά έχουν κάνει και τα 4 partitions primary, κανένα δεν είναι extended, οπότε η μόνη λύση είναι να θυσιάσεις ένα για να το μεγαλώσεις και να το χρησιμοποιήσεις για data.... επειδή δεν έχω τρελή εμπειρία είπα να αφήσω το restore όπως είναι, δοκίμασα να μεγαλώσω το διαμέρισμα dell utility ή το διαμέρισμα media direct αλλά δεν μου έδινε τέτοια επιλογή... υποψιάζομαι οτι είναι ειδικού τύπου διαμερίσματα για να μπουτάρουν απ'ευθείας.... οπότε για customization του m1330 λίγο χλωμά τα πράγματα... μάλλον θα το αφήσω as is και θα χρησιμοποιήσω εξωτερικό δίσκο (αλλά μου δεσμεύει και τις 2 usb ρε γαμώτο)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.