Προς το περιεχόμενο

Μία βοήθεια επιλογής scooter

LeiO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας, παιδία

είμαι καινούργιος στο forum !

ειμαι 14χρονο

θα πάρω scooter για μέσα στην πόλη αλλα δεν ξέρω πιο θα ήτανε καλό!

μου αρεσε το jetforce τις peugeot το 50cc τι θα μου προτείνατε εσείς ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

μου αρεσε το jetforce τις peugeot το 50cc τι θα μου προτείνατε εσείς ;;

καλώς να έρθεις στο club φιλαράκο.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι, πλην του να φοράς πάντα κράνος ανεξαρτήτως αποστάσεως.

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου!

:-)

Επισκέπτης

Εμένα ωραίο μου φαίνεται αλλά βεβαίως εγώ στα 14 ούτε στον ύπνο μου δεν έβλεπα τέτοια δίκυκλα.

Πάντως σαν γενική ιδέα θα έλεγα πως μάλλον είναι κακό αυτό που κάνεις, δηλαδή να ρωτάς τους άλλους για τέτοια θέματα. Το σωστό είναι να κάνεις αυτό που γουστάρει η ψυχή σου.

Αφού σου αρέσει τσίμπα το, άσε τους άλλους να λένε. Δεν υπάρχει το τέλειο όχημα ακόμα, όλα κάτι στραβό θα έχουν. Αυτό και τα άλλα που πιθανόν να σου προτείνουν.

φιλε μου καταρχην ο 2χρονος κινητηρας ειναι πιο γρηγορος απο τον τετραχρονο. μιλωντας παντα για ιδια κυβικα. εγω δεν θα σου προτεινα peugeot αλλα kymco πολυ καλη εταιρεια με καλα scooter εγω εχω γουρουνα kymco κα ειμαι ευχαριστημενος.http://kymco.gr/kymco_models.html

εχει πολλες επιλογες στα 50cc και φυσικα πληρη καλυψη αντιπροσωπειας και ανταλακτικων. ελπιζω να βοηθησα. θα σου προτεινα το super8

εγώ πάντως, αν έπαιρνα μηχανάκι στα 50 κυβικά, θα έπαιρνα μια μεταχειρισμένη ταούνα (townmate) με καμιά 500αριά ευρώ. Εγώ βέβαια δεν είμαι 14άρης...

το καλό της ταούνας είναι ότι θέλει μόνο λάδι και βενζίνη. Και το λάδι ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απαραίτητο.

το κακό είναι πως δεν σηκώνεται με τίποτα...

ναι; πολλά έβαλα; Πριν καμιά 3-4 χρόνια που ψιλοέψαξα τις μάντρες για έναν φίλο που ήθελε ταούνα, τις δίναν εκεί γύρω, 500-600 ευρώ.

φιλε μου καταρχην ο 2χρονος κινητηρας ειναι πιο γρηγορος απο τον τετραχρονο. μιλωντας παντα για ιδια κυβικα. εγω δεν θα σου προτεινα peugeot αλλα kymco πολυ καλη εταιρεια με καλα scooter εγω εχω γουρουνα kymco κα ειμαι ευχαριστημενος.http://kymco.gr/kymco_models.html

εχει πολλες επιλογες στα 50cc και φυσικα πληρη καλυψη αντιπροσωπειας και ανταλακτικων. ελπιζω να βοηθησα. θα σου προτεινα το super8

@To super8 ειναι 4χρονο και δεν ξερω αν ενα 50αρι 4χρονο τραβαει καλα ..!

τα χαρακτηριστικα του jetforce

http://www.peugeotmoto.co.uk/jetforcercup.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά ο φίλος μας είναι 14 χρονών.

Κοινώς, δεν θα έχει δίπλωμα, θα είναι παράνομος, ανασφάλιστος και εμείς ψάχνουμε να του προτείνουμε το πιο γρήγορο 50άρι.

Τεσπά, επειδή δεν έχει σημασία αν σου πω εγώ, περίμενε άλλα δύο χρόνια για να είσαι και νόμιμος, πέρα απο την αγορά του δίκυκλου επιβάλεται να αγοράσεις και κράνος, μπουφάν για μοτό και γάντια. Θα πέσεις που θα πέσεις, τουλάχιστον να είσαι εξοπλισμένος κατάλληλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...