padelis71992 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παιδια ο αδερφος μου σπουδαζει δοιηκηση επιχειρησεων και του εχουν βαλει μια εργασια με τιτλο : Επικοινωνια στην επιχειρηση Επειδη εγω δεν πολυ ξερω σε τετοιο πολυπλοκο θεμα (για μενα) να βρω πληροφοριες μηπως ξερεται κανα site η καπου που μπορω να βρω πληρ.? Ευχαριστω
kostas88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 1. Μπορείς να ψάξεις στην βιβλιοθήκη της σχολής για σχετικό βιβλίο 2. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google, θα σου βγάλει πολλά και χρήσιμα 3. Τυχόν σημειώσεις του καθηγητή, το βασικό σύγγραμα κτλ Πιστεύω ότι κάτι θα βρεις αν ψάξεις εκεί που σου λέω.
foufoutios Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αν θελει να φτιαξει εργασια, το google δε θεωρειται ως πηγη.. Η πηγη και οι πληροφοριες πρεπει να ειναι επιστημονικα εγκυρες και υπογεγραμμενες.. Μεσω google δε γινεται αυτο.. Στη βιβλιοθηκη σιγουρα δοκιμασε και σε βιβλια της σχολης.. Η πλειοψηφια των συγγραματων της σχολης, εχουν θεματα για την επικοινωνια στην επιχειρηση (τη σημασια της, ορισμους κτλ κτλ)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν το googl-αρει με την ιδια ορθογραφια με την οποια μας το εγραψες 2 φορες εδω παντελη, φοβαμαι πως δε θα βρει και πολλα ... ελπιζω δηλαδη
kostas88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αν θελει να φτιαξει εργασια, το google δε θεωρειται ως πηγη..Η πηγη και οι πληροφοριες πρεπει να ειναι επιστημονικα εγκυρες και υπογεγραμμενες.. Μεσω google δε γινεται αυτο.. Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι το google!! Στην ιστοσελίδα του google δεν θα βρει τις πληροφορίες που θέλει προφανώς γιατί είναι μηχανή αναζήτησης!! Θα βρει όμως ιστοσελίδες που θα έχουν θέματα σχετικά! Για παράδειγμα σου λέω εγώ τώρα, αν ψάξεις για θέματα παιδείας και σου βγάλει το google το Υπουργείο Παιδείας αυτό δεν θεωρείται πηγή? Η για την επικοινωνία στην επιχείρηση αν σου βγάλει μια σελίδα με ebook (νόμιμο) το οποίο να έχει θέμα την επιχειρησιακή επικοινωνία δεν θα θεωρείται πηγή? Μπορεί να θέλει ακόμα και να το αγοράσει το βιβλίο ηλεκτρονικά! Αυτό ενοώ όταν λέω ψάξε στο google...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.