Προς το περιεχόμενο

Office for Mac 2008 SP1

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυκλοφόρησε το Service Pack 1 για το Office 2008. Το δοκίμασε κανείς;

Προσοχή! Απενεργοποιεί τα "μαύρα¨κλειδιά και δε θα ανοίγει το office. Περισσότερρες πληροφορίες στο

http://www.microsoft.com/mac/default.mspx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσοχή! Απενεργοποιεί τα "μαύρα¨κλειδιά και δε θα ανοίγει το office.

Υπάρχει όμως λύση ! :-) Πετάξετε στο trash τα πιο κάτω ..

· /Users/username/Library/Preferences/Microsoft/Office 2008/Microsoft Office 2008 settings.plist

· /Applications/Microsoft Office 2008/Office/OfficePID.plist

.. Και την επόμενη φορά που θα επιλέξετε ενα office app, θα σας ζητηθεί να βάλετε ξανά το serial key σας ... Εσεις βάρτε το ( όπου και αν το βρήκατε :-D ), και όλα είναι ΟΚ !

P.s. Κατά τα άλλα, δεν αλλάζει και πολλά το SP1 σε ότι αφορά ταχύτητα, γι'αυτό εγώ μάλλον θα μείνω στο Pages ..

επιμένουν με αυτές τις m*l*κίες (SP) αυτοί?

γιατί δεν αφήνουν απείραχτο κάτι που δουλεύει?

Ας πορευτώ και εγώ με το pages όπως έκανα ως τώρα..

Αντε να δούμε πότε η MS θα αποφασίσει να φτιάξει μια έκδοση που να ανοίγει πραγματικά γρήγορα. Ανοίγω ενα .doc 350kb και περιμένω ώρες ολόκληρες για να ανοίξει. Και όλα αυτά σε υπερσύγχρονο μηχάνημα ε... όχι σε καμμια παλιατζούρα.

Συμφωνώ ότι το 2008 είναι αργό. Οχι πιο αργό απο το 2004 σε intel αλλά αργό σίγουρα. Το 2007 σε PC πάει πολύ καλύτερα. Ομολογουμένως, προβληματίζεται κανείς για τις επιλογές του.

Τo SP1 το έβαλα κι εγώ και όλα καλά αν ακολουθήσετε τις οδηγίες αλλαγής κλειδιού σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Βγήκε νέο update. Δοκίμασε κανείς αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ανάλογο του SP1;

Το κατέβασα εγώ .. Κανένα πρόβλημα στο 2.16 CD MBP μου .. Δεν άλλαξε τίποτα ιδιαίτερα σε ότι αφορά ταχύτητα όμως ..

Καλησπέρα,

Κατέβασα το νεο update! έχω την εντύπωση οτι ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές! Μακάρι ρε παιδιά.Κουράστηκα 1 ώρα να περιμένω να ανοίξει το excel!

• 1 μήνα μετά...

Βγήκε νέο update για τα Office σήμερα, και νομίζω ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή ! Για download πηγαίνετε στο ..

http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx

.. και κατεβάστε το 12.1.2 update :-)

Βγήκε νέο update για τα Office σήμερα, και νομίζω ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή ! Για download πηγαίνετε στο ..

http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx

.. και κατεβάστε το 12.1.2 update :-)

μπορω να εγκαταστησω αυτο το update χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησω το προηγουμενο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...