daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Κυκλοφόρησε το Service Pack 1 για το Office 2008. Το δοκίμασε κανείς; Προσοχή! Απενεργοποιεί τα "μαύρα¨κλειδιά και δε θα ανοίγει το office. Περισσότερρες πληροφορίες στο http://www.microsoft.com/mac/default.mspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Προσοχή! Απενεργοποιεί τα "μαύρα¨κλειδιά και δε θα ανοίγει το office. Υπάρχει όμως λύση ! Πετάξετε στο trash τα πιο κάτω .. · /Users/username/Library/Preferences/Microsoft/Office 2008/Microsoft Office 2008 settings.plist · /Applications/Microsoft Office 2008/Office/OfficePID.plist .. Και την επόμενη φορά που θα επιλέξετε ενα office app, θα σας ζητηθεί να βάλετε ξανά το serial key σας ... Εσεις βάρτε το ( όπου και αν το βρήκατε ), και όλα είναι ΟΚ ! P.s. Κατά τα άλλα, δεν αλλάζει και πολλά το SP1 σε ότι αφορά ταχύτητα, γι'αυτό εγώ μάλλον θα μείνω στο Pages .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 επιμένουν με αυτές τις m*l*κίες (SP) αυτοί? γιατί δεν αφήνουν απείραχτο κάτι που δουλεύει? Ας πορευτώ και εγώ με το pages όπως έκανα ως τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Στο entourage διορθώσαν τίποτα ή τα ίδια @ρχίδι@; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αντε να δούμε πότε η MS θα αποφασίσει να φτιάξει μια έκδοση που να ανοίγει πραγματικά γρήγορα. Ανοίγω ενα .doc 350kb και περιμένω ώρες ολόκληρες για να ανοίξει. Και όλα αυτά σε υπερσύγχρονο μηχάνημα ε... όχι σε καμμια παλιατζούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ομολογουμένως, το Office 2008 δεν την πολυπαλεύει. Ξαναγύρισα στο 2004 που μπορεί να μην είναι UB, είναι όμως αισθητά πιο γρήγορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Συμφωνώ ότι το 2008 είναι αργό. Οχι πιο αργό απο το 2004 σε intel αλλά αργό σίγουρα. Το 2007 σε PC πάει πολύ καλύτερα. Ομολογουμένως, προβληματίζεται κανείς για τις επιλογές του. Τo SP1 το έβαλα κι εγώ και όλα καλά αν ακολουθήσετε τις οδηγίες αλλαγής κλειδιού σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 pages και τα μυαλά πουρέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Βγήκε νέο update. Δοκίμασε κανείς αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ανάλογο του SP1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Βγήκε νέο update. Δοκίμασε κανείς αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ανάλογο του SP1; Το κατέβασα εγώ .. Κανένα πρόβλημα στο 2.16 CD MBP μου .. Δεν άλλαξε τίποτα ιδιαίτερα σε ότι αφορά ταχύτητα όμως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 υπήρχε και ένα update για το 2004,κάπου στα 50mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
30fill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, Κατέβασα το νεο update! έχω την εντύπωση οτι ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές! Μακάρι ρε παιδιά.Κουράστηκα 1 ώρα να περιμένω να ανοίξει το excel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Βγήκε νέο update για τα Office σήμερα, και νομίζω ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή ! Για download πηγαίνετε στο .. http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx .. και κατεβάστε το 12.1.2 update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Το έβαλα. Οντως κάπως πιο γρήγορα. Επίσης δεν έχει πρόβλημα με μαύρα κλειδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Βγήκε νέο update για τα Office σήμερα, και νομίζω ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή ! Για download πηγαίνετε στο .. http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx .. και κατεβάστε το 12.1.2 update μπορω να εγκαταστησω αυτο το update χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησω το προηγουμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.