Προς το περιεχόμενο

Εκρουσε το κομπιουτερ ! ! !

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 κομπιουτερ

1 κομπιουτερ INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

ASUS MAXIMUS EXTREME

CRUCIAL BALLISTIX BL2KIT12864BA1608 4GB (4X1GB) DDR3 PC12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E SINGLE SLOT RETAIL

6 δισκους σατα , 2 dvd write με woter cooling cpu chipet καρτα γραφικων

Αυτο ειναι καινουργιο και το εχω για gamer και οτι κατεβαζει το 2 κομπιουτερ τα μεταφερω μεσο ethernet στο καινουργιο

2 κομπιουτερ Pentium 4 3,2 ο επεργαστης ειναι διπλος(διπλοπιρινος) με 2gb ram το

εχω σινεχεια αυτομενο δεν σβηνει ποτε 24 ορες το 24ορο και οτι κατεβασει μεταφερετε στο καινουργιο μεσω ethernet

εχτες εκρουσε το μοδερπορτ και χρειαζουμε αλλο?

Θελω την βοηθεια σας να ακουσω αποψεις αν ειναι να αγορασω αλλο μοδερπορτ η να στισω ενα φτινο ????

Δημοσ.

Όταν λες έκρουσε το mobo, τι ακριβώς εννοείς; Κάηκε; εγγύηση έχεις; Εάν όχι, πάρε μια καινούργια ανάλογη, δεν χρειάζεται να στήσεις ολοκληρο pc, για downloading, εφόσον έχεις ένα ακόμη καλύτερο...

Δημοσ.

Εχει λιξη η εγγυηση του εχει 3 χρονια που το πηρα εχεις κανεναν μοδερπορτ να μου προτινεις να τεριαζουν τα ακολουθα ddr400 μνιμες επε3αργαστης 3,2 διπλοπιρινος κατι φτινο αν ειναι ?

Δημοσ.
Εχει λιξη η εγγυηση του εχει 3 χρονια που το πηρα εχεις κανεναν μοδερπορτ να μου προτινεις να τεριαζουν τα ακολουθα ddr400 μνιμες επε3αργαστης 3,2 διπλοπιρινος κατι φτινο αν ειναι ?

δες τις αγγελιες εδω εχουν πολοι και σε καλες τιμες

Δημοσ.

βρηκα να αγορασω πακετο μαζι INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 GHZ

με 1gb ram mobo δεν γνωριζω ακριβως τι ειναι και με μια ψηχτρα 200ευρο τι λετε ειναι καλα η ειναι πολλα?

Δημοσ.
Νομίζω ότι ο p4 3,2 GHz έχει socket 478 και όχι 775 όπως αυτό που του προτείνεις

Έχεις δίκιο...Pellos και συ διευκρίνιζε καλύτερα τι έχεις.... άκυρη η μητρική.... γιατί να πάρεις καινούργιο cpu, δεν μπορω να καταλάβω;

Δημοσ.

Εφυρες μας ρε παίχτη το forum εν ελληνικό προσπάθα γράφε σωστά.

έκρουσε = κάηκε,

αυτομενο = αναμμένο,

κομπιουτερ = computer :P

Δημοσ.

χα χα εν τζε καταλαβαινει κανενας τι προσπαθουσε να πει ο κρουσμενος εσυρε τους και την μοδερμποαρτ και εχαθηκαν τελεια,αμα εισαι σε forum γραφε ελληνικα να καταλαβαινουν οχι οπως τα μιλουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...