Προς το περιεχόμενο

ασυρματος με πολλες συχνοτητες

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ενας φιλος μου αγορασε ενα ασυρματο για το αυτοκινητο που πιανει αστυνομιες πυροσυεστικες και πολλα πολλα αλλα και φυσικα μπορει να μιλαει δωρεαν με αλλους που εχουν τετοιο πραγμα βασικα εχει ο πατερας του φορτηγο και γνωριζει ολη την πιατσα και μιλαει καθως παει με το αυτοκιντο.

θελω και εγω τετοιο πραγμα αυτο που αγορασε αυτος εκανε γυρω στα 400 ευρω απο ελληηνικο μαγαζι εγω θελω να αγορασω ενα τετοιο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MfcISAPICommand=ViewItem&item=280227676469 κανει για την δουλεια που το θελω δλδ να μιλαω με καποιον σε κοντινη αποσταση και να πιανω και αστυνομια και γενικοτερα τετοιες συχνοτητες.

επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα πειτε μου γνωμες με σχετικα φτηνα προιοντα που ξερετε σε αυτο το θεμα ευχαριστω:-):-):-)

Δημοσ.

να εχεις στον νου σου μονο οτι εαν σε πιασουν με αυτο, χωρις αδεια, πας μεσα βαση του νεου αντιτρομοκρατικου νομου..Ειδικα αστυνομια ειναι παρανομο να ακους,εαν και πλεον εχουν μεταφερθει στα tetra.Δεν στο λεω για εκφοβισμο, απλα για ενημερωση...Οντως αυτο που δειχνεις ειναι μονο για να ακους.

Δημοσ.

τι ειναι το τετρα ? και τι μπορω να παρω για να μιλαω αλλα να πιανει και (απαγορευμενες) συχνοτητες....

Δημοσ.

τι τιποτα αυτος α φιλος μου που ανεφερα τα πιανει μια χαρα αυτα να παρω και εγω τετοιο.... και τι ειναι το τετρα?

Δημοσ.

πιστευω πως αυτο ειναι κατι εντελως προσωπικο ... και δεν μπορω να το πω δημοσια

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς είναι παράνομο.

Δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση από το παρόν forum.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...