kirious Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια, Χθες εστεισα το νεο μου pc : Μητρικη GA-EP35C-DS3R (S775, DDR2/3) GIGABYTE Επεξεργαστης ΙNTEL Core 2 Duo 8400 s775/3,00 Box Καρτα γραφικων Mushkin 8800GT 512 MB OC V2 Μνημες Mushkin Ram 2GB Kit DDR2 1066MHz 5-5-5-18 Τροφοδοτικο Chieftec 650W - 24Pin Το προβλημα ειναι οτι (ισως επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος με το BIOS),δεν μπορω να εγκαταστεισω το λειτουργικο (μου λεει οτι δεν μπορει να εγκαταστησει ουτε τα xp ουτε τα vista), τα προγραμματα os που προσπαθω να εγκαταστησω ειναι 32bit και φυσικα στο προηγουμενο pc μου τα εγκαταστουσα μια χαρα. Ξερει κανεις τι παιζει ? Εχει κανεις αλλος το ιδιο mobo, για να μου πει τι κανω λαθος στο bios ? PLS HELP
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Έχω την ίδια μητρική και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση των Windows. Πες όμως τι σκληρό έχεις; Αναγνωρίζεται κανονικά από το BIOS;
kirious Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 παιδια, βλεπει ολους τους σκληρους μου δισκους, γενικα τα βλεπει ολα. Υποθετω απλα οτι κανω κατι λαθος με το bios settings. Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις κανατε στο bios πριν την εγκατασταση του λειτουργικου σας, μηπως κανω κατι λαθος εκει. και επισης δεν εχω flopy, εαν παιζει αυτο καποιο ρολο ? και χρεισημοπειω 32bit λειτουργικο για εγκατασταση. -------------------------------------------------------------------- το προβλημα ειναι οτι βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση των windows
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγώ δε θυμάμαι να έκανα κάποια ρύθμιση. Άρχισα την εγκατάσταση από το cd των Windows και όλα πήγαν καλά. Σε ποιο σημείο σου βγάζει πρόβλημα και τι ακριβώς λέει; Από το BIOS μπορείς να επιλέξεις το Load Optimized Defaults (συνιστάται να επιλέγεται μετά από BIOS Update), αν και δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. Από τη στιγμή που αναγνωρίζονται οι δίσκοι, ο επεξεργαστής, οι μνήμες κτλ. η εγκατάσταση θα έπρεπε να γίνεται κανονικά.
kirious Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 παιδια μου βγαζει το εξης μηνυμα : windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. file:\windows\system32\boot\windows.exe status: 0xc0000221 info: the file is possibly corrupt. its header checksum does not mach the computed checksum. PLS HELPPPPP
vasilis1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Aλλαξε cd εγκαταστασης,μάλλον ειναι γδαρμένο και δεν μπορει να διαβασει ο οδηγός
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δηλαδή έγινε η εγκατάσταση των Windows και δεν ξεκινάνε. Θα έλεγα να κάνεις repair στα Windows (από το cd εγκατάστασης γίνεται) και να ελέγξεις τον σκληρό για σφάλματα.
kirious Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 παιδια, δεν το εχω εγκαταστησει το προγραμμα, προσπαθω να το εγκαταστησω, ομως οταν φορτωνει τα αρχεια εγκαταστασεις και πριν παει στην οθονη που θα με ρωταει σε ποιον δισκο να τα εγκαταστησω ...βγαζει σφαλμα. σκεφτομαι να αποσυνδεσω τον δευτερο δισκο και να δοκιμασω πρωτα με εναν μηπως επειδη ειχαν παλια λειτουργικα πανω τους, μπλοκαρουν την εγκατασταση το προβλημα ειναι οτι δεν εχω flopy για να τους κανω format... ερωτηση οι sata δισκοι εχουν - master / slave τοποθετηση ?
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θα κάνεις φορμάτ από το cd των Windows, δεν χρειάζεσαι δισκέτα. Οι sata δίσκοι δεν έχουν ρύθμιση master/slave.
kirious Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 παιδια ανεβασα το ρευμα απο 1.8 σε 2.3 στις μνημες και δουλεψε. Τα εχω παρει ομως στο κρανιο, ειναι δυνατον να πειραζουμε τις μνημες για να δουλεψουνε ? και πως ειναι δυνατο να το γνωριζει αυτο καποιος ασχετος με το επαγγελμα ? τι να πω, τεσπα..τουλαχιστον μαθαμε κατι καινουργιο σημερα, ωστε να σωσουμε αυριο απο την ταλαιπωρια που περασα και κανεναν αλλο !!!
mkpk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ναι φιλε μου....ειναι δυνατον....ολες οι μνημες και ειδικα απο 800 και πανω....χρειαζονται voltage optimization.... το 1.8 που δινει η μητρηκε σαν defauld δεν τους αρκει....δεν ειναι καποιο προβλημα ειναι απολητος νορμαλ....απλα πλεον ο απλος χρηστης πρεπει να μπαινει σε πιο βαθυα νερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.