therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θελω καποιο απο αυτα τα μικρα ποντικακια ποτ εχω δει να εισβαλλουν για το λαπτοπ μου.Το θεμα ειναι πως ολα οσα βρισκω ειναι ψευτοκατασκευες και τριτα προιοντα. Υπαρχει κατι τετοιο απο καποια αξιοπιστα εταιρια,το οποιο παρα το μεγεθος του να εξακολουθει να ειναι κομψο και αξιοπιστο?
haHa Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Διαλεξε χρωμα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570260 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570257 Ασυρματο bluetooth για να μην χρειαζεσαι να συνδεεις usb receiver σε usb(με κινδυνο να σπασει μαλιστα οταν το μεταφερεις) και για να πιανει μεχρι 10 μετρα..(αντι για τα 3 μετρα των συμβατικων ασυρματων) Αξιοπιστο και εξαιρετικα ποιοτικο!
revvok Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 'Εχω χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα αυτό Εξαιρετικό ποντίκι...
alt10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 και εγω ενδιαφερομαι για κατι τετοιο εχω ενα αλλα οπως ειπες δεν αξιζει και πολλα αν παρω bluetoοth ποντικι χρειαζεται να βαλω το δικο του δεκτη ή θα δουλευει απο το ενσωματομενο bluetooth του λαπτοπ?
revvok Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 και εγω ενδιαφερομαι για κατι τετοιο εχω ενα αλλα οπως ειπες δεν αξιζει και πολλα αν παρω bluetoοth ποντικι χρειαζεται να βαλω το δικο του δεκτη ή θα δουλευει απο το ενσωματομενο bluetooth του λαπτοπ? Δεν έχω σχετική εμπειρία αλλά από ότι ξέρω δουλεύει μια χαρά με το ενσωματομένο bluetooth
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Διαλεξε χρωμα:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570260 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570257 Ασυρματο bluetooth για να μην χρειαζεσαι να συνδεεις usb receiver σε usb(με κινδυνο να σπασει μαλιστα οταν το μεταφερεις) και για να πιανει μεχρι 10 μετρα..(αντι για τα 3 μετρα των συμβατικων ασυρματων) Αξιοπιστο και εξαιρετικα ποιοτικο! Και εγω αυτα τα δυο ειδα χτες πριν ακνω το ποστ που μου αρεσαν απλως ειπα να παρω και γνωμες.Τι εννοεις δεν χρειαζεται να συνδεεις reviever?Δεν χρειαζεταινα συνδεσεις καποια bluetooth usb συσκευη για να επικοινωνει? 'Εχω χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα αυτόΕξαιρετικό ποντίκι... Και αυτο φαινεται καλο αλλλα τι reciever εχει?Ουτε για bluetooth μου κανει ουτε για wifi. Επισης αν εχω εστω ενα bluetooth στον υπολογιστη μπορει να επικοινωνει με πολλες εξωτερικες συσκευες?Γιατι αμα ειναι να το βαλω που θα το βαλω να μπορει να βλεπει και ασυρματα ακουστικα και οτι αλλο πχ θελω να εχω ασυρματο.
haHa Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 και εγω ενδιαφερομαι για κατι τετοιο εχω ενα αλλα οπως ειπες δεν αξιζει και πολλα αν παρω bluetoοth ποντικι χρειαζεται να βαλω το δικο του δεκτη ή θα δουλευει απο το ενσωματομενο bluetooth του λαπτοπ? Ναι μπορει να δουλευει απο το ενσωματομενο bluetooth του λαπτοπ. Και εγω αυτα τα δυο ειδα χτες πριν ακνω το ποστ που μου αρεσαν απλως ειπα να παρω και γνωμες.Τι εννοεις δεν χρειαζεται να συνδεεις reviever?Δεν χρειαζεταινα συνδεσεις καποια bluetooth usb συσκευη για να επικοινωνει? Οχι, γιατι θα συνδεεται με το ενσωματομενο bluetooth του λαπτοπ.
therock Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μα αυτο συνεπαγεται πως το λαπτοπ πρεπει να εχει ενσωματωμενο που στην δικια μου περιπτωση κατι τετοιο δεν ισχυει. Επισης τα wireless 2.4ghz τι διαφορα εχουν?Υπαρχει ενα παλι απο λοτζι φαινομεικα ομορφο και με μινι reciever,απλως αμα ειναι να καταπιανω μια usb θεση θελω τουλαχιστον να δουλευω πανω απο ενα περιεφερειακα πχ bluetooth mousa + ακουστικα.Αλλιως δεν θα μετραει...
therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κοιταξα λιγο ακομα και βρηκα και αλλα που φαινομενιακα ειναι ωραια MICROSOFT BLUETOOTH NOTEBOOK MOUSE 5000 MICROSOFT WIRELESS NOTEBOOK LASER MOUSE 7000 DSP Επισης σκεφτομαι και κατι σε trackball ισως. Ρε γμτ το θεμα ειναι πως δεν μπορεις να τα βρεις καπου συγκεντρωμενα και να τα δοκιμασεις.Ακομα και το mediamarkt που τα βγαζει εξω στη φορα δεν τα χει ολα,του λειπουν αρκετα ειδικα απο αυτα που ενδιαφερουν εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.