agpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εντάξει, μην το παρακάνουμε. Ούτε ο geovard, ούτε εγώ, ούτε η msquitoprincess εκθρέψαμε, συγκαλύψαμε ή επιδοκιμάσαμε αυτό ή άλλο αντίστοιχο έγκλημα!!! Οι ευθύνες είναι ατομικές όχι συλλογικές. Με τη λογική αυτή θα καταλήγατε στο αισχρό συμπέρασμα πως ο νεκρός ευθύνεται για το θάνατο του, αφού ο ίδιος ως Κρης είναι υπεύθυνος για τον Κρήτα φονιά. Έλεος!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Kαλα,αυτο δε στεκει,γτ να παω να μεινω σε ενα αλλο νησι ή σε καμια σκατοπολη οπως η αθηνα,και να μην μπορω να περπατησω μεσα στη νησαρα μου,λογω 10 παπαρων με μουσια κ κουμπουρια???δεν ειναι λογικη αυτη...εγω αγαπαω το τοπο μου κ θελω να γερασω και να πεθανω εκει κ οχι σε αλλη περιοχη της ελλαδας(που δεν εχω κ προβλημα με αλλα μερη,απλα αγαπαω το νησι μου)....και δεν εχυσαν αιμα κ ιδρωτα οικογενειες κατω,ωστε να αναγκαστουν να φυγουν απο τον τοπο τους,εξαιτειας αυτων των ζωων.... Σορρυ αν σε πειραξαν αυτα που ειπα και γεγονος ειναι οτι ειναι ασχημο 10 μαλακες να σε κανουν νανιωθεις στεναχωρα στον τοπο σου. Καλως ή κακως ομως -και χωρις να λεω τιποτα για την υπολοιπη προσωπικοτητα των Κρητικων που εχω γνωρισει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ανθρωπους- υπαρχει ενας σωβινισμος στο νησι που δεν υπαρχει ουτε καν στην Β.Ελλαδα (ισως βοηθαει και η δυσκολια του να πας/ερθεις στην Κρητη σε σχεση με το ευκολοπροσβατο οδικο δικτυο της Β.Ελλαδας) και παραλληλα μια, να το πω ευγενικα, "αδρανεια" των υπολοιπων κατοικων στο να το πολεμησουν Δλδ να στο θεσω αλλιως, αυτο το "εδω ειναι Κρητη" ειναι σε πουλλους και πολυ ισχυρο στο νησι, τοσο ωστε η αδρανεια των "ενωτικων" αν το θες Κρητικων ειναι καταδικαστικη , δεν κανετε κατι μονοι σας στο φιναλε. Η Κρητη μαρεσει πολλοι, εχω κολλητους αποεκει αλλα και εκει, καθε φορα που κατεβαινω καθομαι 15+ μερες και γενικα ειμαι pro-Κρητη. Αλλα δεν κανει τιποτα κανεις για να μην υπαρχουν τοσες τασεις αποξενωσεις απο την υπολοιπη Ελλαδα.
geovard Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εντάξει, μην το παρακάνουμε. Ούτε ο geovard, ούτε εγώ, ούτε η msquitoprincess εκθρέψαμε, συγκαλύψαμε ή επιδοκιμάσαμε αυτό ή άλλο αντίστοιχο έγκλημα!!! Οι ευθύνες είναι ατομικές όχι συλλογικές. Με τη λογική αυτή θα καταλήγατε στο αισχρό συμπέρασμα πως ο νεκρός ευθύνεται για το θάνατο του, αφού ο ίδιος ως Κρης είναι υπεύθυνος για τον Κρήτα φονιά. Έλεος! Ξέρεις το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούν κάποιοι σκόπιμα να εκτρέψουν το θέμα από τη σωστή του βάση αλλά δεν ξέρω το λόγο.Τη στιγμή πού όλοι συμφωνούμε καί καταδικάζουμε, κάποιοι θέλουν βλέπεις να δούν καί...αίμα.Τιμωρία δηλαδή.Καί θέλουν να την αποδώσουν στον πρώτο τυχόντα.Δεν βλέπω τον δολοφόνο όμως έχω εσένα απέναντί μου καί πρέπει τώρα να σε μαστιγώσω. Σπουδαία μέθοδος απονομής τού δικαίου.
Fidelio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θεωρείς μείζον ζήτημα αν είναι οι Κρητικοί λεβέντες ή όχι? Προσωπικά με εκνευρίζει η υποκρισία , το ύφος και η παρησία ,τοπικιστικές τάσεις και η αφηρημένη περιφάνεια περι καταγωγής, κοντολογίς με εκνευρίζει όταν κάποιος ισχυρίζεται πως το συμβάν αυτο είναι ένα κοινο έγκλημα , όπως όλα τα άλλα , στο αγρίνιο , στην λάρισα ή δεν ξέρω που αλλού , και δεν επιδέχεται ανάλυσης αναφορικά με το φαινόμενο της "κρητικής λεβεντιάς". Αυτό με ενοχλεί. ps Οντως είναι απο τα Χανιά ο φοιτητής , και όντως ο συνειρμός μου περιείχε μια προκατάληψη , δεν αλλάζει όμως το γεγονός αυτο κάτι.
panagos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Χωρίς αμφιβολία έγινε ένα αποτρόπαιο έγκλημα χωρίς κανένα λόγο. Γνωρίζουμε όμως τί ακριβώς έγινε; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει λεπτομέρειες; Θέλω να πω.. μήπως θα μπορούσε να αποφευχθεί το γεγονός, ο μεν να ήταν ζωντανός και ο δε όχι δολοφόνος; Ποτέ δεν ξέρεις ποιός και τι είναι ο άλλος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φοβόμαστε όταν βγαίνουμε έξω μην μας μαχαιρώσει κανείς. Ξέρετε όμως πόσοι ζουρλοί κυκλοφορούν και ψάχνονται; Του έριξε το σουβλάκι. Μπορεί ο κρητικός αμέσως να τον άρχισε στον τσαμπουκά και ο φίλος να αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο αντί να του ζητήσει συγνώμη και να προσφερθεί να του πάρει άλλο. Ε δεν θα ήθελε και πολλά ο μπουρτζόβλαχος, μόλις απομακρύνθηκε, τον ακολούθησε και τον καθάρισε. Όταν κάποιος ψάχνει για τσαμπουκά, δεν του δίνεις την ευκαιρία. Το λύνεις, όσο μπορείς, διπλωματικά το θέμα. Κουράγιο στους δικούς του.
vastravoud Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγώ σα Βαγγέλης πάντως το μικρό μου λιθαράκι το βάζω. Μικρό μεν, αλλά στο μέτρο τον δυνατοτητων μου, σημαντικό. Η "ήρεμη" πλειοψηφία όμως δεν μπορεί να επιβληθεί, για τον ίδιο λόγο που είναι αδύνατο να σταματήσει τα επεισόδια στα γήπεδα. Το μπαλάκι είναι στην κεντρική εξουσία, και οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα μπορούν να διηγηθούν κωμικοτραγικές ιστορίες ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ πολιτικής κάλυψης παρανομούντων πετσαράδων. Σταματάω εδώ γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις, αλλά σας παρακαλώ πολύ σταματήστε το τσουβάλιασμα. Υ.Γ: Όταν ο Κυριακάκης και λοιπά γίβεντα σταματήσουν να ακούγονται, αυτό θα σημαίνει και το τέλος της συγκεκριμένης νοοτροπίας.
Lomar Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Κοντολογίς με έβγαλες ένοχο επειδή τυχαίνει να είμαι Κρητικός!Τι λες ρε παιδί μου.Καί τότε γιατί εγώ δεν νοιώθω ενοχές?Λες να είμαι αναίσθητος?Καί όταν λες αποκομμένη την Κρήτη μήπως φαντάστηκες κανένα νησί σαν την Ανάφη? Γιά κατέβα στο αεροδρόμιο να δείς ουρά τα τσάρτερς να προσγειώνονται?Καί όχι σε ένα αλλά σε δύο αεροδρόμια διεθνή.Στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια να δείς τα κρουαζιερόπλοια.Να δείς το βιοτικό επίπεδο καί τον τρόπο ζωής.Είδες πού έπεσες κι εσύ στην παγίδα καί την εξαίρεση προσπαθείς να την κάνεις κανόνα? Καί η υπόλοιπη χώρα τα έχει λύσει τα προβλήματα αστυνόμευσης? έλεος. ρε φίλε σε είπα ένοχο; τη παλεύεις; είπα οτι εσείς είστε υπεύθυνοι γαι το σπίτι σας, δλδ την κρήτη, δεν είναι ούτε ο λαρισαίος, ούτε ο ευβοιώτης!!! ρε μαν είσαι πολύ κομπλεξικός, είναι η δεύτερη φορά που σκόπιμα παρερμηνεύεις τα λόγια μου! Επίσης δεν μίλησα για βιοτικό επίπεδο το κέρατο μου, δλδ αφορμή ψάχνεις να διαφημίσεις τον τόπο σου; είπα οτι είσται υποανάπτυκτοι; διάβασες για τα πανεπηστήμιά σας τι έγραψα; απλά δεν έχετε άμεσες επιρροές, όπως κ οποιοδήποτε άλλο νησί, γιατί, άλλο να είσαι στερεά ελλάδα κ να αλλάζεις πόλη σε 2 ώρες με 3 ευρώ και άλλο να πρέπει να πληρώσεις 20 ευρώ για την ταλαιπωρία του πλοίου κ πάλι να είσαι στις 2 ώρες. έλεος με τον ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! EDIT και εγώ απο νησί είμαι οπότε μην αρχίσεις, τα εσείς οι πανωμερίτες κτλ γιατι έχεις γίνει κουραστικός με τη γκρίνια σου.
geovard Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Χωρίς αμφιβολία έγινε ένα αποτρόπαιο έγκλημα χωρίς κανένα λόγο. Γνωρίζουμε όμως τί ακριβώς έγινε; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει λεπτομέρειες; Θέλω να πω.. μήπως θα μπορούσε να αποφευχθεί το γεγονός, ο μεν να ήταν ζωντανός και ο δε όχι δολοφόνος; Ποτέ δεν ξέρεις ποιός και τι είναι ο άλλος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φοβόμαστε όταν βγαίνουμε έξω μην μας μαχαιρώσει κανείς. Ξέρετε όμως πόσοι ζουρλοί κυκλοφορούν και ψάχνονται; Του έριξε το σουβλάκι. Μπορεί ο κρητικός αμέσως να τον άρχισε στον τσαμπουκά και ο φίλος να αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο αντί να του ζητήσει συγνώμη και να προσφερθεί να του πάρει άλλο. Ε δεν θα ήθελε και πολλά ο μπουρτζόβλαχος, μόλις απομακρύνθηκε, τον ακολούθησε και τον καθάρισε. Όταν κάποιος ψάχνει για τσαμπουκά, δεν του δίνεις την ευκαιρία. Το λύνεις, όσο μπορείς, διπλωματικά το θέμα. Κουράγιο στους δικούς του. Είναι ηλίου φαεινότερο τι μπορεί να συνέβη αν σκεφτείς το ποιόν τού δράστη όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα.Μερικές ώρες πριν από το έγκλημα είχε ξεφύγει από μπλόκο της αστυνομίας με το 4χ4.Λέγεται ότι πριν από καμμιά δεκαετία είχε καθαρίσει ακόμη έναν.
zenso Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αποφεύγω τα πολλαπλά quotes,γιατι είναι πολλαπλά Πέντε χρόνια που είμαι εδώ,δε μʼέχει πλησιάσει με κακές προθέσεις κανένας αλλοδαπός,και σίγουρα δεν είναι αυτοί το θέμα. Επίσης,το "έπρεπε να προσέχει για να μη χάσει τόσο χαζά τη ζωή του" αποτελεί απλώς υπογράμμιση του φαινομένου –προβλήματος,όχι μέθοδο αντιμετώπισής του. Και ναι,εν μέρει αυτή είναι η Κρήτη,δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Γιατί,μα την πίστη μου,κανείς δεν έχει έρθει ποτέ σε άλλη "πόλη" να μου πει "από που είσαι?αθήνα ε?σπάστε μην αρχίσουμε τις μαχαιριές",ή "πρέπει να σας βάλουμε όλους κάτω σα το γάιδαρο (wtf),εσάς τους ξένους",ή άλλα συναφή πρωτόγονα αποφθέγματα,σε λιγότερο σοφτκορ εκδοχές. Δεν είμαι σίγουρος αν η προκατάληψη αποτελεί γενετικό δεδομένο,πάντως τη συναντά κανείς συχνά εδώ,και δεν εννοώ μόνο στις σπηλιές. Φυσικά,υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα και ωραία πράγματα,οι άνθρωποι δεν είναι συνήθως έτσι –blah blah,αλλά υπάρχει κι αυτό. Ένας μεθυσμένος κρητικός που ζητά τη δόση της αδρεναλίνης του,είτε με μαχαίρι/μπουκάλι/όπλο είτε με τις γυμνές βουνίσιες γροθιές του,δε θα είναι ποτέ κουλ,στη δική μου πραγματικότητα,ίσως ακόμη και ως καρτούν. But I guess that,idiocracy prevails. Βγάλτε από το μυαλό σας την εικόνα τού αγροίκου μαυροπουκαμισά. Αυτή την εικόνα βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ που βγαίνω έξω,και πάρα πολλές φορές συνοδεύεται από ένα καβγά. Επομένως ας μη μεταμορφώνουμε το πρόβλημα σε μεμονωμένα περιστατικά που αποτελούν εξαίρεση,γιατί δεν είναι έτσι. Και τέλος,μου φαίνεται πως κανείς δεν είπε εδώ οτι όλοι οι κρητικοί φταίνε,ή πως όλοι είναι καθάρματα,και απορώ που κάποιοι προσβάλλονται τόσο. Δε καταδικάζεται το νησί,αλλά τα προβλήματά του.
Petza Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτή η λεβεντοκουλτουρα των κρητικών , αυτό το παραλήρημα και επιδειξιομανία χωρίς ίχνος σεμνότητας , ο κανιβαλισμός των όπλων και η αυταρέσκεια ως το πλέον ισχυρό είδος δίποδων , με τα χίλια μύρια σύνδρομα και νευρώσεις και την απελπιστικά υποκριτική τους στάση περι πατριωτισμού , είναι που δεν γουστάρω με τίποτα.Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω αυτο , οι γνωστικοί ας πουμε της Κρήτης, γιατί δεν μπορεί, θα υπάρχουν και αυτοι και που έχουν κατα κανόνα 40 τόνους @@δια -αφού ειναι απο την λεβεντομάνα Κρητη, ΔΕΝ μπορουν να τους μαζέψουν τους καυλομυαλους που στιγματίζουν την κοινωνία τους; Αυτοι δεν έχουν δηλαδή τα ίδια κοτσια; Λοιπον, όλα αυτά τα συμβάντα , μαυρα 4χ4 , μαυρα ρουχα , βουνίσια λεβεντια, μπαλωθιές και δεν συμμαζεύεται, είναι καιρός να καταλάβουμε οτι ειναι σάπια πλέον περισσεύματα μιας περασμένης εποχής. Και για να τελειώνουμε με αυτο το φαινόμενο της κρήτης ,το πρώτο πράγμα που πρέπει γίνει ειναι να καταλάβουν οι λογικοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτο το νησι οτι δεν πρέπει να υποκρίνονται ειδκά αυτοι για την ιστορία του νησιού και τα παρελκόμενα μιας άκυρης για την τωρινή εποχή και βλακώδους συνάμα νοοτροπίας. Άιντε να πουμε ... Ερώτηση κρίσεως προς όλους τους δολοφόνους Αγρινιώτες , Αθηναίους Πατρινούς , Γιαννιώτες, κλπ (και δεν θέλω γκρίνια εκτός και αν μου αποδείξει κάποιος ότι στον τόπο του δεν έχει γίνει ποτέ έγκλημα): Όλη αυτή η μπακαλοφιλοσοφία τι σχέση έχει με το γεγονός ότι ένας κατ επανάληψη δολοφόνος σκότωσε ένα φοιτητή ???? η απλά βρήκαμε την ευκαιρία πάλι να βγάλουμε τα κομπλεξικά απωθημένα μας χαρακτηρίζοντας 700.000 Κρητικούς ????
nikosBruin Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Και η αστυνομία τα βλέπει αυτά και τα ανέχεται; Τις οπλοφορίες και τους τσαμπουκάδες; Θα έπρεπε να τους πετάει στη φυλακή αυτούς και σε μερικά χρόνια θα έστρωναν όλα. Άλλωστε "της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες". Ας πάνε λοιπόν όλοι αυτοί οι μάγκες που ζουν ακόμη στο 1700 στη φυλακή να ησυχάσουν και οι υπόλοιποι. Το πρόβλημά μας γενικά είναι ότι οι νόμοι δεν εφαρμόζονται για όλους, παντού και πάντα...
Petza Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Κοντολογίς με έβγαλες ένοχο επειδή τυχαίνει να είμαι Κρητικός!Τι λες ρε παιδί μου.Καί τότε γιατί εγώ δεν νοιώθω ενοχές?Λες να είμαι αναίσθητος?Καί όταν λες αποκομμένη την Κρήτη μήπως φαντάστηκες κανένα νησί σαν την Ανάφη? Γιά κατέβα στο αεροδρόμιο να δείς ουρά τα τσάρτερς να προσγειώνονται?Καί όχι σε ένα αλλά σε δύο αεροδρόμια διεθνή.Στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια να δείς τα κρουαζιερόπλοια.Να δείς το βιοτικό επίπεδο καί τον τρόπο ζωής.Είδες πού έπεσες κι εσύ στην παγίδα καί την εξαίρεση προσπαθείς να την κάνεις κανόνα? Καί η υπόλοιπη χώρα τα έχει λύσει τα προβλήματα αστυνόμευσης? Όχι ρε συ , τι είναι αυτά που λες ???? και τα κατσίκια που τα πήγαμε ???? Τι προσπαθείς να εξηγήσεις σε κολλημένους ?? άστους ρε φίλε να ονειρεύονται
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λοιπόν,αν δεν έχουν διαβαστεί όλα τα ποστς,καλό είναι να μη βγαίνουν τα κλασσικά συμπεράσματα: " η απλά βρήκαμε την ευκαιρία πάλι να βγάλουμε τα κομπλεξικά απωθημένα μαςχαρακτηρίζοντας 700.000 Κρητικούς ????". γιατί όλα τα άτομα που μίλησαν,επεσήμαναν επανειλημμένως ότι ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ.Δεύτερον,το γεγονός ότι ενοχλεί κάποιους ακόμα και μια υποφαινόμενη γενίκευση,υποδηλώνει ενά μικρόοοοοο κομπλεξισμό. Και έλεος με τους "λεβέντες Κρητικούς".Δηλαδή αν είσαι κρητικός,αμέσως αποκτάς την ιδιότητα του "λεβέντη"??Επειδή χορεύουμε πεντοζάλη??Τρομερό.
Lomar Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Όχι ρε συ , τι είναι αυτά που λες ????και τα κατσίκια που τα πήγαμε ???? Τι προσπαθείς να εξηγήσεις σε κολλημένους ?? άστους ρε φίλε να ονειρεύονται μα το θεό ας φάω μπαν, γιατί οι κολλημένοι είστε εσείς οι δύο. ρε σαχλαμαρες, είπα πουθενά οτι ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; σοβαρά τώρα τι καταλαβαίνεις ρε petza που διατηρείς τη παρεξήγηση μου με τον άλλο; σοβαρά πές μου. δλδ εγώ είμαι ο κολλημένος που σας είπα οτι ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ; ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!! ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ!!!! ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ!!!! ΕDIT: KAI ΕΓΩ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ Κ ΜΕΓΑΛΟ (ΡΟΔΟ). ΝΙΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΚΑΤΟΥΡΗΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ!!!
Petza Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λοιπόν,αν δεν έχουν διαβαστεί όλα τα ποστς,καλό είναι να μη βγαίνουν τα κλασσικά συμπεράσματα: γιατί όλα τα άτομα που μίλησαν,επεσήμαναν επανειλημμένως ότι ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ.Δεύτερον,το γεγονός ότι ενοχλεί κάποιους ακόμα και μια υποφαινόμενη γενίκευση,υποδηλώνει ενά μικρόοοοοο κομπλεξισμό. Και έλεος με τους "λεβέντες Κρητικούς".Δηλαδή αν είσαι κρητικός,αμέσως αποκτάς την ιδιότητα του "λεβέντη"??Επειδή χορεύουμε πεντοζάλη??Τρομερό. Εντελώς πληροφοριακά να σου επισημάνω ότι διάβασα με αρκετή προσοχή και τις 14 σελίδες , και δεν επεσήμαναν όλα τα άτομα ,αλλά ελάχιστα και μετά από διαμαρτυρία Η γενίκευση κοπελιά υποδηλώνει κομπλεξισμό και μάλιστα άκρατο και όχι η διαμαρτυρία στη γενίκευση Αν χορεύω μαλεβιζώτη θα σε ενοχλούσε ?? γιατί ο πεντοζάλης είναι για "ειδικές" περιπτώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.