Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αφηστε τους να σκοτωθουν στο νησι τους. Σοβαρα, Battle Royal και ετσι η φαση. Οποιος θελει να ξεφυγει απο αυτη την κατασταση ας ερχεται στην ηπειρωτικη Ελλαδα ή σε αλλα νησια και ας μαχαιρωθουν μονοι τους στο νησι τους.

Kαλα,αυτο δε στεκει,γτ να παω να μεινω σε ενα αλλο νησι ή σε καμια σκατοπολη οπως η αθηνα,και να μην μπορω να περπατησω μεσα στη νησαρα μου,λογω 10 παπαρων με μουσια κ κουμπουρια???δεν ειναι λογικη αυτη...εγω αγαπαω το τοπο μου κ θελω να γερασω και να πεθανω εκει κ οχι σε αλλη περιοχη της ελλαδας

(που δεν εχω κ προβλημα με αλλα μερη,απλα αγαπαω το νησι μου)....και δεν εχυσαν αιμα κ ιδρωτα οικογενειες κατω,ωστε να αναγκαστουν να φυγουν απο τον τοπο τους,εξαιτειας αυτων των ζωων....

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τώρα η γυναίκα μου πού εργάζεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο(όπου μετέφεραν γιά νεκροψία τον άτυχο φοιτητή) μού λέει ότι λίγη ώρα πριν το φονικό η αστυνομία σε μπλόκο προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη με το μαύρο 4χ4(επιβεβαιώνονται έτσι οι υποψίες όλων μας γιά το ποιόν τού δράστη) αλλά αυτός δεν σταμάτησε στο σήμα πού τού είχαν κάνει καί στη συνέχεια τον έχασαν.Λίγες ώρες μετά ο φοιτητής έπεφτε νεκρός από τα χέρια τού ηλίθιου.

Γιά την ιστορία οι γονείς τού φοιτητή είναι εκπαιδευτικοί καί βέβαια ζούν το δράμα τους.

Δημοσ.
...ότι λίγη ώρα πριν το φονικό η αστυνομία σε μπλόκο προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη με το μαύρο 4χ4(επιβεβαιώνονται έτσι οι υποψίες όλων μας γιά το ποιόν τού δράστη) αλλά αυτός δεν σταμάτησε στο σήμα πού τού είχαν κάνει καί στη συνέχεια τον έχασαν..
Για όσους δεν είδαν το link της είδησης,ο τύπος είχε ξανασκοτώσει πριν από 12 χρόνια.Χόμπυ.
Δημοσ.
όποιος δεν γουστάρει να μην πηγαίνει στην Κρήτη,

respect από εμένα στην Κρήτη, στους μαυροφορεμένους

και στην τοπική τους δικαιοσύνη.

p.s. θα μας την πούνε και οι Λέσβιοι τώρα, καρα LOL

το λεβεντομάνα αγαπητέ Λέσβιε αναφέρεται στην συμμετοχή που είχε κάθε τόπος στην αντίσταση κατά της Γερμανικής εισβολής... για να σου φύγει η απορία (ρώτα τον παππού και την γιαγιά για περισσότερες πληροφορίες (άν έχουν βέβαια..). Τώρα αν κρίνω και από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, παίζει να είσαστε και λίγο λεπτοκόκκαλοι, αν επιβεβαιώνεις τον κανόνα πάντα.

ρε φίλε πραγματικά ας φάω μπαν, αλλά γελοιοποιείσαι. είσαι δλδ wanna be κρητικός; δλδ πρέπει να έχεις εμετικά χαμηλή αυτοεκτίμηση.

είπε κανένας ρε μαν οτι όλη η κρήτη είναι gtb; μια χαρά μέρος είναι. απλά έχει μαζεμένους μαλάκες-κότες που δν έχουν τα @@ να τα βάλουν με τα χέρια με άμαχους φοιτητές.

Για το τι κάνουν με τους μπάτσους είναι άλλο ζήτημα, δν τους κατηγορώ, άλλωστε όπως λένε κ οι ίδιοι τα κοντυνότερα σχολεία πέρα απο δημοτικό είναι στου διαόλου το κώλο κ οι δάσκαλοι στο δημοτικό δε κάθονται να γνωρίσουν καλύτερα την εκει κοινωνία, μόλις τελειώσει το μάθημα την πουλέρνουν αμέσως.

btw man πρέπει να είσαι πολύ πιτσιρικάς ή πολύ ανώριμος ή απλά να μην έχεις φάει τσαμπουκά απο μαυροπουκαμισά της κρήτης. όπως κ να έχει get a life.

Δημοσ.

Στου διαόλου των κώλο; Ντάξει.. τα σπάσε... Πές οτι διαδώθηκε κιόλας :P

mpai de gouei φίλη μου που είναι δασκάλα προς τα κει πάνω δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα..

Αντίθετα στα ώπα ώπα την έχουνε...

Δημοσ.

@klainmaingr ακριβώς αυτό εννοώ οτι οι εκεί άνθρωποι π ζουν απλά στα χωριά κ δν είναι τσομπάνηδες, θέλουν τα παιδιά τους - αν μπορούν - να έχουν καλύτερο μέλλον, απλά είναι προκατηλημένοι όσοι δάσκαλοι πηγαίνουν εκεί να κάνουν μάθημα.

Δημοσ.

Αυτή η λεβεντοκουλτουρα των κρητικών , αυτό το παραλήρημα και επιδειξιομανία χωρίς ίχνος σεμνότητας , ο κανιβαλισμός των όπλων και η αυταρέσκεια ως το πλέον ισχυρό είδος δίποδων , με τα χίλια μύρια σύνδρομα και νευρώσεις και την απελπιστικά υποκριτική τους στάση περι πατριωτισμού , είναι που δεν γουστάρω με τίποτα.

Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω αυτο , οι γνωστικοί ας πουμε της Κρήτης, γιατί δεν μπορεί, θα υπάρχουν και αυτοι και που έχουν κατα κανόνα 40 τόνους @@δια -αφού ειναι απο την λεβεντομάνα Κρητη, ΔΕΝ μπορουν να τους μαζέψουν τους καυλομυαλους που στιγματίζουν την κοινωνία τους; Αυτοι δεν έχουν δηλαδή τα ίδια κοτσια; Λοιπον, όλα αυτά τα συμβάντα , μαυρα 4χ4 , μαυρα ρουχα , βουνίσια λεβεντια, μπαλωθιές και δεν συμμαζεύεται, είναι καιρός να καταλάβουμε οτι ειναι σάπια πλέον περισσεύματα μιας περασμένης εποχής. Και για να τελειώνουμε με αυτο το φαινόμενο της κρήτης ,το πρώτο πράγμα που πρέπει γίνει ειναι να καταλάβουν οι λογικοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτο το νησι οτι δεν πρέπει να υποκρίνονται ειδκά αυτοι για την ιστορία του νησιού και τα παρελκόμενα μιας άκυρης για την τωρινή εποχή και βλακώδους συνάμα νοοτροπίας. Άιντε να πουμε ...

Δημοσ.

Μιάς καί ξεφύγαμε από το θέμα λέω λοιπόν στον καθένα να αγαπάει τον τόπο του γιατί κατ' εμέ δεν υπάρχει καλύτερος τόπος από το δικό του.Κάθε ένα μέρος έχει τις ομορφιές του την ιστορία του αλλά καί τις ιδιαιτερότητές του.Όλη η Ελλάδα είναι όμορφή απλά κάπου πρέπει να "στράβωσε" το Κρητικό γονίδιο καί έχει μπλέξει την τιμή καί την υπόληψη με την παραβατικότητα.Ευτυχώς πού αυτό δεν έχει γενικευτεί καί είναι ακόμη περιορισμένο.

@fidelio

Βρες μου έναν τρόπο ώστε οι γνωστικοί της Κρήτης να συμμαζέψουν τούς παράνομους.Άμα είσαι γνωστικός δεν ασχολείσαι με όπλα.Τά βάζεις λοιπόν εσύ με κάποιον πού κρατάει όπλο(ή όπλα σαν τον Σταλόνε στο Ράμπο?)

Εδώ η αστυνομία είχε χρόνια να πατήσει στον ορεινό Μυλοπόταμο.Καί με το πού έσκασε μύτη τραυματίσανε τον ειδικό φρουρό.Κλάνουνε μέντες οι ατυνομικοί καί θα πάνε οι φιλήσυχοι πολίτες να συνετίσουν τα καθάρματα?

Βγάλτε από το μυαλό σας την εικόνα τού αγροίκου μαυροπουκαμισά.Δεν είναι έτσι η Κρήτη καί το ξέρετε.Η πλειονότητα των κατοίκων είναι σαν κι εσάς τούς λεγόμενους φυσιολογικούς.;)

Καί αν δείτε αυτοί πού πιστεύουν ότι η Κρήτη είναι το κέντρο τού κόσμου είναἶ πάλι αυτοί οι αγροίκοι καί το πιστεύουν έτσι απλά από γεννιά σε γεννιά με το επιχείρημα της δήθεν παλληκαριάς καί λεβεντιάς.Όλοι οι υπόλοιποι καί ιδιαίτερα ο πνευματικός κόσμος τού νησιού προσπαθούν να αμβλύνουν τις όποιε εντυπώσεις δημιουργεί η άσχημη συμπεριφορά μιάς όμάδας-συμμορίας.

Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε.Προγραμματίστε τις διακοπές σας στην Κρήτη καί κάντε καί μιά βόλτα από τα Ζωνιανά.Να μας πείτε εντυπώσεις γιατί εμείς τούς έχουμε απαξιώσει καί δεν πάμε στα μέρη τους από αδιαφορία καί φόβο.Μήπως λοιπόν φταίμε κι εμείς πού τούς έχουμε στο περιθώριο της συνείδησής μας καί γιά επιβίωση(αντίδραση) έχουν κτίσει τον δικό τους κόσμο με τούς δικούς τους κανόνες?

Δημοσ.

ρε φίλε, είπαμε δεν κατηγορούμε ΟΛΟΥΣ τους κρητικούς, αλλά πως να το κάνουμε, δικό σας είναι ο τόπος, εσείς πρέπει να βρείτε τρόπο να τον εξυγειάνετε.

Και είπα κ προηγουμένος οτι για εμένα η κρήτη έχει βγάλει κ τους μεγαλύτερους σύγχρονους επιστήμονες κ είναι το μέρος με τη σοβαρότερη κ ουσιαστικότερη ακαδημαϊκή έρευνα στην ελλάδα, προσωπικά πιστεύω ξεπερνάει ακόμα και το αριστοτέλειο της θεσσαλονίκης. απο ιέκ μέχρι και αει όποιος φοιτήσει εκεί σίγουρα θα πάρει μακράν καλύτερη μόρφωση απο οπουδήποτε αλλού στην ελλάδα.

ΑΛΛΑ, προσπαθήστε κ εσείς να προβάλεται κ αυτή τη καλή πλευρά της κρήτης. αν έχετε υποκύψει κ εσείς στη καγκουριά που μαστίζει την ελλάδα, είναι λογικό οι εκεί μπουρτζόβλαχοι/μπαστουνόβλαχοι κτλ να έχουν το χρήμα μαζί κ με τα όπλα, της ληστείες, τους εκβιασμούς κ τις απειλές, άρα κ την επιρροή προκειμένου να επηρεάζουν αρνητικά κ ζημιογόνα την υπόλοιπη κοινωνία.

Αν σταματήσουν κάποιοι "πολιτισμένοι" κ "πρωτευουσιάνοι" κρητικοί να δέχονται ζωνιανό συννάλλαγμα, θα καταλάβουν κ αυτοί οτι δν περνάνε οι μλκς τους, θα ζημιωθούν οικονομικά, θα φάνε κ κατάματα την κοινωνική κατακραυγή + κοινωνικό αποκλεισμό κ η αστυνομία θα μπορέσει επιτέλους να κάνει κάτι.

Αλλά αν πετάγεται ο μανουσάκης κ ο κάθε μαλακομανουσάκης κ παρουσιάζει σαν ήρωες που λύνουν κ δένουν τις οικογένεις αυτές που ελέγχουν το παρεμπόριο κ λειτουργούν με βεντέτες κ σφαίρες, τότε στις συνειδήσεις των προβάτων κ του άσχετου κόσμου, έχουν δίκιο οι μαυροπουκαμισάδες...

Δημοσ.
ρε φίλε, είπαμε δεν κατηγορούμε ΟΛΟΥΣ τους κρητικούς, αλλά πως να το κάνουμε, δικό σας είναι ο τόπος, εσείς πρέπει να βρείτε τρόπο να τον εξυγειάνετε.

Να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας?Καί η αστυνομία?Οι πολιτικοί τού Ρεθύμνου?Η κεντρική εξουσία πού όλοι εμείς κι εσείς εκλέγουμε?

Είδες πού τελικά φταίμε όλοι?

Δεν είναι τελικά μόνο δικό μας πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν το γεννήσαμε μόνο εμείς.

Δημοσ.
@fidelio

Βρες μου έναν τρόπο ώστε οι γνωστικοί της Κρήτης να συμμαζέψουν τούς παράνομους.Άμα είσαι γνωστικός δεν ασχολείσαι με όπλα.Τά βάζεις λοιπόν εσύ με κάποιον πού κρατάει όπλο(ή όπλα σαν τον Σταλόνε στο Ράμπο?)....(...)

Δεν με απαχολέι ρε geovard να μηχανευτώ κάποιο τρόπο και να στον προτείνω. Εσείς οι κρητικοί μας πιπιλάτε απο τον καιρό του Νώε για την λεβεντιά , την παληκαριά , την ιστορία και όλο αυτο το ποιημα. Τελικά η κρήτη έχει λεβέντες για δεν έχει; που έχουν και το μυαλο και τα κότσια να σταματήσουν αυτην την νοοτροπία; Με έχετε μπερδέψει δηλαδή .... ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ; και στις πόλεις οι γονιδιακά τροποποιημένοι ; Ελεος ! Πηγε ο άλλος να σπουδάσει στην ΚΡΗΤΗ και τον φάγανε στεγνά , και γαμήθηκε όλη του η οικογένεια και οι φίλοι ...

Δημοσ.
Δεν με απαχολέι ρε geovard να μηχανευτώ κάποιο τρόπο και να στον προτείνω. Εσείς οι κρητικοί μας πιπιλάτε απο τον καιρό του Νώε για την λεβεντιά , την παληκαριά , την ιστορία και όλο αυτο το ποιημα. Τελικά η κρήτη έχει λεβέντες για δεν έχει; που έχουν και το μυαλο και τα κότσια να σταματήσουν αυτην την νοοτροπία; Με έχετε μπερδέψει δηλαδή .... ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ; και στις πόλεις οι γονιδιακά τροποποιημένοι ; Ελεος ! Πηγε ο άλλος να σπουδάσει στην ΚΡΗΤΗ και τον φάγανε στεγνά , και γαμήθηκε όλη του η οικογένεια και οι φίλοι ...

Θεωρείς μείζον ζήτημα αν είναι οι Κρητικοί λεβέντες ή όχι?

Το θέμα είναι άλλο.Ποιός φταίει καί μιά ομάδα ανθρώπων έχει πάρει την κατηφόρα καί ποιός θα βρεί τις λύσεις.Όλα τα άλλα είναι θεωρίες καί αντιπαλότητες τοπικιστικού χαρακτήρα πού τις θεωρώ άνευ θυσίας.Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι είναι το κέντρο τού κόσμου.

Όσο γιά το παιδί δεν πήγε να σπουδάσει στην Κρήτη.Είναι από την Κρήτη Χανιώτης γείτονας.

Ευτυχώς πού οι γονείς του είναι μορφωμένοι καί ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος της βεντέτας.

Δημοσ.

Δεν είναι τελικά μόνο δικό μας πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν το γεννήσαμε μόνο εμείς.

αυτό που λές δεν ισχύει. εσείς το γεννήσατε γιατί η κρήτη είναι αποκομμένη σε κάποιο ποσοστό απο την υπόλοιπη χώρα (όπως κ το κάθε νησί).

Στο thread αυτό δε παμε να βρούμε λύση για κάτι, αλλά είναι δική σας η και μόνο η ευθύνη.

Δημοσ.
αυτό που λές δεν ισχύει. εσείς το γεννήσατε γιατί η κρήτη είναι αποκομμένη σε κάποιο ποσοστό απο την υπόλοιπη χώρα (όπως κ το κάθε νησί).

Στο thread αυτό δε παμε να βρούμε λύση για κάτι, αλλά είναι δική σας η και μόνο η ευθύνη.

Κοντολογίς με έβγαλες ένοχο επειδή τυχαίνει να είμαι Κρητικός!Τι λες ρε παιδί μου.Καί τότε γιατί εγώ δεν νοιώθω ενοχές?Λες να είμαι αναίσθητος?

Καί όταν λες αποκομμένη την Κρήτη μήπως φαντάστηκες κανένα νησί σαν την Ανάφη?

Γιά κατέβα στο αεροδρόμιο να δείς ουρά τα τσάρτερς να προσγειώνονται?Καί όχι σε ένα αλλά σε δύο αεροδρόμια διεθνή.Στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια να δείς τα κρουαζιερόπλοια.Να δείς το βιοτικό επίπεδο καί τον τρόπο ζωής.Είδες πού έπεσες κι εσύ στην παγίδα καί την εξαίρεση προσπαθείς να την κάνεις κανόνα?

Καί η υπόλοιπη χώρα τα έχει λύσει τα προβλήματα αστυνόμευσης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...