Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μας τα λες καθόλου καλά....

Καί στο φινάλε δεν κατάλαβα εσύ με ποιούς είσαι γιά να ξέρουμε.

Αλλά φαίνεται είσαι κι εσύ από αυτούς πού θεωρούν την κάνη τού πιστολιού τους προέκταση τού πέους τους.Γιατί έτσι μόνο μπορεί να την φτάσουν οι καί καλά άντρακλες 50 εκατοστά όπως λές.

Πρώτον,το ποστ ήταν τίγκα στην ειρωνία.Δεύτερον,δεν έχω πέος.

Από κει και πέρα,συμφωνώ γενικότερα με agpr και παραθέτω:

Από την άλλη όμως είναι εξαιρετικά διαδεδομένη αυτή η ανόητη αντίληψη περί Κρητικής λεβεντιάς. Αυτή η εκφυλισμένη αντίληψη περί λεβεντιάς (δεν υπάρχει τίποτα ηρωικό όταν πέντε βοσκοί κυνηγούν ένοπλοι ένα φοιτητή ή όταν στήνουν καρτέρι σε ανυποψίαστους) οδηγεί σε φόνους σαν το χθεσινό.
Σε μια υγιή κοινωνία δε θα έβρισκε συμπαράσταση ούτε καν ανοχή
Όλο το ζουμί στην τελευταία πρόταση.

Μιλάμε με αφορμή ένα παραπροϊόν της φύσης το οποίο σκότωσε ένα παλικάρι για ένα γαμωσουβλάκι.

Δεν υπάρχει "θα πρεπε να προσέχει".Δεν υπάρχει "θα πρέπει να μην πίνεις για νη σε πιει".ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚAΙΟΛΟΓΙΑ.

edit : Και επίσης φάνηκε πόσο άντρας είναι (και όλοι αυτοί),από το γεγονός ότι αμέσως έτρεξε να παραδοθεί στην αστυνομία.Αμέσως όμως.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
klainmain, διεύθυνση. Και 2.20 να την έχει, τα αξίζει.

Δυστυχώς δεν το έχω εντοπίσει ακόμα...

Φήμες το θέλουν να βρίσκεται έξω απο θεσσαλονίκη πηγαίνοντας για Βέροια...

Όποιος τυχερός γνωρίζει ας μας πει :P

p.s: Τον καημένο τον κριτσικάτσι.. του ριξαν το σουβλακι τούύύύύύύύύύ (by μου φάγαν το μπιφτέκι μούύύύύύύύύύύύ)

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Λάθος έιναι η εντύπωση ότι στην Κρήτη κάθε σπίτι είναι οπλοστάσιο, κάθε χωριό καί οχυρό.Σας λέω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί ξέρουν τα όπλα μόνο από την εμπειρία τους σαν παιδιά στα παιδικά παιχνίδια.Το κακό είναι ότι όσοι τυχαίνει να αγαπούν τα όπλα καί είναι αρκετοί δεν περιορίζονται μόνο στη κατοχή(παράνομα πάντα) ενος μόνο όπλου.Αυτοί ναί διαθέτουν ολόκληρο οπλοστάσιο.Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις μόνο ο ορεινός Μυλοπόταμος διαθέτει το 40% τού γενικού οπλισμού!

Η γεωγραφία της Κρήτης παρουσιάζει μιά ιδιαιτερότητα όσον αφορά στο χαρακτήρα των ανθρώπων καί στη συμπεριφορά τους.Από ανατολικά προς δυτικά υπάρχει προοδευτική αύξηση της εγκληματικότητας με κάποτε τα Χανιά να ήταν στη κορυφή της εγκληματικότητας κυρίως γιά περιστατικά τιμής αλλά τα τελευταία χρόνια το Ρέθυμνο έχει καταλάβει αυτή τη θέση γιά θέματα γενικής παραβατικότητας.Καί θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο όταν από τούς τέσσερις νομόυς τού νησιού ό νομός Ρεθύμνης έιναι πολιτικά καί μη ο πλέον παραμελημένος.

Η κοινωνιά στο Λασίθι δεν διαφέρει σε τίποτα από τούς νησιώτες σε ένα οποιοδήποτε από τα φιλήσυχα νησιά τού Αιγαίου.Απλώς τούς έχει χαλάσει λίγο οχαρακτήρας λόγω τού πλουτισμού από τον τουρισμό καί το παίζουν λίγο έτσι.

Όσο γιά κάποιους πού μίλησαν γιά την Αιτωλοακαρνανία καί γιά τούς εκεί μακελάρηδες η μόνη διαφορά είναι ότι τα όπλα στην Κρήτη είναι παράνομα ενώ στην Αιτωλ/νία νόμιμα.Καί δίνονται μάλλον άδειες καί σε ψυχικά ασθενείς.Γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ στην Κρήτη να μακελεύει κάποιος πέντε νέους ανθρώπους γιατί τού πάτησαν το γρασίσι!

Στο θέμα της λεγόμενης(καί ποθούμενης από κάτι τύπους παράνομους ώστε να κάνουν τα δικά τους) ανεξαρτησίας καλό θα ήταν να προσέχαμε τι λέμε γιατί δεν συμφέρει κανένα η Ελλάδα να διαιρείται σε κομάτια στη σημερινή συγκυρία πού κατακερματίζονται τα Βαλκάνια.Γιατί θέλω να πιστεύω ότι κάνουν πλάκα όσοι συνέλληνες υποστηρίζουν ότι δεν τούς καίγεται καρφί αν τα κωλόπαιδα οι Κρητικοί ανεξαρτητοποιηθούν.Γιατί μπορεί μετά να είναι ας πούμε τα Δωδεκάνησα, η Θράκη, ή τμήμα της Μακεδονίας.

Πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί όσοι το υποστηρίζουν ρίχνουν λάδι στη φωτιά τού κάθε παράνομου πού θέλει να μετατρέψει την Κρήτη σε..Κολομβία!

Δημοσ.

Οπότε αντιλαμβάνεσαι πως μιλάμε για ένα μέρος που συνδυάζει όλους εκείνους τους παράγοντες που οδηγούν σε ένα φονικό: όπλα, κώδικα τιμής, μαγκιά. Και μπορεί η πρωτεύουσα να είναι η Αθήνα, αλλά μάγκα μου, δε θυμίζουμε εμείς το συμμοριτοπόλεμο στο Μπρονξ που άμα βρίσουν τον Ληρόη, ο Ληρόη θα βγάλει εύκολα το όπλο που εύκολα αγόρασε και θα αποκαταστήσει το όνομά του στη γειτονιά, γιο.

Δεν ξέρω σε ποιά γειτονιά μεγάλωσες ντουντ, αλλά μέχρι το τέλος της εφηβείας μου, όντας μόνιμος στην Αθήνα, είδα πολλές φορές κατσαβίδια, στιλέτα και ομαδικά νταϊλίκια που στέλναν άτομα στο νοσοκομείο. Την αλητεία που έχει η Αθήνα, ή τουλάχιστον είχε τότε, η Κρήτη και γενικά η επαρχία δεν είχανε ποτέ. Από την τοποθέτησή σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ζήσει κάτω και δεν μπορείς να καταλάβεις το τρόπο που σκέφτεται η συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Αυτό που έχω να σου πώ είναι πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν να κάνουν με επίδειξη μαγκιάς στους όμοιούς τους. Κάνουν άλλα για μαγκιά. Συμπεριφορές σαν και αυτή οφείλονται στην εντελώς ιδιότυπη -για τα δικά μας μέτρα και σταθμά- αίσθηση δικαίου που έχουν όλοι αυτοί.

Δημοσ.
Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις μόνο ο ορεινός Μυλοπόταμος διαθέτει το 40% τού γενικού οπλισμού!

Αστυνομίααααααααααα !Κάποιος να φωνάξει την αστυνομία !

Ουπς, ξεχάστηκα....

Έχουν να βρουν τους τρομοκράτες-κουκουλοφόρους-επαναστάτες-αντιεξουσιαστές-αναρχοκομμουνιστές που μπουρλότιασαν τα περιπολικά και τα ασφαλίτικα. Δεν προλαβαίνουν (ή δεν έχουν τα αρχίδια ;; ) να πάνε σε "δύσκολα" μέρη....

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον geovard. Όπως είναι μεγάλο λάθος να υπβαθμίζουμε το πρόβλημα, να το θάβουμε "κάτω απ''το χαλί" άλλο τόσο είναι και το να παρουσιάζουμε την Κρήτη περίπου σαν το Φαρ Ουέστ, απλά επειδή "έτσι μας είπαν".

Δημοσ.
Η κοινωνιά στο Λασίθι δεν διαφέρει σε τίποτα από τούς νησιώτες σε ένα οποιοδήποτε από τα φιλήσυχα νησιά τού Αιγαίου.Απλώς τούς έχει χαλάσει λίγο οχαρακτήρας λόγω τού πλουτισμού από τον τουρισμό καί το παίζουν λίγο έτσι.

Η καταγωγή μου είναι από Μυτιλήνη. Πρόσφατα διάβαζα σε μια τοπική εφημερίδα πως συνέλαβαν έναν 24χρονο για κατοχή 6 γραμμαρίων χασίς. Παλιότερα, είχα ακούσει σε τοπικό σταθμό πως συνελήφθη κλεφτοκοτάς.

Ποιον δουλεύεις; Σοβαρά τώρα.

Όσο γιά κάποιους πού μίλησαν γιά την Αιτωλοακαρνανία καί γιά τούς εκεί μακελάρηδες η μόνη διαφορά είναι ότι τα όπλα στην Κρήτη είναι παράνομα ενώ στην Αιτωλ/νία νόμιμα.Καί δίνονται μάλλον άδειες καί σε ψυχικά ασθενείς.Γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ στην Κρήτη να μακελεύει κάποιος πέντε νέους ανθρώπους γιατί τού πάτησαν το γρασίσι!

Τα κυνηγετικά όπλα είναι παντού νόμιμα. Στην Κρήτη πάλι, συμβαίνει αυτό.

Κάνε το πείραμα του youtube:

No Videos found for 'agrinio opla'

“lesvos opla” video results 0 - 0 of about 0

“limnos opla” video results 0 - 0 of about 0

“kalamata opla” video results 0 - 0 of about 0

“samos opla” video results 0 - 0 of about 0

“kriti opla” video results 1 - 20 of about 34

“krhth opla” video results 1 - 10 of about 10

Επίσης είναι τουλάχιστον αστείο να λες "δεν έχω ακούσει ποτέ στην Κρήτη να μακελεύει κάποιος πέντε νέους ανθρώπους γιατί τού πάτησαν το γρασίσι" σε θρεντ που πραγματεύεται δολοφονία για ένα σουβλάκι. Όχι ότι δικαιολογώ τους κ@ριόληδες από το Αγρίνιο, αλλά εκεί μιλάμε για βοσκοτόπι, το βιος του κτλ, όχι για ένα πίτα-γύρο χωρίς τζατζίκι. Πόσο το δίνετε εκεί, κάνα δίευρο; Τόσο κοστολογήθηκε η ζωή του φοιτητή.

Δεν ξέρω σε ποιά γειτονιά μεγάλωσες ντουντ, αλλά μέχρι το τέλος της εφηβείας μου, όντας μόνιμος στην Αθήνα, είδα πολλές φορές κατσαβίδια, στιλέτα και ομαδικά νταϊλίκια που στέλναν άτομα στο νοσοκομείο. Την αλητεία που έχει η Αθήνα, ή τουλάχιστον είχε τότε, η Κρήτη και γενικά η επαρχία δεν είχανε ποτέ.

Αγία Παρασκευή, είμαι από τους τυχερούς. Χωρίς να σημαίνει πως δεν έχω δει βροχή από νεράτζια με ξυραφάκια άστορ στις καταλήψεις του λυκείου μου βέβαια, αλλά σίγουρα πιο νοτιοδυτικά τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

Βέβαια όπως λες και εσύ, εδώ τους στέλνουμε στο νοσοκομείο, όχι στο νεκροθάλαμο. Παλικαράκια με αλυσίδες, λοστάρια, λουκέτα και στιλέτα έχουμε όσα θες, 4 μύρια είμαστε στην τελική και τίγκα στο μεταναστευτικό.

Αλλά εμένα με πιστόλι δε με έχουν απειλήσει ποτέ -και σίγουρα ούτε σπρώξιμο δεν έχω φάει επειδή σκούντηξα κάποιον σουβλακοφάγο.

Από την τοποθέτησή σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ζήσει κάτω και δεν μπορείς να καταλάβεις το τρόπο που σκέφτεται η συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Αυτό που έχω να σου πώ είναι πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν να κάνουν με επίδειξη μαγκιάς στους όμοιούς τους. Κάνουν άλλα για μαγκιά. Συμπεριφορές σαν και αυτή οφείλονται στην εντελώς ιδιότυπη -για τα δικά μας μέτρα και σταθμά- αίσθηση δικαίου που έχουν όλοι αυτοί.

Συγγνώμη, το "λεβεντομάνα" Κρήτη σε τι αναφέρεται, στο ύψος των Κρητικών ή στις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς; Γιατί είχα την εντύπωση πως είχε να κάνει με το θάρρος, την περηφάνια, την τιμή και όλα τα συναφή. Γιατί δεν ακούστηκε ποτέ κάτι για τη λεβεντομάνα Νάξο πχ; Είναι πιο λεπτοκόκκαλοι εκεί, τι παίζει;

Δημοσ.
Η καταγωγή μου είναι από Μυτιλήνη. Πρόσφατα διάβαζα σε μια τοπική εφημερίδα πως συνέλαβαν έναν 24χρονο για κατοχή 6 γραμμαρίων χασίς. Παλιότερα, είχα ακούσει σε τοπικό σταθμό πως συνελήφθη κλεφτοκοτάς.

Ποιον δουλεύεις; Σοβαρά τώρα.

Καί θέλεις να πιστέψουμε κάτι τέτοιο?Προς Θεού εκτίθεσαι.Είναι φανερό ότι το επινόησες.Γιατί άμα η δημοσιογραφία της Μυτιλήνης φτάνει στο σημείο να ανακαλύπτει κλεφτοκοτάδες στο Λασίθι τότε έχετε λύσει εκεί όλα σας τα προβλήματα καί δεν έχετε σοβαρά θέματα.

Καί τι φαντάζεσαι δηλαδή ότι τα σύνορα κλείνουν μεταξύ Ηρακλείου Λασιθίου καί δεν περνά χασίς στο Λασίθι?

edit:

Καί επειδή έτσι όπως γράφεις δεν λες ξεκάθαρα πού συνέβησαν αυτά, αν συνέβησαν στο νησί σου, έπειτα από δεύτερη ανάγνωση πού έκανα στο μήνυμά σου τότε προφανώς η Λέσβος δεν συγκαταλέγεται καί στα πλέον φιλήσυχα νησιά τού Αιγαίου.Δηλαδή απλά πάει χάλασε κι αυτό.

Τελικά αυτά πού άκουσες σε έμαθες από τα τοπικά μέσα τού νησιού σου πού συνέβησαν?

Δεν είναι ξεκάθαρο καί μπορεί να σε κατηγόρησα άδικα.

Δημοσ.

Απο όσα ακούω, τελικά τα πράγματα είναι παντού ίδια..Σε όλες τις ορεινές περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν βοσκοί, που το μόνο που τους νοιάζει είναι το χορτάρι για τα πρόβατα και η κοντόκανννη (ή μακρύκαννη..) για παν ενδεχόμενο..Κατάγομαι απο τη Λαμία και, πιστέψτε με, στα ορεινά χωριά της Οίτης παλια γινόντουσαν πολλά τέτοια για διαφορές στα κτήματα και τοιάυτα (τα γίδια σου (lol..) μπήκαν στο μέρος που βόσκουν μόνο τα δικά μου και τοιαύτα...ΜΠΑΜ)..Το ζήτημα όμως είναι ότι οι "μπουρτζόβλαχοι" ποτέ δεν την είδαν τόσο μάγκες όσο στη Κρήτη, ώστε να κατεβαίνουν στη πόλη με το όπλο..

Γι'αυτό λέω ότι μιλάμε για παθογένεια. Και συμφωνω με τον moderator ότι κάτι πολύ στραβό πρέπει να συμβαίνει στο νησί για να ακούμε κάτι τέτοια.

P.S. το βρίσκω εξαιρετικά άστοχο να ανοίγουμε ένα thead για κάποιο παλικαράκι 21 ετών που σκοτώθηκε απο ένα κατακάθι της κοινωνίας και να καταλήγουμε να μιλάμε για την δήθεν πιθανή ανεξαρτησία του νησιού, επειδή μερικοί στο νησί γουστάρουν τις σφαίρες, ενώ οι....Ελλαδίτες είναι αλλιώς... get real

Δημοσ.

όποιος δεν γουστάρει να μην πηγαίνει στην Κρήτη,

respect από εμένα στην Κρήτη, στους μαυροφορεμένους

και στην τοπική τους δικαιοσύνη.

p.s. θα μας την πούνε και οι Λέσβιοι τώρα, καρα LOL

το λεβεντομάνα αγαπητέ Λέσβιε αναφέρεται στην συμμετοχή που είχε κάθε τόπος στην αντίσταση κατά της Γερμανικής εισβολής... για να σου φύγει η απορία (ρώτα τον παππού και την γιαγιά για περισσότερες πληροφορίες (άν έχουν βέβαια..). Τώρα αν κρίνω και από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, παίζει να είσαστε και λίγο λεπτοκόκκαλοι, αν επιβεβαιώνεις τον κανόνα πάντα.

Δημοσ.

Εγώ μια φορά που πήγα στην Κρήτη για διακοπές (Ιεράπετρα μεριά) Δεν διαπίστωσα κάτι για αυτά που λέγονται για τους Κρητικούς. Για την αγριάδα τους την τιμή τους κ.τ.λ. Μάλιστα μου φάνηκαν και αρκετά φλούφλιδες σε σχέση με ότι άκουγα. Τώρα αν είναι ο τουρισμός που τους άλλαξε δεν ξέρω.

Αν πάντως πιάσουν τον δολοφόνο και όντως τον σκότωσε για αυτό τον λόγο πρέπει να τον ξετομαριάσουν ζωντανό αφού πρώτα σκοτώσουν όλα τα μέλη της οικογενείας του με ανασκολόπιση. Έτσι λέει ο δικός μας τοπικός νόμος.

Δημοσ.
Καί θέλεις να πιστέψουμε κάτι τέτοιο?Προς Θεού εκτίθεσαι.Είναι φανερό ότι το επινόησες.Γιατί άμα η δημοσιογραφία της Μυτιλήνης φτάνει στο σημείο να ανακαλύπτει κλεφτοκοτάδες στο Λασίθι τότε έχετε λύσει εκεί όλα σας τα προβλήματα καί δεν έχετε σοβαρά θέματα.

Καί τι φαντάζεσαι δηλαδή ότι τα σύνορα κλείνουν μεταξύ Ηρακλείου Λασιθίου καί δεν περνά χασίς στο Λασίθι?

edit:

Καί επειδή έτσι όπως γράφεις δεν λες ξεκάθαρα πού συνέβησαν αυτά, αν συνέβησαν στο νησί σου, έπειτα από δεύτερη ανάγνωση πού έκανα στο μήνυμά σου τότες προφανώς η Λέσβος δεν συγκαταλέγεται καί στα πλέον φιλήσυχα νησιά τού Αιγαίου.Δηλαδή απλά πάει χάλασε κι αυτό.

Χμ, νόμιζα πως ήμουν ξεκάθαρος.

Οι ειδήσεις που αναφέρω ήταν από τη Μυτιλήνη και τις είπα για να σου δείξω πως για να ασχολούνται τα τοπικά μέσα με 10 τσιγάρα και κλεφτοκοτάδες, είναι όντως φιλήσυχο μέρος κτλ κτλ κτλ

Τα περί ξυραφοσφαίρισης και λοιπών ρομαντισμών ήταν για την Αγία Παρασκευή Αθηνών στην οποία και μεγάλωσα.

όποιος δεν γουστάρει να μην πηγαίνει στην Κρήτη,

και στην τοπική τους δικαιοσύνη.

p.s. θα μας την πούνε και οι Λέσβιοι τώρα, καρα LOL

το λεβεντομάνα αγαπητέ Λέσβιε αναφέρεται στην συμμετοχή που είχε κάθε τόπος στην αντίσταση κατά της Γερμανικής εισβολής... για να σου φύγει η απορία (ρώτα τον παππού και την γιαγιά για περισσότερες πληροφορίες (άν έχουν βέβαια..). Τώρα αν κρίνω και από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, παίζει να είσαστε και λίγο λεπτοκόκκαλοι, αν επιβεβαιώνεις τον κανόνα πάντα.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, παρακαλώ μη με αποκαλείς Λέσβιο, προσβάλλομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης γενικά δεν έχω πρόβλημα να αναφέρονται στην οικογένειά μου κτλ, αλλά θα προτιμούσα να μην το κάνεις. Επίσης ευχαριστώ.

Τα χρήσιμα σχόλιά σου περί Κρήτης και της ασθενούς (χμ) σωματικής μου διάπλασης, λήφθηκαν σοβαρά υπ' όψιν.

Ήρεμα από εδώ και πέρα, ναι; =))

Δημοσ.
Και συμφωνω με τον moderator ότι κάτι πολύ στραβό πρέπει να συμβαίνει στο νησί για να ακούμε κάτι τέτοια.
Το πολύ στραβό που λες είναι το γεγονός ότι το νησί έχει 4 νομούς και γύρω γύρω θάλασσα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται ο καθένας ως επί το πλείστον τις πολυπολιτισμικές επιρροές των 3 υπολοίπων νομών.

Δημοσ.

P.S. το βρίσκω εξαιρετικά άστοχο να ανοίγουμε ένα thead για κάποιο παλικαράκι 21 ετών που σκοτώθηκε απο ένα κατακάθι της κοινωνίας και να καταλήγουμε να μιλάμε για την δήθεν πιθανή ανεξαρτησία του νησιού, επειδή μερικοί στο νησί γουστάρουν τις σφαίρες, ενώ οι....Ελλαδίτες είναι αλλιώς... get real

Συμφωνώ σ' αυτό καί μάλιστα αν πας αρκετά πίσω στα μηνύματα θα δείς ότι κι εγώ επισήμανα αυτό ότι δηλαδή η κουβέντα έχει ξεστρίψει αλλά είναι μοιραίο να γίνει έτσι όταν προσπαθείς να ερμηνεύσεις αιτίες καί συμπεριφορές.Εκφράσαμε τη θλίψη μας πραγματικά γιά τον νεκρό φοιτητή καί δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο επί τού περιστατικού.Οπότε το θέμα εξαντλήθηκε(?)

όποιος δεν γουστάρει να μην πηγαίνει στην Κρήτη' date='

και στην τοπική τους δικαιοσύνη.[/quote']

Τα μαύρα στην Κρήτη γιά όσους ξέρουν φοριούνται από την άλωση της Κωνσταντικούπολης το 1453 καί γιά τα χιλιάδες μετέπειτα θύματα στούς διάφορους πολέμους.Συνεπώς το να λέμε respect στούς μαυροπουκαμισάδες των Ζωνιανών πού δεν ξέρουν καν γιατί φοράνε μαύρα είναι ασέβεια.Ας πούμε λοιπόν ότι έχεις δίκιο στο πρώτο πού λες αν θεωρήσουμε τούς "συνειδητά" μαυροφορεμένους.

Οι Κρητικοί έχουν δυό μεγάλες ευαισθησίες.Το Οικουμενικό πατριαρχείο στο οποοίο ανήκει καί η Εκκλησία τους καί τη Μακεδονία.

Όσο γιά το δεύτερο πού λες γιά την τοπική τους δικαιοσύνη επίτρεψέ μου με όλη την "ευγένεια" να σού πως λες μαλακίες.Γιά ποιά τοπική δικαιοσύνη μιλάμε.Δηλαδή δέκα αγροίκοι μπορούν να δημιουργούν τέτοια εικόνα γιά 600-700 χιλιάδες κατοίκους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...