Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε δεν υπάρχει λύση φαντάζομαι...

Μπούληδες στα χωριά τους...

Βασικά φταίνε ή δεν φταίνε αυτοί που τους μεγάλωσαν;

Και αυτοί οι σημερινοί νέοι "μαφιόζοι" δεν θα κάνουν τα παιδιά τους έτσι;

Υπάρχει σωτηρία;

Πολιτισμός anyone?

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελάτε όλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα να τούς ρίξουμε στη θάλασσα αυτούς πού αμαυρώνουν την εικόνα τού νησιού.Νομίζετε εμείς πού τούς ζούμε νοιώθουμε καλά?Βέβαια γιά να το παίζεις μάγκας καί αρχηγός τι στιγμή πού κάτω από κανονικές συνθήκες δεν θα σε έπαιρνε, συνεπάγεται ότι έχεις καί πλάτες.Κάλυψη δηλαδή.Αυτά είναι γνωστά.Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα έχω πρόβλημα.Νομίζετε πως εμείς τούς κάνουμε παρέα?Αυτοί έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας καί εμένα ας πούμε (πού δεν μού αρέσουν καθόλου τα όπλα) κάποτε ένας πού κόντεψε να τρακάρει το αυτοκίνητό μου με ένα 4χ4, χωρίς να προλάβω να ανοίξω το στόμα μου ανοίγει το πράθυρό του βιαστικά καί μού λέει. Σαρανταπεντάρι ή καλάσνικοφ.Εσύ διαλέγεις.

Καί καλά με τι όπλο θα σε καθαρίσω.Καταλαβαίνετε την κατάσταση.

Μεταξυ σοβαρου και αστειου ή μιλούσε σοβαρα? Τι εγινε τελικα?

Δημοσ.
Μεταξυ σοβαρου και αστειου ή μιλούσε σοβαρα? Τι εγινε τελικα?

Πιστεύω πως στην τελική πλάκα πρέπει να έκανε αλλά το ύφος του με μπέρδεψε.Πάνω πού πήγα να τού πω ότι τα καλά τα παλληκάρια πλακώνονται με τα χέρια.Γιατί μεταξύ μας όπως τον έκοψα πρέπει να τον είχα τού χεριού μου.Ευτυχώς πού δεν μίλησα γιατί ήμουν στην αμφιβολία.Δεν έγινε καί τίποτα σπουδαίο με τα αυτοκίνητα ίσα-ίσα πού "φιλήθηκαν".

Δημοσ.

Βασικά εκεί με τις πλάτες είναι όλο το θέμα.

Τα ανόγεια έχω ακούσει (αλλα δν ξέρω αν ισχύει) έχουν 3 βουλευτές μέσα στη βουλή. σε περίπτωση που αυτό ισχύει, δλδ ένα χωριό να έχει το 1% της διακυβέρνησης της χώρας ΑΜΕΣΑ, χώρια λαδώματα, μίζες, ληστείες, δωροδοκείες, xtra παρεμπόριο με μπάτσους κτλ δλδ άμεσο κ έμμεσο χρήμα σε νευραλγικούς φορείς, τότε να που πρέπει να χτυπήσουμε.

Βέβαια ενα παιδί στη πολυκατοικία μου κλασσικότατος κρητικός απο το ρουμελί του μυλοποτάμου είναι, μ έχει πει οτι όντος είναι ζώα κτλπ, αλλά είναι κ ανάλογα πως θα τους προσεγγίσεις. βέβαια όλοι οι πιτσιρικάδες απο 10-25 έχουν ξεφύγει τελείως, δλδ αφορμή ψάχνουν.

Anyway, αφού λέτε οτι η κρήτη είναι λεβεντογέννα, να που ΠΡΕΠΕΙ να το αποδείξετε...

@geovard αυτό είναι δικό σου ζήτημα. αν δλδ η άνω κωλοπετινίτσα είχε παρόμοι πρόβλημα, θα φέρναμε λαό απο την κρήτη για να παίξει ξύλο με την εκεί κ καλα μαφία;

μια καλή αρχή είναι να γίνουν σχολεία κτλ. αν τα παιδιά τους κοινωνικοποιηθούν πιο σωστά, τότε αυτό θα επηρεάσει κ τους γονείς τους (ελπίζω δλδ να είναι ακόμα άνθρωποι κ να μην μετατράπηκαν εντελώς σε βόδια...)

Δημοσ.

napalm σε καθε μπουρδελο οπου υπαρχουν τετοια ζωα.

δεν πα να νε και διπλα απο το σπιτι μου τι πατε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα

Δημοσ.
Μπούληδες στα χωριά τους...

Βασικά φταίνε ή δεν φταίνε αυτοί που τους μεγάλωσαν;

Όχι ρε,δεν είναι μπούληδες.Είναι πολύ μπροστά άτομα,μάγκες και μάλιστα αν την μετρήσουν,την έχουν τουλάχιστον 50 εκατοστά.
Πάνω πού πήγα να τού πω ότι τα καλά τα παλληκάρια πλακώνονται με τα χέρια.Γιατί μεταξύ μας όπως τον έκοψα πρέπει να τον είχα τού χεριού μου.
Η ευγενής άμιλλα των κρητικών καθώς και η επιστροφή στο γονιδιακό μας χάρισμα "παίζουμε ξύλο γιατί δεν έχω τι να κάνω".

Συγχίστικα,καληνύχτες.

Δημοσ.

γίναμε αυτό που αξίζαμε να γίνουμε...από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς...

Ο πολιτισμός είναι ένα αστείο φρούτο στην Ελλάδα...όπου η απολιτισιά είναι καθημερινό φαινόμενο. Συχνά-πυκνά συναντά κανείς "βλάχους" με μυαλό όσο και το μπαρούτι στις σφαίρες των πιστολιών τους...τόσο τους κόβει...δεν φταίνε, επέλεξαν τους γονείς που τους γέννησαν...καταδυναστεύονται από τη μοίρα που κουβάλησαν...

Δημοσ.
napalm σε καθε μπουρδελο οπου υπαρχουν τετοια ζωα.

δεν πα να νε και διπλα απο το σπιτι μου τι πατε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα

Δεν βλέπω κανένα να προσπαθεί να δικαιολογήσει κάτι.Βλέπεις μήπως εσύ?

Δημοσ.
γίναμε αυτό που αξίζαμε να γίνουμε...από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς...

Ο πολιτισμός είναι ένα αστείο φρούτο στην Ελλάδα...όπου η απολιτισιά είναι καθημερινό φαινόμενο. Συχνά-πυκνά συναντά κανείς "βλάχους" με μυαλό όσο και το μπαρούτι στις σφαίρες των πιστολιών τους...τόσο τους κόβει...δεν φταίνε, επέλεξαν τους γονείς που τους γέννησαν...καταδυναστεύονται από τη μοίρα που κουβάλησαν...

Και καταδυναστεύουν με τον χείριστο τρόπο οποιονδήποτε δεν τους κάτσει καλά...

Ισόβια το λιγότερο... Να σαπίσει... Ποιός ξέρει ποιός άλλος καημένος θα τον σκουντήξει στον δρόμο...

Δεν μιλάμε κάν για έγκλημα επάνω στα νεύρα.. προμελετημένο κανονικότατα...

burn..

Δημοσ.
Ρε σείς δεν χάνετε ευκαιρία ώστε να θίξετε τούς Κρητικούς, ετσι? Τα είπαμε αυτά.Είναι εκεί πάνω στον Ψηλορείτη κάποιοι πού έχουν τούς δικούς τους νόμους καί τελικά τρώνε το κεφάλι τους.

Αυτή πιστεύετε πως είναι η Κρήτη?Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν παντού.Κάποιοι όμως έπρεπε να προετοιμάσουν τον φοιτητή γιά το πού πάει να σπουδάσει καί τι να προσέχει.

Προφανώς έχασε άδικα τη ζωή του από κάποιον πού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Δεν βλέπω κανένα να προσπαθεί να δικαιολογήσει κάτι.Βλέπεις μήπως εσύ?

εκει ...

Δημοσ.
μια καλή αρχή είναι να γίνουν σχολεία κτλ. αν τα παιδιά τους κοινωνικοποιηθούν πιο σωστά, τότε αυτό θα επηρεάσει κ τους γονείς τους (ελπίζω δλδ να είναι ακόμα άνθρωποι κ να μην μετατράπηκαν εντελώς σε βόδια...)

Καλα, το προβλημα δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν σχολεια. Τα παιδια γίνονται βοσκοι γιατι εχει πιο πολυ χρημα και απο το επαγγελμα του δικηγορου, οχι γιατι δεν μπορουν να πανε σχολειο. Μπορουν, αλλα συνηθίζετε να πηγαίνουν μονο τις πρωτες ταξεις του δημοτικού (αν πανε). Και μετα μαθαίνουν να βοσκουν τα προβατα. Αυτο μαθαίνουν απο τους γονεις τους οτι ειναι το σωστο. Περνάει απο γενια σε γενια.

Παραδειγμα: Ο πατερας μου ειναι οδηγος και δουλευει τη νύκτα πηγαίνοντας σε ολη τη κρητη και τους εχει μαθει καλα τους βοσκαραδες. Αφηνουν τα αμαξια στη μεση του δρομου και φευγουν και αμα τους πεις τιποτα την εκατσες. Μια φορα του βαρουσε ενας μεθυσμενος τη πορτα με ενα μαχαιρι.

Ειχε συζήτηση με ενα βοσκο καποτε και του ειπε οτι ο γιος του γυρναει ολο το βραδυ με το 4Χ4 και το οπλο στην πολη (μαλλον το Ηρακλειο εννοούσε) και πινει ολο το βραδι και μπλεκει σε φασαριες κλπ. Και την ωρα που ηταν ετοιμος ο πατερας μου να του πει " βλακειες κανει" "σε καταλαβαινω" και τα συναφή, του λεει ο βοσκος: Αλλα αντρας ειναι. Αυτο πρέπει να κανει.

Αυτα για να καταλάβετε τον τροπο που σκέφτονται.

Δημοσ.
Όχι ρε,δεν είναι μπούληδες.Είναι πολύ μπροστά άτομα,μάγκες και μάλιστα αν την μετρήσουν,την έχουν τουλάχιστον 50 εκατοστά.

Η ευγενής άμιλλα των κρητικών καθώς και η επιστροφή στο γονιδιακό μας χάρισμα "παίζουμε ξύλο γιατί δεν έχω τι να κάνω".

Συγχίστικα,καληνύχτες.

Δεν μας τα λες καθόλου καλά.Πετάς τα πυροτεχνήματά σου καί την κάνεις γιά ύπνο με ελαφρά πηδηματάκια.

Εσύ άμα δείς απέναντί σου έναν τέτοιο άνανδρο προκλητικό βρωμιάρη πού είναι βάρος της κοινωνίας θα κάνεις την προσευχή σου καί θα περιμένεις?Έτσι αποθρασύνονται τελείως.

Καί στο φινάλε δεν κατάλαβα εσύ με ποιούς είσαι γιά να ξέρουμε.

Αλλά φαίνεται είσαι κι εσύ από αυτούς πού θεωρούν την κάνη τού πιστολιού τους προέκταση τού πέους τους.Γιατί έτσι μόνο μπορεί να την φτάσουν οι καί καλά άντρακλες 50 εκατοστά όπως λές.Ή μήπως δεν έχουν καθόλου καί χρειάζονται τα καλάσνικοφ?:cry::lol::shock:

Δημοσ.
εκει ...

Το θεωρείς αυτό πού παραθέτεις σαν προσπάθεια να δικαιολογήσω κάτι ή απλά περιγράφω μιά πραγματικότητα(δυστυχώς) ? Θέλω να πιστεύω ότι μπορείς να διακρίνεις τις έννοιες.

Έχω αναλωθεί σε αυτό το θέμα να γράφω γιατί είναι κάτι πού με προσβάλει σαν Κρητικό καί εσύ πιάνεις ένα μήνυμα χωρίς να διαβάζεις όλα τα υπόλοιπα καί το τεντώνεις γιά να μού πείς πως δεν ξέρω τι γράφω?

Παιδιά καί γιά να εξηγούμαστε.Είμαι της κίνησης Γιώργου Γραμματικάκη τού πρώην πρύτανη τού Πανεπιστημίου Κρήτης (θα έχετε ακουστά γιά αυτή τη προσπάθεια) γιά τον περιορισμό της οπλοκατοχής.Μας έχουν απειλήσει πολλές φορές γιά να μας φοβίσουν όταν μιλήσαμε γιά πρώτη φορά ότι η παράνομη κατοχή όπλων θα φέρει καί νέες παράνομες δραστηριότητες.Καί βγήκαμε αληθινοί μετά την αποκάλυψη των χασισοφυτιών καί τον τραυματισμό τού ειδικού φρουρού. Αλλά όσοι πραγματικά σέβονται αυτόν το τόπο καί την ιστορία του δεν κάνουν πίσω.

Εμείς βέβαια θέλουμε να σταματήσει τελείως η παράνομη οπλοκατοχή αλλά από τη στιγμή πού αυτό είναι αδύνατο αφού δεν υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση τουλάχιστον να περιοριστεί το φαινόμενο.

Καί το θέμα είναι ότι πλατιάσαμε πολύ τη στιγμή πού ένα νέο παιδί με όνειρα έχασε τη ζωή του.Δεν μπορώ να φανταστώ τούς γονείς αυτού τού παιδιού.Πρέπει να είναι ανείπωτο το σόκ σε αυτές τις περιπτώσεις.Αστροπελέκι.

Δημοσ.

Οντως η κατασταση εκει στην Κρητη εχει ξεφυγει.τυχαινει να γνωριζω κρητικους οι οποιοι ειναι καλα παιδια.ομως εντελώς τυχαια εχει ο καθενας κι απο ενα οπλο.δεν νομιζω αυτο να ειναι τυχαιο...

αντε καληνυχτα απο εμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...