Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποιον μη Κρητικό να σκοτώσει δι' ασήμαντον αφορμήν?
Το θέμα είναι ότι σ'αυτές τις περιοχές σκοτώνουν πολύ συχνότερα χωρίς λόγο.Γιατί υπάρχει αυτό το μαλακισμένο σκεπτικό:

"είμαι από τα λειβάδια,έχω μούσια,είμαι περήφανος και θα σε τσακίσω αν....".

Μην το φέρνεις λοιπόν σε αντιδιαστολή με σκηνικά σε άλλες περιοχές με "κατά λάθος" δολοφονίες.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι θα πει ρε φίλε δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του; Ποιος είναι; Και τι μας νοιάζει όλους εμάς τους υπόλοιπους που εκεί στον Ψηλορείτη μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυταπάτες και με πλύσεις εγκεφάλων;

Και ποιος είχε χρέος να προειδοποιήσει τον φοιτητή; Σοβαρά το πιστεύεις αυτό; Το μηχανογραφικό πρέπει να το συμπληρώνουμε σύμφωνα με τα μέρη που έχουμε λιγότερες πιθανότητας να μας σκοτώσουν;;;;

Ειναι ενα ματσο ζωα,πανω στα βουνα,που κανουν τετοιες μαλακιες κ μας παιρνει ολους η μπαλα...θεμε δε θεμε,ουτε γω γουσταρω να λενε πιπες για το νησι μου(που το παραδεχομαι κιολας πως ειμαι τερμα κ τοπικιστης ωρες ωρες),αλλα με τετοια συμβαντα,δινουμε ανοιχτα το δικαιωμα να κριτικαρουν ολοι τον τοπο μας...απο την αλλη,εννοειτε πως και σε αλλα μερη μπορει να συμβει κατι τετοιο,κ ισως κ πολυ χειροτερο,αλλα πλεον μολις συμβει στη κρητη,εκει ειναι που οργιαζουν ολοι οι εκτος του νησιου...απο την μια δεν τους αδικω,με ολα αυτα που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο κ με αυτη την'' παραδοση ''μας με βεντετες κτλ,απο την αλλη αν το πιστευουν και καποιοι πως οντως ολοι οι κρητικοι ειναι ετσι,ε,ειναι και αυτοι στοκοι,κ απο τους καλους μαλιστα....κ σιγουρα,το να τον προειδοποιησεις πιο νωρις κτλ,ειναι μαλακιες,σωστα λεει ο απο πανω,ειδικο ενθετο του μηχανογραφικου ειναι??ολη ολη την ευθυνη,την εχουν οι τοπικες αρχες κ κυριως ο βοσκος που το εκανε αυτο...

Δημοσ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν σας κράζουνε και δεν τσουβαλιάζουνε επειδή ζηλεύουν. Ούτε ξύπνησαν μια μέρα και είπαν "χμμμ ποιους να κατηγορήσουμε άδικα σήμερα;;;".

Όπου υπάρχει καπνός.

Δημοσ.
Geovard, με την προυπόθεση ότι το περιστατικό έγινε όπως το περιέγραψαν οι αποπάνω, πιστεύεις ότι ο φοιτητής έπρεπε να προσέχει ή ο απέναντι?

Φιλικά

Εγώ ξέρω ότι άμα ζείς καί κινείσαι σε ένα μέρος όπου κυκλοφορούν κάποιοι πού ζούν στο περιθώριο της έννομης τάξης καί αυτό είναι κοινός τόπος πλέον τότε το λιγότερο πού θα πρέπει να κάνεις είναι να προσέχεις σε ποιούς μιλάς καί πολύ περισσότερο πίνοντας να μη σε πίνει.Επομένως γιατί να προσέχει ο κακοποιός πού θεωρεί τον εαυτό του πάνω από τον "φοιτητάκο" γι αυτόν.Σού λέει εδώ κρατάω κουμπούρια τι να φοβηθώ.Άρα το άτυχο παιδί έπρεπε να προσέχει γιά να μη χάσει τόσο χαζά τη ζωή του.

Το Ρέθυμνο είναι μιά πόλη με δυσανάλογο αριθμό φοιτητών καί κατοίκων.Πάρα πολλοί φοιτητές κυρίως φοιτήτριες λόγω των θεωρητικών σχολών πού έχει η πόλη, στοιβάζονται κάθε βράδυ στα μπαράκια καί δίπλα ο άγνωστος το πιθανότερο είναι να εμπορεύεται Ζωνιανό χασίς.Έπειτα έχει γεμίσει εκεί καί με αλλοδαπούς.Μεγάλη εγκληματικότητα υπάρχει στο Ρέθυμνο.

Όσο γιά αυτό πού είπα καί φάνηκε παράξενο σε μερικούς το πιστεύω ακράδαντα ότι ο ρόλος της οικογένειας στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς τού παιδιού είναι το 90% καί βάλε της όλης διαπαιδαγώγησης.Το ξέρετε καλά δεν ζούμε σε αγγελικό κόσμο.Κάπου θα έχετε ακούσει ότι παλιά στα χωριά κυρίως άφηναν τις πόρτες ανοικτές καί κανείς δεν έμπαινε να κλέψει.Άντε να το κάνεις τώρα.

Καί αλοίμονο στο γονιό πού αφήνει το παιδί του πρώτη φορά να ζήσει μόνο του μετά τα δεκαοχτώ καί δεν τού δίνει πέντε βασικές συμβουλές.

Όταν θα κάνετε παιδιά θα με θυμηθείτε.

Δημοσ.
Εγώ ξέρω ότι άμα ζείς καί κινείσαι σε ένα μέρος όπου κυκλοφορούν κάποιοι πού ζούν στο περιθώριο της έννομης τάξης καί αυτό είναι κοινός τόπος πλέον τότε το λιγότερο πού θα πρέπει να κάνεις είναι να προσέχεις σε ποιούς μιλάς καί πολύ περισσότερο πίνοντας να μη σε πίνει.Επομένως γιατί να προσέχει ο κακοποιός πού θεωρεί τον εαυτό του πάνω από τον "φοιτητάκο" γι αυτόν.Σού λέει εδώ κρατάω κουμπούρια τι να φοβηθώ.Άρα το άτυχο παιδί έπρεπε να προσέχει γιά να μη χάσει τόσο χαζά τη ζωή του.

Το Ρέθυμνο είναι μιά πόλη με δυσανάλογο αριθμό φοιτητών καί κατοίκων.Πάρα πολλοί φοιτητές κυρίως φοιτήτριες λόφω των θεωρητικών σχολών πού έχει η πόλη, στοιβάζονται κάθε βράδυ στα μπαράκια καί δίπλα ο άγνωστος το πιθανότερο είναι να εμπορεύεται Ζωνιανό χασίς.Έπειτα έχει γεμίσει εκεί καί με αλλοδαπούς.Μεγάλη εγκληματικότητα υπάρχει στο Ρέθυμνο.

Νεκρός από μαχαιριά στο στήθος έπεσε φοιτητής στο Ρέθυμνο. Τον μαχαίρωσαν έξω από σουβλατζίδικο στην οδό Ψαρρών, στην περιοχή του λιμανιού. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε προηγηθεί καβγάς για ασήμαντη αφορμή

Νεκρός από μαχαιριά στο στήθος έπεσε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο ένας 21χρονος φοιτητής από τα Χανιά. Το φοιτητή μαχαίρωσαν έξω από σουβλατζίδικο στην οδό Ψαρρών, στην περιοχή του λιμανιού. Μεταφερθηκε αμέσως στο νομαρχειακό νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε προηγηθεί καβγάς για ασήμαντη αφορμή. Από τα ξημερώματα γίνονται πολλές προσαγωγές στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παρόντα στο περιστατικό ήταν πολλά άτομα ενω γνωστό φέρεται ότι είναι στις Αρχές και το όνομα του δράστη, ωστόσο δεν ε΄χει γίνει καμία ανακοίνωση. Το όνομα του θύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από την αστυνομία.

Οι φοιτητές στο Ρέθυμνο τι είναι τίποτα κυνηγημένοι-ξεφτιλισμένοι και πρέπει να προσέχουν τα νώτα τους;;;Επειδή ο χασισέμπορας ο ζωνιανάς την έχει δει;

Κι επειδή την εγκληματικότητα την ρίχνεις στους αλλοδαπούς, πριν 1-2 χρόνια θυμάσαι την δολοφονία ενός αλβανού από έναν Ρεθυμνιώτη 18χρονο και τον πατέρα του;

Σε ποιο άλλο μέρος κυκλοφορούν με μαχαίρια έξω, και όποτε τους ακουμπήσουν σε ένα σουβλατζίδικο τους καθαρίζουν;;

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τί λες, αλλά με αυτή τη λογική εαν τύχει και περάσω απο Ρέθυμνο, θα πρέπει να έχω το νου μου μην σκουντήξω κανέναν, χυθεί ο καφές ή πέσει το σουβλάκι και μετά τρέχω να κρυφτώ απο το Σήφη (τυχαίο φολκλόρ όνομα) που "δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του"? Ακραίο μου ακούγεται...:-)

P.S. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την Κρήτη, αλλά μήπως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με το συγκεκριμένο ,και καλά, "κρητικό αντριλίκι"?

Respectfully

Δημοσ.
Νεκρός από μαχαιριά στο στήθος έπεσε φοιτητής στο Ρέθυμνο. Τον μαχαίρωσαν έξω από σουβλατζίδικο στην οδό Ψαρρών, στην περιοχή του λιμανιού. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε προηγηθεί καβγάς για ασήμαντη αφορμή

Νεκρός από μαχαιριά στο στήθος έπεσε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο ένας 21χρονος φοιτητής από τα Χανιά. Το φοιτητή μαχαίρωσαν έξω από σουβλατζίδικο στην οδό Ψαρρών, στην περιοχή του λιμανιού. Μεταφερθηκε αμέσως στο νομαρχειακό νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε προηγηθεί καβγάς για ασήμαντη αφορμή. Από τα ξημερώματα γίνονται πολλές προσαγωγές στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παρόντα στο περιστατικό ήταν πολλά άτομα ενω γνωστό φέρεται ότι είναι στις Αρχές και το όνομα του δράστη, ωστόσο δεν ε΄χει γίνει καμία ανακοίνωση. Το όνομα του θύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από την αστυνομία.

Οι φοιτητές στο Ρέθυμνο τι είναι τίποτα κυνηγημένοι-ξεφτιλισμένοι και πρέπει να προσέχουν τα νώτα τους;;;Επειδή ο χασισέμπορας ο ζωνιανάς την έχει δει;

Κι επειδή την εγκληματικότητα την ρίχνεις στους αλλοδαπούς, πριν 1-2 χρόνια θυμάσαι την δολοφονία ενός αλβανού από έναν Ρεθυμνιώτη 18χρονο και τον πατέρα του;

Σε ποιο άλλο μέρος κυκλοφορούν με μαχαίρια έξω, και όποτε τους ακουμπήσουν σε ένα σουβλατζίδικο τους καθαρίζουν;;

Δεν μπορεί κάτι θα σού έχει κάνει κανείς Κρητικός.Πάντως δεν είμαι εγώ αυτός.

Είδες μήπως κανένα πού δεν καταδίκασε αυτή την πράξη?

Γιά τούς αλλοδαπούς πού είπα είναι γεγονώς.Πριν μιά βδομάδα η ασφάλεια Ρεθύμνου εξάρθρωσε σπείρα τριών Ρουμάνων πού είχε κάνει πάνω από πενήντα διαρρήξεις σπιτιών.Όλα αυτά συνθέτουν ένα πολύ άσχημο περιβάλλον στην πόλη ώστε να είναι κανείς προσεκτικός.

Το ξαναλέω πήγε το παιδί σαν το αυγό στην πέτρα.Τόσο άδικα.

Μόνος σου λες τα περιστατικά καί είναι όλα σε μιά συγκεκριμένη περιοχή.Όμως η Κρήτη έχει τέσσερις νομούς.Μη λες λοιπόν ότι οι Κρητικοί την έχουν δεί άντρες.Η δική μας Κρήτη είναι τού Καζαντζάκη καί το Θεοτοκόπουλου.

Δημοσ.
Που ήταν υπάνθρωπος βασικά.

Δλδ,αν έπαιξε αυτό το σκηνικό,πόσο υπερκομπλεξικό άτομο μπορεί να ταν?

"Μού ριξε το σουβλάτσιιιιι",καθυστερημένο mode on:"ας του ρίξω τσε γωωω".

Γενικά,μακάρι να αυτοκτονούσαν όλοι αυτοί.

Ντάξει.. ruled :P

Πέραν αυτού...

Ηλίθιοι υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε άκρη της ελλάδας...

Δημοσ.

Η βία φέρνει βία. Η μαγκιά βρίσκεται στο να φανεί κάποιος ανώτερος των καταστάσεων...και η ανωτερότητα δεν έχει κάποια σχέση ούτε με νταβατζιλίκια ούτε με μαχαιρώματα...είναι θέμα παιδείας...κάτι που ξενίζει πολύ κόσμο στην Ελλάδα-και όχι μόνο στην Κρήτη...κάποτε πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε από τα 400 χρόνια σκλαβιάς και από αυτά που άφησαν επάνω μας..

GROW UP!

:rolleyes:

Δημοσ.
Ντάξει.. ruled :P

Πέραν αυτού...

Ηλίθιοι υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε άκρη της ελλάδας...

ναι, αλλά 1ον: δν οπλοφορούν σαν αστακοί, 2ον: δν υπάρχουν σε καμία άλλη πόλη της ελλάδας συγκεντρωμένες τόσες μαυροπουκαμισάδες-μάτσο-βλαχόκοτες κτλ.

ένας απο αυτούς ρε γμτ να βγεί και να απαντήσει γιατί δεν παίζουν ξύλο και κουβαλάνε τόσο σιδερικό πάνω τους, ένας να εξηγήσει γτ υπάρχουν ομοφυλόφυλοι που έχουν περισσότερα κότσια απο τους "νταγλαράδες" τους χωριάτες της κρήτης...

btw η κρήτη φοβερό μέρος (αν κ δν έχω πάει, αλλά έχω πολύ λαό γνωστούς μου π σπουδάζουν εκεί) κ για εμένα το MIT της ελλάδας. ΑΛΛΑ κάτι πρέπει να κάνετε με τα παλικάρια σας εκει κάτω. διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κάτι...

Δημοσ.
ΑΛΛΑ κάτι πρέπει να κάνετε με τα παλικάρια σας εκει κάτω. διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κάτι...
Χαχα,καλό.Εδώ ο άλλος έριξε το σουβλάκι και τον φάγανε λάχανο.Στη διαδήλωση ,θα σκάσουν μύτη με το πύραυλο από τα αμερικανάκια.

Η μοναδική λύση είναι να μας βομβαρδίσουν.Δυστυχώς,δεν θα το κάνει κανείς.

Δημοσ.

καλα αν είναι να το βλέπεις έτσι τότε δε βγαίνει άκρη με τη καμία.

πάντως κάτι πρέπει πια να γίνει, διαφορετικά - λυπάμαι που το λέω ειλικρινά - η μπάλα παίρνει κ εσάς παραμάζωμα σαν συνένοχους.

Δημοσ.
καλα αν είναι να το βλέπεις έτσι τότε δε βγαίνει άκρη με τη καμία.

Μα δεν υπάρχει άλλη λύση.Δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέω.Τι να τους κλάσει μια διαδήλωση??

Και τις προάλλες πόσο καιρό ασχολούνταν όλοι με τους μπάφους των ζωνιανών και μετα σκάσαν και οι μπάτσοι και....Α ναι.Αυτά.

Δημοσ.
ναι, αλλά 1ον: δν οπλοφορούν σαν αστακοί, 2ον: δν υπάρχουν σε καμία άλλη πόλη της ελλάδας συγκεντρωμένες τόσες μαυροπουκαμισάδες-μάτσο-βλαχόκοτες κτλ.

ένας απο αυτούς ρε γμτ να βγεί και να απαντήσει γιατί δεν παίζουν ξύλο και κουβαλάνε τόσο σιδερικό πάνω τους, ένας να εξηγήσει γτ υπάρχουν ομοφυλόφυλοι που έχουν περισσότερα κότσια απο τους "νταγλαράδες" τους χωριάτες της κρήτης...

btw η κρήτη φοβερό μέρος (αν κ δν έχω πάει, αλλά έχω πολύ λαό γνωστούς μου π σπουδάζουν εκεί) κ για εμένα το MIT της ελλάδας. ΑΛΛΑ κάτι πρέπει να κάνετε με τα παλικάρια σας εκει κάτω. διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κάτι...

Ελάτε όλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα να τούς ρίξουμε στη θάλασσα αυτούς πού αμαυρώνουν την εικόνα τού νησιού.Νομίζετε εμείς πού τούς ζούμε νοιώθουμε καλά?Βέβαια γιά να το παίζεις μάγκας καί αρχηγός τι στιγμή πού κάτω από κανονικές συνθήκες δεν θα σε έπαιρνε, συνεπάγεται ότι έχεις καί πλάτες.Κάλυψη δηλαδή.Αυτά είναι γνωστά.Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα έχω πρόβλημα.Νομίζετε πως εμείς τούς κάνουμε παρέα?Αυτοί έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας καί εμένα ας πούμε (πού δεν μού αρέσουν καθόλου τα όπλα) κάποτε ένας πού κόντεψε να τρακάρει το αυτοκίνητό μου με ένα 4χ4, χωρίς να προλάβω να ανοίξω το στόμα μου ανοίγει το πράθυρό του βιαστικά καί μού λέει. Σαρανταπεντάρι ή καλάσνικοφ.Εσύ διαλέγεις.

Καί καλά με τι όπλο θα σε καθαρίσω.Καταλαβαίνετε την κατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...