Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση για τη δολοφονία του 21χρονου χανιώτη φοιτητή Αρχαιολογίας Μανώλη Χορευτάκη, η οποία σημειώθηκε στη καρδιά του Ρεθύμνου

Χανιώτης... χμμμ...

Δηλαδη λετε να μην ήξερε ο χανιώτης να ξεχωρίσει ποιος ψάχνεται για καυγα... χμμ.... δηλαδη, δεν κατάλαβε ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ οτι εμπλεκε με ενα μυλοποταμιώτη εγκληματία χμμμμ... :? :? :? :? Ηταν μικρός δεν ήξερε τι γίνεται στην κρήτη :P ... "Κρητικός τσαμπουκάς" ειπαμε οτι λέγεται ;;;;

Επίσης ειπανε οτι κάποιος γονιός του ειναι δάσκαλος/καθηγητης;;;; ΧΜΜΜΜ.... Γι'αυτο και οι συγκεκριμένες αντιδράσεις/επιθέσεις εδω μέσα απο συγκεκριμένο χρήστη;; Συντεχνιακή υποστήριξη; χμμμμμμ....

ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! τωρα δένει το γλυκο!!!! ;)

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είμαι και εγώ κρητικιά.. ο δολοφονος του μανώλη ήταν τρελός.. μονο τρελοί σκοτώνουν έτσι χωρις λογο αλλα τέτοιοι τρελοί δυστηχως υπάρχουν πολλοι και οχι στην κρήτη μόνο αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο... ελατε στην κρητη να δείτε φιλοξενία και καλοσυνη.. υπαρχουν και εξαιρέσεις δεν λέω.. οπως κ στην περιπτωση αυτή του δολοφόνου... δεν μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το θέμα.. ο μανώλης ηταν φιλος μου.... σκεφτειτε λιγο αυτους που στεναχωρήθηκαν απο αυτήν την κατασταση και κόψτε τις πλάκες...αυτό εχω να πω μονο...

Δημοσ.
Αυτή πιστεύετε πως είναι η Κρήτη?Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν παντού.Κάποιοι όμως έπρεπε να προετοιμάσουν τον φοιτητή γιά το πού πάει να σπουδάσει καί τι να προσέχει.

Προφανώς έχασε άδικα τη ζωή του από κάποιον πού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Ναι επρεπε να τον προετοιμάσουν, να του πουν να προσέχει να μην σκοντάψει πανω σε κανέναν μαυροπουκαμισά.Έλεος ρε παιδιά. Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει πάρα πολύ στην κρήτη και η εγκληματικότητα ειναι εμφανης.Ναι δεν λέω δεν είναι όλοι έτσι, αλλά το άσχημο είναι οτι υπάρχουν πολλά ατομα στην κρήτη που έχουν την νοοτροπία είμαι κρητικός δεν σηκώνω και πολλά πολλά (εχω και το όπλο πάνω μου κρυμμένο).

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι

R.I.P

Δημοσ.

Κρίμα μόνο αυτό!Ήταν από τα καλύτερα και ποιο ντόπρα παιδιά που χα συναντησει!Κριμα να χανεται μια ζωή ενός παιδιού που είχε να δώσεί πολλά στην κοινωνία με αυτόν τον τρόπο....Κρίμα....

Δημοσ.
Μμμμ, κάποιος ξέχασε να το κλειδώσει...

Καλα λες! Εγω παντως εμαθα τις πληροφορίες που ηθελα απ'ευθειας με τηλεφωνήματα. Τα πραγματα εγιναν απλα και "κρητικά" (για οποιον καταλαβαίνει!) , τιποτε που γράφτηκε ή ειπώθηκε στα καναλια ηταν 100% ακριβες. Εδω μεσα απλως συνεχίζει η παραπληροφόρηση και η αγιοποίηση ειτε της μιας ειτε της αλλης πλευρας. Αυτα.. .και καλο λουκετο ;)

Ναι επρεπε να τον προετοιμάσουν, να του πουν να προσέχει να μην σκοντάψει πανω σε κανέναν μαυροπουκαμισά.Έλεος ρε παιδιά. Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει πάρα πολύ στην κρήτη και η εγκληματικότητα ειναι εμφανης.

Δεν ισχυει αυτο που γράφεις γιατι δεν ηταν επισκέπτης. Γενικά η συζήτηση εδω αναπτύχθηκε με βαση ενα πραγματικό γεγονός με φανταστικά πρόσωπα ομως! Γιατι ειναι εντελως διαφορετικό να συμπλακεί ντοπιος με επισκέπτη Αθηναίο μπούλη για παράδειγμα και ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο να συμπλακεί ντοπιος με ντοπιο. Υπάρχουν 100αδες επιχειρήματα να γραφτούν , που ομως , δεν αναιρουν το τραγικό γεγονός. Οποτε ειναι δωρον αδωρον...

Δημοσ.

Μετα τις αγιογραφίες γνωστών επώνυμων εγκληματιών και απατεώνων, ο ζουγκλας περνάει στις αγιογραφίες κοινων εγκληματιών του αστυνομικού δελτίου.. Μπράβο και εις ανώτερα! :P

Θα περιμένω να ακούσω και την αλλη συνέντευξη (αυτη που δεν πήρε ακόμα και ισως να μην πάρει ποτε!) απο τους φίλους του δολοφονημένου που ηταν παρόντες για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Απο την αιτιολόγηση του συμβάντος (δεκτό!) ως την δικαιολόγηση ως κοινο περιστατικό που θα συμβεί στον καθένα (απαράδεκτο!) απέχει πολύ.. Κι αλλοι ηπιανε και "ηπιανε" αλλα δεν κάνουν ετσι!

Ειναι βεβαιο και μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι οσοι κυκλοφορούν με το μαχαίρι στην τσέπη, με ευκολη μαστούρα και γαλουχημένοι με ψευτομαγκιά τύπου αμερικάνικου γκέτο, συντομα θα δημιουργήσουν πολλα τέτοια περιστατικά ΟΧΙ ΜΟΝΟ στην Κρήτη.

Δημοσ.

Καλύτερα να το ακούσεις αργότερα με την ησυχία σου. Από τη μια απευθυνόμενος στη δικαιοσύνη χτίζει το ελαφρυντικό του ακαταλόγιστου (είχε πιει πολύ κόκα και 2 μπουκάλια ουίσκυ) αφετέρου απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σφάξει το παιδί, αλλά θόλωσε γιατί (τάχα) χτυπούσαν έναν ανάπηρο φίλο του :X. Αυτό ισχυρίζεται, είναι το μόνο που θυμάται.

Ε, μετά μαθαίνουμε για την κουμπαριά με τον Μαρκογιαννάκη και το αίτημα που υπέβαλε στον Κεφαλογιάννη να τον μεταφέρει σε αγροτικές φυλακές. Υποστηρίζει πως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό, αλλά, αν θυμάμαι καλά, όντως εξέτισε τμήμα της ποινής του σε αγροτική φυλακή.

Ο πιο εκνευριστικός ισχυρισμός του είναι περί τυχαίου περιστατικού :mad:. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του νεκρού.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σχετική συζήτηση σε Ρεθυμνιώτικο forum. Στο ίδιο forum έχει και άλλα θέματα για τη ζωή στο Ρέθυμνο. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Δημοσ.

Τι λέει μωρε αυτός?Και στη φυλακή μαστουρωμένος και chivas πίνει!Καλα έμαθε το ποιηματάκι του και προσπαθεί να την βγάλει χαλαρά...Υμαρτον δλδ ....

Τον Μανώλη τον ήξερα προσωπικά και δεν ήταν ούτε κανα ψευτομαγκάκος να πηγαίνει να βαράει οποιον βρίσκει μπροστά του ούτε κανας αλήτης!!

Ελπιζω να μην τη γλυτώσει, να σαπίσει στη Ψυρού!Αντε να δουμε τι @@ριες θα πει ο Τριανταφυλλοπουλος απόψε(σορυ παιδιά αλλά τα χω ΄πάρει)

Δημοσ.
Για να καταλάβω τώρα, μόλις υποστήριξες πως οι ντόπιοι υφίστανται τραμπουκισμούς από τους φοιτητές; Και αυτή είναι η προσωπική εμπειρία που αποκόμισες από τις επισκέψεις σου το καλοκαίρι; Ή είναι η εικόνα που σου μετέφεραν οι ντόπιοι;

Προσπάθησε να σκεφτείς πως θα ήταν να έλεγες την τελευταία σου πρόταση στους γονείς του νεκρού Χανιώτη (που δεν είχε εμπειρία από τα Αθηναϊκά club) πως την πάτησε γιατί δεν ήταν αρκετά μορφωμένος, νηφάλιος και δεν είχε κατανοήσει πως ήταν επισκέπτης.

κοιταξτε να δειτε ειμαι απο την κρητη και πανε τωρα μολις 5 χρονια που εφυγα απο το χωριο μου (που ειναι στον ορεινο ογκο του ψηλορειτη)και μενω ηρακλειο κοντα στα ΤΕΙ.

Η δουλεια μου ειναι τετοια που το καλοκαιρι υπαρχουν μερες που σηκωνομαι απο τις 6 και γυρναω το βραδυ στις 12.Καποια βραδυα λοιπον ειναι κατι φοιτητες στην απεναντυ

πολυκατοικια και εχουν την μουσικη στο φουλ. Δεν λεω τιποτα, ασε τα παιδια να διασκεδασουν λεω της γυναικας μου. Μην τα πολυλογω αυτο το πραγμα κραταει μερες, αλλα εγω 6 το πρωι στο ποδι και ωσπου καποια μερα δεν αντεξα και απο το μπαλκονι μου τους φωναζω, ρε παιδια ενταξη πρεπει να κοιμηθουμε και λιγο ελεος, για να εισπραξω την απαντηση, αντε ρε γ....σου,εσεις τι θα κανατε ? εγω παντος το stereo το εσπασα...αυτα οσο αφορα για τους τραμπουκους..δεχομαι οτι κυκλοφορουν εγκληματιες στην Κρητη αλλα και στην υπολοιπη Ελλαδα δεν υπαρχουν? Δεν εχουν γινει και χειροτερα εγκληματα? Ο καθενας απο αυτους ειναι εκει που του αξιζει.. Αυτοι που προκαλουν τραμπουκισμους στην Κρητη το κανουν και για να επιβιωσουν. Να ακουγοντε στους αλλους οτι ειναι "κακα παιδια" ωστε στο μελλον να μην τους πειραζουν(ζοωκλοπες κ.α).εχετε παει σε ενα απο αυτα τα χωρια να δειτε νοοτροπια?να δειτε πως συμπεριφεροντε αυτοι στο χωριο τους?αν πατε ισως καποιες προκαταληψεις να σας αφησουν(και το λεω αυτο γιατι γινοντε καθε μερα φονικα στην ελλαδα αλλα μολις ανοιξη μυτη στην κρητη ολοι στο ΝΕΤ να κατηγορησετε ειστε.)

Και για να μην παραξηγηθω μακαρι αυτο το παιδι να ειναι το τελευταιο θυμα απο αυτους τους ανανδρους που επειδη εχουν ενα οπλο νομιζουν οτι ειναι και καποιοι.

Δημοσ.

το ψέμα το ίδιο φαίνετε όταν λέει οτι το θύμα έδειρε τον ανάπηρο φίλο του χωρίς λόγο, στο άκυρο ξεκίνησε και τον πλάκωνε; έλεος ρε με τις ψευτοδικαιολογίες, το μαχαίρι λέει δε ξέρει καν πως βρέθηκε στο χέρι του. και ως γνωστόν η κοκαϊνη σε κάνει να βλέπεις πολύ μάγκικα την όλη φάση γύρω σου, χώρια και τα ξύδια μέστη μέση, απλά και μόνο να σε σκουντίσει ο διπλανός σου θα την δεις ιστορία και θα τον σακατέψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...