Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε εσεις θα μας βγαλετε κ τρελους...Ρε πραγματικα θα μας πειτε οτι ειναι και παραδεισος εδω.

Εγω ενα θα πω σαν πραδειγμα και θα παρω το Ηρακλειο λογο πληθυσμου κατεχει σχεδον το 1/3 της Κρητης και θα σου π ω το εξης πως γινεται τα Σαββατα που κατεβαινει ο πιο πολυς κοσμος 1/2 να ψαχνει για καυγα ε?Πως να βαριεσαι να βλεπεις συνεχως συγκεκριμενες φατσες δλδ σβουρους στην τσιτα μυαλοκαμενους ετοιμους για καβγα που κοιτανε πέριεργα και βοσκους με το οπλο στο αμαξι ή κρυμενο μαζι τους?Ε?

Πως γινεται να βλεπεις εναν καυγα καθε λιγο και λιγακι ε?Προχθες κατεβηκε ενα φιλαρακι κρητικος μια χαρα παιδι για εναν καφε κατω κ μεσα σε λιγη ωρα ειδε 6 δυνατους καυγαδες με μπολικο ξυλικι ε?Κατα τα αλλα ειναι ηρεμα ολα εδω και εμας μας φαινονται περιεργα.Και δεν χρειαζεται καν να αναφερθω σε προσωπικα περιστατικα φιλων ή δικα μου για να σας πεισω...

Μπορει εσεις να ειστε στους τυχερους που ζειτε στην απολυτη ηρεμια εδω και δεν εχετε δει τπτ αυτο δεν παει να πει οτι ωρες ωρες γινεται της ποπης...

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fidelio, τι σειρά ήσουνα? Καλοκαιράκι ΒΟΠ στο Ηράκλειο δεν πιστεύω να σε χάλασε και πολύ ;)

Τι να σου πω , σκέτη καυλα ήτανε ναι , απέναντι απο τα σκηνάκια της σεαπ φαινόντουσαν καθαρά οι νεροτσουληθρες και εμεις με τα όπλα στην ανάταση να κάνουμε λαγουδάκια :P

Δημοσ.

και λεγατε για οπλα στα υπογεια καλαζνικοφ , ενα παλιοτζογλανι ηταν και το πιασε ο άλλος απο τ αυτι οοοοοοοοοοοοοοοοοο !!

Δημοσ.

Τι να σου πω , σκέτη καυλα ήτανε ναι , απέναντι απο τα σκηνάκια της σεαπ φαινόντουσαν καθαρά οι νεροτσουληθρες και εμεις με τα όπλα στην ανάταση να κάνουμε λαγουδάκια :P

Ενώ στην προέλαση για το Ζ μέσα στην κάψα και πίνοντας νερό από το παγούρι να βλέπεις τα ποτιστικά και τα κοκτέιλ στο golf είναι καλύτερα? :P

Δημοσ.

μπράβο σε αυτόν που τον έπιασε στο άσχετο, χωρίς επειχηρήσεις κτλ κ δν κώλοσε να τραβήξει κ όπλο.

Δημοσ.
και λεγατε για οπλα στα υπογεια καλαζνικοφ , ενα παλιοτζογλανι ηταν και το πιασε ο άλλος απο τ αυτι οοοοοοοοοοοοοοοοοο !!

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς.

μπράβο σε αυτόν που τον έπιασε στο άσχετο, χωρίς επειχηρήσεις κτλ κ δν κώλοσε να τραβήξει κ όπλο.

Τώρα θα αρχίσουμε να μοιράζουμε καί μπράβο στον αστυνομικό πού έπραξε το αυτονόητο?

Δημοσ.

ελεγα οτι θα ηταν πολυ δυσκολη η συλληψη και θα ειχε τιποτα ανταλλαγες πυροβολισμων αλλα ο τυπος μαλλον απεδειξε οτι μόνο με εναν 21 χρονο φοιτητη ειχε τα κοτσια να τα βαλει. Ενας αστυνομικος τον μπαγλαρωσε και τον εκανε να φοβηθει με πυροβολισμους στον αερα, βλέπουμε καθαρα τον αγριο δολοφόνο πως χεστηκε. Αλλα και απο την άλλη καλυτερα ετσι για να μην περνουν αερα οι θαυμαστες των ψευδοηρωων της κρητης (ο νοων νοείτω)

Δημοσ.

Εύγε σε όποιον τον αποφυλάκισε!Έλεος έκανε ληστεία για τις επιδοτήσεις ελαιόλαδου!Μονο στην Κρήτη τα κάνετε αυτά ρεεεεεεεεε

Δημοσ.
Και τώρα Κορυδαλλός να του γίνει ο κώλος ναρκοπέδιο του κατσικογάμη

μην γενικευεις!

Δημοσ.

Δεν συνηθίζω να γράφω στο μπλά μπλά τωρα θα κάνω μια εξαίρεση.

Φιλος μου με είχε ρωτήσει για την άποψή μου πάνω στο θέμα με τα ζωνιανά και γενικότερα την όλη εξέλιξη του θέματος.

Επιτόπου του είπα οτι τα πράγματα θα χειροτερέψουν με την όλη υπόθεση ακόμα και με το αν εξαρθρώσουν μεγάλο τμήμα χασισεμπόρων και οτι για τους κατοίκους του Ρεθύμνου αυτό ειναι μια κακή είδηση.

Εκπληκτος με ρώτησε γιατί δεν θα ήταν καλό ακόμα και μερική εξάθρωση του προβλήματος.

Του απάντησα : Γιατί τότε είχαν με κάτι να ασχολούνται που δεν επιρέαζε την τοπική κοινωνία (όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο) ενώ τώρα θα αρχίζουν να κατεβαινουν πάλι στην πόλη. Φυσικά και επαληθεύτικα 100% απο την φάση στην opera τωρα αυτό και το χειροτερο ?

Κατ εμέ αυτό ειναι μόνο η αρχή.

Όταν οι βοσκοί θα κατέβουν κάτω θα γίνομε όπως το 92-94... αλλά αυτά anyway δεν τα ξερετε εσείς.

Χονέψτε το εκφράξετε γνώμες και απόψεις χωρις καν να ξέρετε τίποτε.

Η εξέλιξη αυτή για μένα Ρεθεμνιώτη ήταν θέμα χρόνου, κανετε λετε και πέσατε απο τα σύννεφα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για το συμβάν. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω.

Εύχομαι να μην επαληθευτώ αλλα πιστέψτε με είναι σχεδον βέβαιο οτι τα πράγματα θα χειροτερέψουν κι άλλο.

[Μίζες απο τα μαγαζιά, Πορνεία, Τοκογλυφεία είναι τα πρώτα που μου έρχονται].

Δημοσ.

Τώρα θα αρχίσουμε να μοιράζουμε καί μπράβο στον αστυνομικό πού έπραξε το αυτονόητο?

Μπράβο στον αστυνομικό. Ειδικά σε τετοιες περιπτώσεις και εκτος υπηρεσίας. Δεν θα το έκαναν πολλοί αστυνομικοί αυτό.

Αλλα φαινεται η αστυνομία πατάει πόδι περισσότερο στην κρήτη τωρα, τέλος το άσυλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...