Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...]

Luci, την χολή που βγάζεις κατά καιρούς για το νησί δεν με πείθεις ότι το κάνεις για πλάκα.

Έτσι ήταν και για τη Σαλονίκη... μετά τον έστρωσε..!

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ιδιότυπος τσαμπουκάς λέγεται και εχει πάντα τοπικό χαρακτήρα, εν το μεταξύ δεν κολακεύει και πολύ τους κρητικούς να τους παρομοιάζουμε είτε με τους Λαρισαίους είτε με τους αγρινιώτες κυνηγούς , νομίζω; Βέβαια το έγκλημα είναι έγκλημα και τι να κάνουμε δηλαδή έτσι είναι η φύση του ανθρώπου ,... yeah right !

5 μηνάκια εκανα στο Ηράκλειο φαντάρος και πιστευα οτι θα ήταν τα χειρότερα λόγω σεαπ, είχα όμως και εν μέρει την ατυχία που ήμουν στο άγημα του τάγματος γιατί είχαμε παρει πιπα -κώλο εμπλοκή όλους τους αγίους ,τα πανηγύρια και τις παρελάσεις. Περπάταγα λοιπον αργά σαν σωστός τσολιάς σε μια λιτανεία σε ένα χωριό (ουτε που θυμάμαι τώρα πιο ) με το g3 στον ώμο και το άλλο χέρι να κινείται πανω κάτω σε slow motion- classic , και ένας εντυπωσιακός γέροντας ,ακριβώς δίπλα μου απο ένα πέρασμα της εικόνας , ελέγε σε ένα άλλο " χοχο, ετούτοι έχουν ακόμα τα g3 " - γενικώς θα γουσταρε ο καθένας που κατάγεται απο εκει να με επιβεβαιώνει , το οτι στο τραπέζι μετά του αγίου , δεν αφηναν τον υπολοχαγό να μας μαζέψει και να φύγουμε - μέχρι και τον ταξιαρχο πηραν επιτόπου εκει οι τύποι και του είπαν με έντονο ύφος οτι πρωτα θα φάμε και θα πιούμε και μετά μέσα στα ρεο και πισω .

Σε μια άλλη γιορτή και σε έναν άλλο άγιο , το άγημα έπρεπε να ήταν ακίνητο για κανα 2 ώρες περίπου, ακίνητο όμως . Πεφτει ένα παραδιπλανός μου κάτω (οι υπολοιποι τους αγήματος δεν πρεπει να κουνηθούν) και έρχεται σφαίρα ένας ψηλός τύπος ,γύρω στα 50 , γερόδεμένος και τον σηκώνει απο τον γιακά απο κάτω, μαζί με κράνος , όπλο , εξάρτηση κτλ ολοκληρο λες και ήταν ο κουταλιανός ξέρω γω , βγάζει απο το πέτο του ενα μικρό μπουκαλάκι ρακι , πινει μια γουλιά και του την φυσάει στα μουτρα για να το συνεφέρει ..δεν προλαβε να κάνει κανένας άλλος τίποτα , και ο υπολοχαγός απλά προλαβε μόνο να τους κοιτάει - αυτος έχει το δικαίωμα να κουνηθεί...

Επισης έιχα και την ατυχία να ήμουνα σκοπος στην ανάσταση , Πασχα φάση και έτσι, οκ την ώρα του χριστός ανέστη γαμηθηκε ο Δίας απο τις κατα ριπας βολές στον Ηρακλειότικο ουρανό . Εβλεπες καθαρά τα τροχιοδεικτικά των καλασνικοφ να φέυγουν προς τα πάνω ξέρω γω λες και η κρήτη δεχότανε αεροπορική επιδρομή αλά Νορμανδίας κατάσταση....

Well δεν μπορώ να πω ,αυτα το θυμάμαι ως απο τα πιο περίεργα - δυστυχώς όμως αυτο το ιδιότυπο χαρακτηριστικό σέρνει πολλά παρατράγουδα σε άτομα που έχουν προδιάθεση για εγκληματικότητα , και αυτο έχει τοπικό χαρακτηρα , δεν μοιάζει με άλλες περιοχες και δεν είναι σαφώς προς τιμην τους....

Δημοσ.

οι κριτικοι παντως κανουν σαν τους αμερικανους...

HURRR HURRR THEY ARE JEALOUS OF OUR FREEDOMS

Δημοσ.
οι κριτικοι παντως κανουν σαν τους αμερικανους...

HURRR HURRR THEY ARE JEALOUS OF OUR FREEDOMS

Εντάξει,στα @@ μου τα μπιστόλια και οι βοσκοί και ο τοπικισμός μπλα μπλα,αλλά να τη γράφουμε με "Η" τουλάχιστον...

=P

Δημοσ.
Eμενα η αποψη ειναι η εξης...οταν το 1/3 με 1/4 του πληθυσμου ειναι εθισμενο στην βια και στην εγκληματικοτητα δινεται το δικαιωμα να γινονται γενικευσεις και πριν προλαβει καποιος να πεταχτει και μου πει ρε τσουτσεκι εσυ τι πεταγεσαι που το ξερεις απανταω οπως ειπα και πιο πριν 4 χρονια ζω πλεον εδω και εχω δει εχω ζησει και εχω βλαλει τα συμπερασματα μου για το τι παιζει και το τι συμβαινει...

Τώρα πρέπει να γελάσει κανείς ή να κλάψει με αυτά πού λες.Πιστεύεις ειλικρινά ότι το 1/3 τού πληθυσμού δηλαδή κάπου 200000+ άνθρωποι είναι έτοιμοι να σε ληστέψουν να σε βιάσουν να σε καθαρίσουν γιά πλάκα?Λέω πάλι.Ας είμαστε προσεκτικοί σε ότι λέμε καί να αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιά όσα λέμε γιατί μας παρακολουθεί πολύς κόσμος.Δημιουργούνται έτσι με το λέγε -λέγε εντυπώασεις πού καθόλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επιμένω να προσπαθώ να δω μιά ορθολογική ανάλυση τού θέματος αλλά μάταια.Όλοι επιδερμικά καί με κραυγές προσεγγίζουν την κατάσταση.

Δημοσ.

Λολ, όντως, αυτό το "εθισμένοι στη βία", μαζί και με την αντίστοιχη στατιστική ήταν αρκετά τεκμηριωμένη προσέγγιση του θέματος.

Δημοσ.

Και μια που λεγαμε και για σουβλακι, γιατι ρε παιδια στην κρητη στο σουβλακι βαζουν γιαουρτι και οχι τζατζικι(στα χανια τουλαχιστον)

Αυτος ειναι λογος να κανεις μανουρα

Δημοσ.

Ωραία είναι αυτά, στο βορρά βάζουνε μουσταρδοκέτσαπ. Και αν τους πεις "απ' όλα με τζατζίκι" βάζουν και τζατζίκι και μουσταρδοκέτσαπ.

Αντρίκια πράματα.

Δημοσ.

τουλάχιστον γύρο στο σουβλάκι μας δεν βάζουμε. Μουσταρδα-κετσαπ ναι, είναι στάνταρ, αν δεν τα θες πρέπει να το πεις.

Δημοσ.
Και μια που λεγαμε και για σουβλακι, γιατι ρε παιδια στην κρητη στο σουβλακι βαζουν γιαουρτι και οχι τζατζικι(στα χανια τουλαχιστον)

Αυτος ειναι λογος να κανεις μανουρα

Μακράν καλύτερο είναι με το γιαούρτι!

Δημοσ.

σημερα ειδα βγηκε ο πατερας του παιδιου κ μιλησε πολυ σωστα κυριως για το συστημα.

ο δολοφονος ειχε κανει αλλη μια δολοφονια πριν κ ειχε φαει 20 χρονια.βγηκε στα 10χρονια.

πριν 2 μερες ειχε καταδιωξη με ενα κλεμμενο που οδηγουσε....

κ για το σκηνικο του γιου του ειπαν οτι τον περιμενε πιο περα μονο κ μονο για να τον σκοτωσει με την μια μαχαιρια...

Δημοσ.

geovard ναι να στο πω και αλιως μπορει να ειναι και ενα 1/5 π.χ παντως μικρο δεν ειναι καθολου...και οταν λεμε πληθυσμου ενοουμε φυσικα αντρες οι γυναικες σπανια μα πολυ σπανια ευθυνονται για εκτροπα και βαλε το κατω και σκεψου,βγαλλε ολους τους φοιτητες που ερχονται για σπουδες οσους κανουν διακοπες ή μενουν προσωρινα κλπ κ παρε τους ντοπιους ή αλιως Κρητικους δεν πιστευεις οτι π.χ. οτι ενας στους 4 ή 5 ειναι εθισμενος στην βια σκεψου το καλα πριν απαντησεις γιατι εγω το εχω σκεφτει και το λεω.

Δημοσ.

Ούτε κατά διάννοια δεν είναι το 20% εθισμένοι στη βία.

Και για να τα λέμε και ΠΡΑΚΤΙΚΑ:

Λασήθι: Ουσιαστικά κανένα πρόβλημα

Ηράκλειο: Ορεινό Μονοφάτσι + κάποια χωριά στο νότιο Ψηλορείτη(Βορίζα, κλπ)

Ρέθυμνο: Ορεινός και ημιορεινός Μυλοπόταμος, εξαιρούνται φυσικά τα Ανώγεια.

Χανιά: Κομμάτι Αποκόρωνα - Σφακιά.

Μέσες άκρες, έτσι έχουν τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...