Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η βία φέρνει βία.Ζω 26 χρόνια κρήτη και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Θες γιατί οι γονείς μου είναι εκπαιδευτικοί και είχαν ανοιχτά μυαλά,θες γιατί σπούδασα και άνοιξε λίγο παραπάνω το μάτι,

θες γιατί η παρέα μου στο πανεπιστήμιο ήταν καλαματιανοί,αθηναίοι,μακεδόνες και επιτέλους αναγκάστηκα να ζω καθημερινά

από κοντά άτομα από άλλα μέρη της ελλάδας κι όχι πάλι κρητικούς.. Οι τύποι αυτοί είναι ανεγκέφαλοι.

Είναι τόσο ανεγκέφαλοι που και ελάχιστα να ασχοληθείς με την πάρτη τους,την έκατσες.Στην κυριολεξία.Να κάνω τι?

Να πιάσω το κουμπούρι??Να προσπαθήσω να τους μιλήσω πολιτισμένα??(χαχαχαχαχα,γελάω μόνη μου).Θα μου γ@μήσουν το τρίκι τρίκι.

Αν όχι την ίδια μέρα,θα το κάνουν ίσως και σε 2 χρόνια.Τόσο ανεγκέφαλοι.

Να πάω στην αστυνομία??Επίσης γαμάτο αστείο.Και ξαναναφέρω τη φάση με τα μπαφίδια στα ζωνιανά.ΜΗΔΕΝ.

Μπορεί να φαίνεται πραγματικά ηττοπαθές και μοιρολατρικό,αλλά εφόσον δεν μπορούν να αφανιστούν με κάποιο μαγικό τρόπο όλοι αυτοί,

η μόνη οδός πρώτον για να μην φας το κεφάλι σου και δεύτερον για να μην καλλιεργήσεις και συ την ίδια νοοτροπία ,είναι να μείνεις εκτός.

Γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά, πως καταφέρνεις και "μένεις εκτός" ενώ ζεις εκεί ? Απ' όσο έχω καταλάβει, κι αυτό το δόλιο το παληκαράκι ήταν "εκτός" τέτοιων φάσεων (τσαμπουκά για την πλάκα κλπ.). Παρολαυτά τον "φάγανε"!!!!

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά, πως καταφέρνεις και "μένεις εκτός" ενώ ζεις εκεί ? Απ' όσο έχω καταλάβει, κι αυτό το δόλιο το παληκαράκι ήταν "εκτός" τέτοιων φάσεων (τσαμπουκά για την πλάκα κλπ.). Παρολαυτά τον "φάγανε"!!!!
Εκτός του ότι είμαι καλό κορίτσι και δεν ξενυχτάω,πίνω κτλ (=P =P =P...),

ακόμα και αν τύχει να πετύχω τέτοια άτομα ας πούμε ότι αποφεύγω ακόμα και οπτική επαφή σε απόσταση χιλιομέτρου.

Δημοσ.

MsquitoPrincess

ναι βρε συμφωνω ομως ανθρωποι ειμαστε ποσο θα αντεξουμε να κανουμε τους μ@λ@κες?Δλδ μια φορα να χασεις την ψυχραιμια σου τελος και ειναι λες και βαζουν ολοι στοιχοιμα εδω να δοκιμασουν τα ορια σου:P

Δημοσ.
Δλδ μια φορα να χασεις την ψυχραιμια σου τελος και ειναι λες και βαζουν ολοι στοιχοιμα εδω να δοκιμασουν τα ορια σου:P
Ακριβώς,τέλος.Χουχου.

Αυτό και μόνο αρκεί να μην χάσεις την ψυχραιμία σου πιστεύω.

Δημοσ.

εγώ πάντως αν ζούσα Κρήτη (και βάσει όσων έχουμε ακούσει τον τελευταίο χρόνο) μάλλον αυτό θα έκανα ...

Δημοσ.
Δλδ να αρχισω γιογκα κ διαλογισμο για καλυτερο ελενχο του ευατου μου?:P
Για αρχή σκέψου το ενδεχόμενο αφαίρεσης της τεστοστερόνης σου.

Μετά ,τα μαθήματα γιόγκα θα σου φαίνονται και πιο δελεαστικά σαν ιδέα

Πολλαπλά -> =P

Δημοσ.

"Έλα μοσκίτω, θυμάσαι το θεματάκι με τα πυρηνικά..ναι, ναι.. άκυρο, δεν θα παίξει τίποτα τέτοιο τελικά, μείνε ήσυχη. Τι, α τίποτα, ο φούρνος είναι που κάνει μπιπ-μπιπ χαλάρωσε. Τι, δε σ'ακούω, ναι αεροπλάνο περνούσε. Όχι ρε, τι πύραυλος αφού τα είπα-"

*beep beep beep beep*...

Δημοσ.
Για αρχή σκέψου το ενδεχόμενο αφαίρεσης της τεστοστερόνης σου.

Μετά ,τα μαθήματα γιόγκα θα σου φαίνονται και πιο δελεαστικά σαν ιδέα

Πολλαπλά -> =P

Τι βλακειες ειναι αυτες..:P

Αντρες ειμαστε και δε νομιζω να κατεβασει κανεις το κεφαλι σε κανενα καραβλαχο βοσκο που ξυπνησε μια μερα στραβα και την ειδε desperado πιστολας, προσαρμοζεσαι στην κοινωνια που ζεις αν ζουσα στην κρητη και αντιμετωπιζα τετοιες καταστασεις μοιραια θα οπλοφορουσα και εγω και θα αρχιζα να μοιραζω headshots αν γινοταν τιποτα..:P:p και οτι ειναι να γινει ας γινει, have it your way που λεμε..

Για μια αξιοπρεπεια ζουμε αν ειναι να ζεις μεσα στο φοβο και να κανεις τουμπεκι στον καθενα επειδη οπλοφορει ειναι τρελος κ.α αντε γεια μας καλυτερα να το διαλυσουμε το μαγαζακι..;)

Δημοσ.
τι λεεεε ρε γίγαντα ?

Εχει μια δοση υπερβολης το ποστ σκοπιμα..:lol::lol:

Αλλα καταλαβαινεις το point μου..;)

Δημοσ.

Αντρες ειμαστε και δε νομιζω να κατεβασει κανεις το κεφαλι σε κανενα καραβλαχο βοσκο που ξυπνησε μια μερα στραβα και την ειδε desperado πιστολας, προσαρμοζεσαι στην κοινωνια που ζεις αν ζουσα στην κρητη και αντιμετωπιζα τετοιες καταστασεις μοιραια θα οπλοφορουσα και εγω και θα αρχιζα να μοιραζω headshots αν γινοταν τιποτα..:P:p και οτι ειναι να γινει ας γινει, have it your way που λεμε..

Για μια αξιοπρεπεια ζουμε αν ειναι να ζεις μεσα στο φοβο και να κανεις τουμπεκι στον καθενα επειδη οπλοφορει ειναι τρελος κ.α αντε γεια μας καλυτερα να το διαλυσουμε το μαγαζακι..;)

Παντού υπάρχει ένας Ζωνιανός.

Δημοσ.

Όχι,έχεις ένα δίκιο.Αλλά να το εφαρμόσουμε στην απόλυτη μορφή του.

Ήτοι από ένα όπλο καθείς.Πιστεύω σε ένα μήνα θα επερχόταν η κάθαρση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...