vastravoud Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Προφανώς είναι ο πατέρας του από το Καστέλλι(εξ ου και Χορευτάκης).
manletos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν παραδίνεται έ?(Μπορεί να ειδοποίησε τη μητέρα του να τού πάει κανένα κουτί πάμπερς γιατί έχει χεστεί πατόκορφα ο "λεβέντης" Κρητικός πού καθαρίζει καί δεν πληρώνει! Όσο γιά σένα πατριώτη τι να πω.Τόσα χωριά έχει η Κρήτη από τα Ζωνιανά βρήκες να κατάγεσαι? Καί τονίζεις καί ο ίδιος το μέγεθος της ατυχίας σου.Λες "θα σας φανεί απίστευτο η καταγωγή μου"! Μα τελικά δεν είναι Χανιώτης το παιδί?Γιατί γιά όσοι δεν ξέρετε, ο Κρουσώνας είναι στο νομό Ηρακλείου.Πάντως πρόποδες τού Ψηλορείτη είναι κι εκεί καί προβλέπω καμμιά βεντέτα. Οι γονείς του θύματος μένουν Χανιά αλλα έχουν συγγένεια με τη Μητέρα μου που κατάγετε απο τον Κρουσώνα. Ο Ψυχάκιας δεν είναι λεβέντης" Κρητικός είναι π**στη** και γρ**ος Όσο για το χωρίο μου τα Ζωννινά έχω να πώ ότι ο Πατέρας μου έφυγε απο εκεί σε ηλικία 14χρονών και επίσης τα 3/4 του Χοριού είναι μπλεγμένα με τα Χασίσια. (ασχετα ότι το 40% απο αυτούς είναι έξω.) Αφού να φανταστείτε Φόρτωναν στις καρότσες τις Φούντες και τις περνούσαν μέσα απο το χωριό. Για εσάς που ζείτε βόρια δεν μπορείτε να το καταλάβετε αλλα τα Χωριά εδώ στην Κρήτη έχουν μπιστόλια ... (παραδέχομαι ότι και εμείς έχουμε μπιστόλια αλλά τα χρησιμοποιούμε μόνο σε γάμους). Επίσης αμα πήγαινες στο χωριό πριν γίνει η ιστορία θα έτρογες και θα έπεινεις ΤΣΑΜΠΑ. Επειδή και καλά είσαι επισκέπτης.
livewire Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Από εκεί βγήκε το "μπιστόλι/μπιστόλιασμα", δηλαδή? Ήπχια τις ρακές μου και έριξα μπιστόλι, σε λέω!
manletos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Από εκεί βγήκε το "μπιστόλι/μπιστόλιασμα", δηλαδή?Ήπχια τις ρακές μου και έριξα μπιστόλι, σε λέω! Τη λέξη μπιστόλιασμα πρώτη Φορά την ακούω Διορθωση << Ήπια *οπροθές τσι ρακές >> Μήπως αναφέρεσε στην λέξη << ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ>>??? * προχτές Αυτό το Γλωσσάρι είναι κρητικό http://www.asxetos.gr/libView.aspx?s=98&sc=79&o=-1&ofs=2
tsavi1991 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 21century δεν ηταν για ενα τοστ αλλα για ενα μια πιτα σουβλακι με τζατζικι μαλιστα... δεν θελω να κουρασω αλλα οταν οι μισοι και πλεον ΝΤΟΠΙΟΙ εχουν και απο ενα οπλο στην κατοχη τους,τοτε ναι μπορω να γενικευω
geovard Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τη λέξη μπιστόλιασμα πρώτη Φορά την ακούωΔιορθωση << Ήπια *οπροθές τσι ρακές >> Μήπως αναφέρεσε στην λέξη << ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ>>??? * προχτές Αυτό το Γλωσσάρι είναι κρητικό http://www.asxetos.gr/libView.aspx?s=98&sc=79&o=-1&ofs=2 Γειά σου ρε manletos!Αυθεντικός Κρητίκαρος.Από σένα δεν έχει κανείς να φοβάται τίποτα.Σε κόβω γιά πολύ ντόμπρο άνθρωπο. Αλλά σού έχουν μετρήσει μηδέν στα μηνύματα.Τι διάλο...απόκρυψη έχεις κάνει? Μάλλον είσαι νεοσύλλεκτος στο φόρουμ ε? Καλώς ήρθες λοιπόν καί βάλε μιά ρακή να την πιούμε γκαρσόν. \_/ \_/
geovard Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 21century δεν ηταν για ενα τοστ αλλα για ενα μια πιτα σουβλακι με τζατζικι μαλιστα... δεν θελω να κουρασω αλλα οταν οι μισοι και πλεον ΝΤΟΠΙΟΙ εχουν και απο ενα οπλο στην κατοχη τους,τοτε ναι μπορω να γενικευω Δεν είναι έτσι η υπόθεση με τα όπλα.Είναι λίγοι αυτοί πού τα έχουν.Αλλά διαθέτουν ολόκληρα οπλοστάσια με όπλα τελευταίας τεχνολογίας.Δεν μιλάμε γιά πιστολάκια.Καί είναι αυτοί πού έχουν παραβατική συμπεριφορά.Δεν έστησαν μπλόκο στην αστυνομία οι Ζωνιανοί με κυνηγετικές καραμπίνες καί πιστόλια.Αλλά αυτόματα πού κελαηδάνε με το πάτημα της σκανδάλης καί αδειάζουν με τη μία εικοσάδες.
MiltoZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλά, είναι γνωστό ποιές περιοχές της Ελλάδας είναι πρώτες στην παρανομία, στην κλεψιά και στον τραμπουκισμό, αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να χάνονται ζωές αθώων παιδιών, κλείστε το στωματάκι σας, χαμιλώστε τα μάτια και ζητήστε συγνώμη για τα χάλια σας, αντί να παραπονιέστε για γενικεύσεις. Άντε γιατί σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν φταίει κανείς για τίποτα.
pigeon Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μπράβο pigeon, έχεις δίκιο. Τελικά είναι αυτονόητο πως φταίει ο νεκρός. Όσο για τους φοιτητές που παρενοχλούν τους ντόπιους, το αφήνω ασχολίαστο. Αστο κι ασχολίαστο τι διαφορά εχει, αφου εσυ τελικα εχεις πρόβλημα μαζι μου οχι με αυτον που μαχαιρωσε τον φοιτητη! Εγραψα εγω πουθενα οτι καλως εκανε; ή αντιθετα εγραψα οτι κατεβαίνουν βλαμμενοι που ψάχνονται για καυγα και να τους αποφεύγετε; Μαλλον το 2ο αλλα αμα ειναι κολλημένος ο ανθρωπος.. Καληνυχτα μεγάλε και καλα μυαλα...
DIMITRISG Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 εκτος κι ο βλαμμενος τρεχει πιο γρηγορα απο σενα και σε προλαβει , οποτε και να τον αποφυγεις δεν αλλαζει τιποτα
pigeon Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 εκτος κι ο βλαμμενος τρεχει πιο γρηγορα απο σενα και σε προλαβει , οποτε και να τον αποφυγεις δεν αλλαζει τιποτα σωστο κι αυτο :D Αλλα δεν σταμπάρουν ετσι τυχαία κάποιον και τον μαχαιρώνουν. Ειναι τόσο χαμηλού επιπέδου που μολις τους ζητήσεις 5-10 "συγνώμη" δημοσίως και τους κάνεις "μαγκες" ,ικανοποιούν τον εγωισμό τους και δεν ασχολούνται πια μαζί σου. Αν τους ζητήσεις το λόγο την πάτησες.. Βεβαια, δεν συμφωνώ καθόλου με το ολο καθεστως αλλα αν θες να ζήσεις ηρεμος εκει πρεπει να κάνεις υποχωρήσεις! Edit: Το νόημα ειναι να τους βλεπεις ως "αρρωστους" ανθρώπους και να συμπεριφερθεις αναλόγως. Κυριως για τους επισκέπτες το λεω, δεν ειναι εξυπνο να προσπαθούν να λύσουν ΑΥΤΟΙ το πρόβλημα των κουμπουροφόρων και των μυαλοκαμμένων της Κρήτης.
geovard Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλά, είναι γνωστό ποιές περιοχές της Ελλάδας είναι πρώτες στην παρανομία, στην κλεψιά και στον τραμπουκισμό, αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να χάνονται ζωές αθώων παιδιών, κλείστε το στωματάκι σας, χαμιλώστε τα μάτια και ζητήστε συγνώμη για τα χάλια σας, αντί να παραπονιέστε για γενικεύσεις. Άντε γιατί σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν φταίει κανείς για τίποτα. Έχει χαθεί τελείως η λογική από μερικούς σαν καί σένα καί μάλλον σκόπιμα το κάνεις αυτό καί εκτίθεσαι.Γιατί ενώ ξέρεις ότι το φαινόμενο είναι σε ένα συγκεκριμένο νομό καί μάλιστα από μιά συγκεκριμένη μικρή περιοχή σε σχέση με το εύρος τού νησιού, εσύ πασχίζεις όπως καί μερικοί άλλοι εδώ να το γενικεύσετε.Βγάζοντας έτσι όλη σας τη χολή καί το κόμπλεξ γι αυτό τον τόπο.Δεν βλέπετε ότι με αυτή την τακτική εκτίθεστε ελλείψει επιχειρημάτων?Καί δεν είδα εδώ κανένα πλην των ντόπιων να αναφερθεί στην αστυνομία πού είναι και η αρμοδιότητά της να ελέγξει καί να επιβάλει την τάξη.Παρά μόνο ότι καί καλά φταίω εγώ από την άλλη άκρη της Κρήτης πού κάποιοι παράνομοι κάνουν τα δικά τους.Είναι αστείο να γράφονται μηνύματα έτσι επιπόλαια γιά ένα τόσο σοβαρό θέμα αφού δεν προσφέρουν τίποτα. Έπειτα γιά να το παίζει σύμβουλος κανείς γιά ένα σοβαρό θέμα πρέπει να γνωρίζει καλά πρόσωπα καί πράγματα καί όχι ράδιο αρβύλα ξέρεις μού το είπαν άκουσα, διάβασα.Πολλοί δε από σας δεν ξέρουν κατά πού πέφτει το νησί πού λέει ο λόγος.Ή μήπως δικάζετε με βάση τη δικογραφία? Δεν κάνουμε καλη συζήτηση εδώ γιατί μιλάμε με γενικούς αφορισμούς.Δεν μπαίνουμε στην ουσία.Καί λέω εγώ.Αφού ο δράστης είχε σκοτώσει ξανά πριν δέκα χρόνια ένα ταμία Γεωργικού Συναιτερισμού στις Γωνιές Πεδιάδος Ηρακλείου γιά να τον ληστέψει πως τού δίνεις υο δικαίωμα να βγαίνει χωρίς να είσαι σίγουρος ότι έχει συμμορφωθεί τη στιγμή πού μεσα στη φυλακή δημιουργούσε επεισόδια με συγκρατούμενούς του σε καθημερινή βάση?Φταίει λοιπόν το σύστημα απονομής της διακιοσύνης ή όχι?Παράνομοιθα υπάρχουν παντού καί πάντα.Ο τόπος τι φταίει δεν κατάλαβα.Δεν μας λες όμως εσύ από ού είσαι.Βλέπω γράφεις από Ελλάδα.Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάποιο λόγο να κρύβεις την ιδιαίτερη καταγωγή σου. Μπορώ να σού πω κάποια άλλη στιγμή τα υπερ καί τα κατά των Κρητικών καί τα ξέρω καλά, αλλά δεν είναι τού παρόντος.
sno0py Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Eμενα η αποψη ειναι η εξης...οταν το 1/3 με 1/4 του πληθυσμου ειναι εθισμενο στην βια και στην εγκληματικοτητα δινεται το δικαιωμα να γινονται γενικευσεις και πριν προλαβει καποιος να πεταχτει και μου πει ρε τσουτσεκι εσυ τι πεταγεσαι που το ξερεις απανταω οπως ειπα και πιο πριν 4 χρονια ζω πλεον εδω και εχω δει εχω ζησει και εχω βλαλει τα συμπερασματα μου για το τι παιζει και το τι συμβαινει... Και επισης θεωρω απαραδεκτο pigeon να λες ετσι ειναι εδω κανε την κοτα για να μην μπλεξεις και να ζησεις γιατι θα γινει μια θα γινει 2 καποια στιγμη θα αρπαξεις και εσυ το νομο στα χερια σου δυστηχως.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Θωρω απαραδεκτο pigeon να λες ετσι ειναι εδω κανε την κοτα για να μην μπλεξεις και να ζησεις γιατι θα γινει μια θα γινει 2 καποια στιγμη θα αρπαξεις και εσυ το νομο στα χερια σου δυστηχως.Η βία φέρνει βία.Ζω 26 χρόνια κρήτη και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.Θες γιατί οι γονείς μου είναι εκπαιδευτικοί και είχαν ανοιχτά μυαλά,θες γιατί σπούδασα και άνοιξε λίγο παραπάνω το μάτι, θες γιατί η παρέα μου στο πανεπιστήμιο ήταν καλαματιανοί,αθηναίοι,μακεδόνες και επιτέλους αναγκάστηκα να ζω καθημερινά από κοντά άτομα από άλλα μέρη της ελλάδας κι όχι πάλι κρητικούς.. Οι τύποι αυτοί είναι ανεγκέφαλοι. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι που και ελάχιστα να ασχοληθείς με την πάρτη τους,την έκατσες.Στην κυριολεξία.Να κάνω τι? Να πιάσω το κουμπούρι??Να προσπαθήσω να τους μιλήσω πολιτισμένα??(χαχαχαχαχα,γελάω μόνη μου).Θα μου γ@μήσουν το τρίκι τρίκι. Αν όχι την ίδια μέρα,θα το κάνουν ίσως και σε 2 χρόνια.Τόσο ανεγκέφαλοι. Να πάω στην αστυνομία??Επίσης γαμάτο αστείο.Και ξαναναφέρω τη φάση με τα μπαφίδια στα ζωνιανά.ΜΗΔΕΝ. Μπορεί να φαίνεται πραγματικά ηττοπαθές και μοιρολατρικό,αλλά εφόσον δεν μπορούν να αφανιστούν με κάποιο μαγικό τρόπο όλοι αυτοί, η μόνη οδός πρώτον για να μην φας το κεφάλι σου και δεύτερον για να μην καλλιεργήσεις και συ την ίδια νοοτροπία ,είναι να μείνεις εκτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.