Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γ@μα το χασίς
γ@μα τα όπλα
γ@μα το τζαμπα νταϊλίκι

Τις γυναίκες

Υπάρχει μια ανατροπή προτεραιοτήτων του γενετήσιου ενστίκτου εδώ.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γ@μα το χασίς, γ@μα τα όπλα, γ@μα το τζαμπα νταϊλίκι. Τις γυναίκες που τις έχουν σαν τους Ταλιμπάν?

Έλεος είναι τα παλικάρια....

Συνέχισε plz, πλάκα έχεις :lol:

Δημοσ.

το έχετε κανει το thread οτι να ναι

κάθεστε και λετε για οσους ειναι απο την Κρήτη παλι οτι ναναι

Δεν υπάρχει οι Αθηναίοι ειναι καλοι οι Πατρινοι χαφιεδες οι Καρδιτσιωτες αφιλόξενοι και οι Αλβανοι λωποδύτες

Αυτο ειναι αναλογα το ανθρωπο την ωριμότητα του τις ιδεες του κτλ σας πεταει ο καθένας στη τηλεοραση οτι θελει ειτε αποτις ειδησης είτε απο τα Σεριαλ του Μανουσακη και εσεις σχηματίζετε αποψη απο αυτα

Το ειχα γνωρισει το παιδι και πραγματικά λυπάμαι , τα συληπητηρια μου στους γονείς του π ο ενας τυχαινε πριν μερικα χρονια να ηταν καθηγητης μου στους συγγενεις & στους φιλους του

Δημοσ.
Γ@μα το χασίς, γ@μα τα όπλα, γ@μα το τζαμπα νταϊλίκι. Τις γυναίκες που τις έχουν σαν τους Ταλιμπάν?

Έλεος είναι τα παλικάρια....

προσοχή στα ληγμένα είπαμε

Δημοσ.

Καληνύχτα και καλή τύχη.

...κρητικός που λέτε ο livewirάκης. Born and raised, thank u very much.

Sofuckin'what?

Πρέπει αυτό να με εμποδίζει να μιλήσω ανοιχτά?

Μην πηδάτε σε συμπεράσματα, σύντεκνοι. Όλο και κάποιο θα σας μπεί στο λωκό.

Για να αρχίσουμε από την αλφαβήτα. Είμαι και νιώθω κατά σειρά προτίμησης:

Ζωνιανός*>>Κρητικός>>Έλληνας>>(Ολυμπιακός)>>Μεσόγειος>>Ευρωπαίος>>Γήινος>>Κόκκος Σκόνης

Ε!, σε κάθε ένα από τα παραπάνω επίπεδα, θέλω ένα κολλητάρι να παίζουμε σφαλιάρες. Πειράζει?

Και δεν κατάλαβα δηλαδή... γιατί δεν πρέπει να γενικεύουμε ας 'ούμε?

*Όχι ακριβώς, αλλά κοντά :ρ

Δημοσ.

Στη φυλακη θα γραφει στους τοιχους "Ειμαι μεσα για φόνο" ας παει καποιος να συμπληρωσει απο κάτω "για ενα σουβλάκι με τζατζικι" Γιατι κατι τετοιοι πανε και το «παιζουνε» παλικαρια. Αλλα θα βρει το δασκαλο του εκει που παει εχει ομοιους του.

κριμα για το παλικαρι (τον φοιτητη)

Δημοσ.
Καληνύχτα και καλή τύχη.

...κρητικός που λέτε ο livewirάκης. Born and raised, thank u very much.

Sofuckin'what?

Πρέπει αυτό να με εμποδίζει να μιλήσω ανοιχτά?

Μην πηδάτε σε συμπεράσματα, σύντεκνοι. Όλο και κάποιο θα σας μπεί στο λωκό.

Για να αρχίσουμε από την αλφαβήτα. Είμαι και νιώθω κατά σειρά προτίμησης:

Ζωνιανός*>>Κρητικός>>Έλληνας>>(Ολυμπιακός)>>Μεσόγειος>>Ευρωπαίος>>Γήινος>>Κόκκος Σκόνης

Ε!, σε κάθε ένα από τα παραπάνω επίπεδα, θέλω ένα κολλητάρι να παίζουμε σφαλιάρες. Πειράζει?

Και δεν κατάλαβα δηλαδή... γιατί δεν πρέπει να γενικεύουμε ας 'ούμε?

*Όχι ακριβώς, αλλά κοντά :ρ

έτσι θα πρέπει να το τοποθετείς "είμαι και νιώθω"

Άσε λοιπόν και τους άλλους να νιώθουν όπως αυτοί αισθάνονται

και ναι δεν πρέπει να γενικεύεις "να 'ούμε" εσύ μπορεί να γουστάρεις να ταυτίζεσαι με τις πράξεις του κάθε ανώμαλου , αλλά οι άλλοι μπορεί να μην γουστάρουν "να' ούμε"

καληνύχτα και σε σένα

Δημοσ.

Αν και εχει ξεφύγει το θέμα , οφειλω να απαντήσω σε ορισμένους:

Δεν έχω ακούσει καμιά άλλη πόλη όπου να απαγορεύτεται κάτι τέτοιο.

Αλεξ/πολη, Κομοτηνη, Ξάνθη, Εδεσσα, Γιαννιτσα (κατι σαν Ζωνιανά), Κατερίνη, Φλώρινα και λιγότερο Κοζάνη, Καλαμάτα, Τρίπολη. Ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο πρωτο χέρι, τα ιδια και χειρότερα κάνουν. Θελεις κι αλλες πόλεις να σου πω;

Για να καταλάβω τώρα, μόλις υποστήριξες πως οι ντόπιοι υφίστανται τραμπουκισμούς από τους φοιτητές; Και αυτή είναι η προσωπική εμπειρία που αποκόμισες από τις επισκέψεις σου το καλοκαίρι; Ή είναι η εικόνα που σου μετέφεραν οι ντόπιοι;

Προσπάθησε να σκεφτείς πως θα ήταν να έλεγες την τελευταία σου πρόταση στους γονείς του νεκρού Χανιώτη (που δεν είχε εμπειρία από τα Αθηναϊκά club) πως την πάτησε γιατί δεν ήταν αρκετά μορφωμένος, νηφάλιος και δεν είχε κατανοήσει πως ήταν επισκέπτης.

Καλα ασε τις ηθικοπλασίες και τον λαικισμό, δεν τον σκότωσα εγω! Εγω εγραψα το αυτονόητο, ας πρόσεχε περισσότερο να μην τσακώνεται με βλαμμένους. Αλλωστε φαίνονται απο μακριά αλλα πρεπει κι εσυ να εισαι νηφάλιος για να τους ξεχωρίσεις.. Αμα τα εχεις κοπανήσει ή εχεις "πιει", εισαι ενα και το αυτο. Το οτι υπάρχει πρόβλημα δεν το αμφισβητεί κανεις!

XAXAXA το ακουσα κ αυτο οι φοιτητες παρενοχλουν τους ντοπιους!Ποιοι φοιτητες που ειναι οι περισσοτεροι με την ουρα μες στα σκελια με αυτα πΟΥ συναντουν εδω?ΟΚ επρεπε να το ακουσω κ αυτο για να ξυπνησω για πρωι... Μια σημειωση κατεβαινεις καλοκαιρια συναντας πολλους φοιτητες τετοια περιοδο?για να σοβαρευτουμε...Κ επισης κατα περιεργο τροπο οταν ερχεται το καλοκαιρι κ πλακωνουν οι τουριστες σιγα σιγα μερικοι φερονται σαν ανθρωποι...α ρε τι κανει το χρημα τελικα..

Ποια ουρα στα σκέλια οι φοιτητές, τωρα πλάκα κάνεις; Μια χαρα εχει φοιτητές και τον Μαιο και τον Ιουνιο και τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Καλοκαίρι ειναι στο Ρεθυμνο ως και τον Οκτώβρη.. Οταν μαζεύονται 5-6 φοιτητές και αλητεύουν δεν εχουν καμια ουρα στα σκέλια, και κάνουν οτι ακριβως εγραψα στους ντόπιους. Βεβαια, τα σαβ/κυριακα που κατεβαινουν τα τυριβλαχα απο τα πανωχώρια με τα κουμπούρια , γίνεται οτι γίνεται.. Δεν ειναι ολοι οι ντόπιοι βλαμμένοι , οι περισσότεροι που ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ειναι μια χαρα ανθρωποι οπως και στην Αθηνα και στη Θεσ/νικη και σ'ολη την Ελλαδα..

Στην τελική , την αποψη μου γράφω οπως τα εχω ζήσει, δεν ειναι υποχρεωτικό να συμφωνήσετε...

Δημοσ.

Ειναι τραγικό να χανονται άδικα ανθρώπινες ζωές για ένα τόστ και ακόμα χειρότερα κάποιοι να δειξουν τον ανδρισμό τους δια ασημαμτη αφορμή...

Δημοσ.

Μπράβο pigeon, έχεις δίκιο. Τελικά είναι αυτονόητο πως φταίει ο νεκρός. :mad::X

Όσο για τους φοιτητές που παρενοχλούν τους ντόπιους, το αφήνω ασχολίαστο.

Δημοσ.

Και πρέπει να ήταν και σόι με το βιολάτορα.

Τέλοσπαντων, το παιδί δε θα γυρίσει πίσω ό,τι και να λέμε εμείς. Ωστόσο γεγονός παραμένει ότι τα σχετικά προβλήματα θα λυθούν μόνο όταν το θελήσει πραγματικά η κεντρική πολιτική εξουσία, άσχετα με το ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μάλλον "μεμονωμένο" και θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε.

Δημοσ.

Ο Φοιτητής ήταν απο τον Κρουσώνα και η μανα του με τη μανα μου είναι δεύτερα Ξαδέρφια. Επίσης έχω να προσθέσω ότι ο Φωνιάς πρόσφατα είχε βγει απο τη φυλακή και κυνηγισε το θύμα του. Όταν το θύμα είδε το μαχαίρι έτρεξε και ο Φωνιάς κατάφερε να τον πιάσει. Επίσης πληροφορίες λένε ότι ο φωνιάς επικοινώνησε με τη μητέρα του και είπε ότι δεν παραδίνετε.

Και κάτι άλλο που θα σας φανεί απίστευτο είναι ότι η καταγωγή μου είναι απο τα Ζωννιανά. Αλλα μένω Ηράκλειο.

Δημοσ.
. Επίσης πληροφορίες λένε ότι ο φωνιάς επικοινώνησε με τη μητέρα του και είπε ότι δεν παραδίνετε.

Και κάτι άλλο που θα σας φανεί απίστευτο είναι ότι η καταγωγή μου είναι απο τα Ζωννιανά. Αλλα μένω Ηράκλειο.

Δεν παραδίνεται έ?

(Μπορεί να ειδοποίησε τη μητέρα του να τού πάει κανένα κουτί πάμπερς γιατί έχει χεστεί πατόκορφα ο "λεβέντης" Κρητικός πού καθαρίζει καί δεν πληρώνει!

Όσο γιά σένα πατριώτη τι να πω.Τόσα χωριά έχει η Κρήτη από τα Ζωνιανά βρήκες να κατάγεσαι? Καί τονίζεις καί ο ίδιος το μέγεθος της ατυχίας σου.Λες "θα σας φανεί απίστευτο η καταγωγή μου"!

Μα τελικά δεν είναι Χανιώτης το παιδί?Γιατί γιά όσοι δεν ξέρετε, ο Κρουσώνας είναι στο νομό Ηρακλείου.Πάντως πρόποδες τού Ψηλορείτη είναι κι εκεί καί προβλέπω καμμιά βεντέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...