Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Petza πραγματικά κάτι άτομα σαν κ εσένα καταστρέφουν την εικόνα της κρήτης. οι σπόντες είναι για να διατηρήσουμε το κλίμα έτσι; δν μπορείς ευθέως να παραδεχτείς οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γενίκευσε. κρίμα, όπως είπα η κρήτη ωραίο μέρος, αλλά κάτι παληκάρια σαν κ εσένα την κατάντησαν αυτό που είναι σήμερα.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μα το θεό ας φάω μπαν, γιατί οι κολλημένοι είστε εσείς οι δύο.

ρε σαχλαμαρες, είπα πουθενά οτι ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; σοβαρά τώρα τι καταλαβαίνεις ρε petza που διατηρείς τη παρεξήγηση μου με τον άλλο; σοβαρά πές μου. δλδ εγώ είμαι ο κολλημένος που σας είπα οτι ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ;

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!! ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ!!!! ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ!!!!

ΕDIT: KAI ΕΓΩ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ Κ ΜΕΓΑΛΟ (ΡΟΔΟ). ΝΙΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ....

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΚΑΤΟΥΡΗΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ!!!

μόλις μπορέσεις πάρε 1-2 βαθιές ανάσες,ηρέμησε και ξαναγράψε αυτό που θέλεις

γιατί μετά από 4 προσπάθειες ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις

Δημοσ.
@Petza πραγματικά κάτι άτομα σαν κ εσένα καταστρέφουν την εικόνα της κρήτης. οι σπόντες είναι για να διατηρήσουμε το κλίμα έτσι; δν μπορείς ευθέως να παραδεχτείς οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γενίκευσε. κρίμα, όπως είπα η κρήτη ωραίο μέρος, αλλά κάτι παληκάρια σαν κ εσένα την κατάντησαν αυτό που είναι σήμερα.

Χαλάρωσε λέμε

Δημοσ.

@Lomar,μη χαλιέσαι ρε.Το πες μια,το πες δύο...Και η τρίτη προσπάθεια είναι ήδη too much.

@Petza,απλά θεωρώ χαζό το να πειράζει τον οποιοδήποτε κάποιο σχόλιο του τύπου "α οι κρητικοί είστε δολοφόνοι","α οι θεσσαλονικείς είστε βούλγαροι" μπλα μπλα.

Με πείραξε όταν το χα ακούσει από ροδίτισσα,αλλά ήμουν 12.

Επίσης θεωρώ τον μαλεβιζώτη ανώτερο από τον πεντοζάλη =P

Δημοσ.

ρε φίλε, με έχετε πιάσει στο χώσιμο εσύ και ο geovard για κάτι που ΔΕΝ ΕΙΠΑ...

εγώ ανέφερα οτι είναι δική σας ευθύνη (των κατοίκων της κρήτης δλδ) το τι γίνεται στο ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. και είπα οτι έχετε τα καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα γενικότερα στη χώρα, και ξαφνικά μου χώνεται ο geovard κ μ λέει οτι σας είπα υποανάπτυκτους, κ μετά την εξήγησή μου εσύ καπάκι τον επιβεβαιώνεις!!!

δλδ μετά εγώ τι να καταλάβω για σας; οτι δν είστε η μειονότητα των κομπλεξικών κρητικών;

δε φτάνει που σας πένεσα κιόλας, μου χώνεστε κ απο πάνω! (κατι λέγαμε κ για έναν φοιτητή που δολοφονήθηκε για ασήμαντο λόγο έ; )

btw αν δε χαλαρώσω τι θα γίνει; θα μου στείλεις με e-mail τη σφάιρα;

Δημοσ.
Εντάξει οι κρητικοί την έχουν δει πολύ άντρες τελικά.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν σας κράζουνε και δεν τσουβαλιάζουνε επειδή ζηλεύουν. Ούτε ξύπνησαν μια μέρα και είπαν "χμμμ ποιους να κατηγορήσουμε άδικα σήμερα;;;".

Όπου υπάρχει καπνός.

Καταλαβαίνω τί λες, αλλά με αυτή τη λογική εαν τύχει και περάσω απο Ρέθυμνο, θα πρέπει να έχω το νου μου μην σκουντήξω κανέναν, χυθεί ο καφές ή πέσει το σουβλάκι και μετά τρέχω να κρυφτώ απο το Σήφη (τυχαίο φολκλόρ όνομα) που "δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του"? Ακραίο μου ακούγεται...:-)

P.S. Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την Κρήτη, αλλά μήπως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με το συγκεκριμένο ,και καλά, "κρητικό αντριλίκι"?

Respectfully

napalm σε καθε μπουρδελο οπου υπαρχουν τετοια ζωα.

δεν πα να νε και διπλα απο το σπιτι μου τι πατε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα

Όχι ρε,δεν είναι μπούληδες.Είναι πολύ μπροστά άτομα,μάγκες και μάλιστα αν την μετρήσουν,την έχουν τουλάχιστον 50 εκατοστά.

Η ευγενής άμιλλα των κρητικών καθώς και η επιστροφή στο γονιδιακό μας χάρισμα "παίζουμε ξύλο γιατί δεν έχω τι να κάνω".

Συγχίστικα,καληνύχτες.

Οντως η κατασταση εκει στην Κρητη εχει ξεφυγει.τυχαινει να γνωριζω κρητικους οι οποιοι ειναι καλα παιδια.ομως εντελώς τυχαια εχει ο καθενας κι απο ενα οπλο.δεν νομιζω αυτο να ειναι τυχαιο...

αντε καληνυχτα απο εμενα

αν καποιος πει οτι εχει αρκετους μαλακες στην κρητη σας πιανει το πατριωτικο μερικους

το οτι ειναι πραγματικότητα δεν το κανει λιγοτερο λαθος

Σιγά. Με τους Ολλανδούς και τους Γερμανούς -ακόμα και τους πιο φαφλατάδες- είναι μια χαρά ευγενέστατοι οι Κρητικοί.

Έχουν ένα πρόβλημα με τους Έλληνες.

Ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι που δεν συμπαθούν το γείτονα.

Παραδείγματα? Πολλά.

ώστε κανένας δεν γενίκευσε

έφτασα μέχρι τη 7 σελίδα και βαρέθηκα ελπίζω να φτάνουν

ο τελευταίος δε μας έβγαλε και αλλοδαπούς , αλλά τι να πεις είναι το σύνδρομο της back screen μαγκιά;-κλ@νιάς

Δημοσ.

btw αν δε χαλαρώσω τι θα γίνει; θα μου στείλεις με e-mail τη σφάιρα;

Σιγά μη σου στείλω, 2 κατοστάρικα (δρχ) κάνει :P

Δημοσ.
@Lomar,μη χαλιέσαι ρε.Το πες μια,το πες δύο...Και η τρίτη προσπάθεια είναι ήδη too much.

@Petza,απλά θεωρώ χαζό το να πειράζει τον οποιοδήποτε κάποιο σχόλιο του τύπου "α οι κρητικοί είστε δολοφόνοι","α οι θεσσαλονικείς είστε βούλγαροι" μπλα μπλα.

Με πείραξε όταν το χα ακούσει από ροδίτισσα,αλλά ήμουν 12.

Επίσης θεωρώ τον μαλεβιζώτη ανώτερο από τον πεντοζάλη =P

Οκ μη χαλιέσαι μόλις κλείσεις τα 14 ίσως αρχίσει πάλι να σε ενοχλεί

Δημοσ.

Σε ορισμένες παραθέσεις μπορώ να σου αναιρέσω την γενίκευση.

Από κει και πέρα,δεν θέλει ιδιαίτερη ευφυϊα να καταλάβει κάποιος ότι εκ των πραγμάτων η γενίκευση είναι άκυρη και ουτοπική όταν πας να την εφαρμόσεις.

Και τέλος,αυτό που προσπάθησα να πω πριν είναι ότι :κανονικά,ακόμα και αν σε έπαιρνε και σένα η μπάλα ως προς τον χαρακτηρισμό,

δεν θα πρεπε να σε χαλάει.Αν είσαι "πολιτισμένος",με "ανοιχτα μυαλά" κτλ κτλ,όλα αυτά γενικά τα γράφεις.

Δημοσ.
Σε ορισμένες παραθέσεις μπορώ να σου αναιρέσω την γενίκευση.

Από κει και πέρα,δεν θέλει ιδιαίτερη ευφυϊα να καταλάβει κάποιος ότι εκ των πραγμάτων η γενίκευση είναι άκυρη και ουτοπική όταν πας να την εφαρμόσεις.

Και τέλος,αυτό που προσπάθησα να πω πριν είναι ότι :κανονικά,ακόμα και αν σε έπαιρνε και σένα η μπάλα ως προς τον χαρακτηρισμό,

δεν θα πρεπε να σε χαλάει.Αν είσαι "πολιτισμένος",με "ανοιχτα μυαλά" κτλ κτλ,όλα αυτά γενικά τα γράφεις.

όχι κοπέλα μου, ούτε σε θεωρητικό επίπεδο δεν επιτρέπεται να αποδοθεί συλλογική ευθύνη στις πράξεις ενός κατ επανάληψη δολοφόνου

Δημοσ.

Petza, με έβγαλες από τον κόπο να μαζέψω τις γενικεύσεις.

Επειδή κρατάω απο την Κρήτη αλλά δεν ζώ μόνιμα εκεί (δυστυχώς), έχω βαρεθεί μετά από την ιστορία στα ζωνιανά να ακούω για αγροίκους και υπανάπτυκτους που κατακλύζουν το νησί από άτομα που δεν έχουν ιδέα και απλά βγάζουν συμπέρασμα από αυτά που ακούν από δω και απο κει.

Συζητήσεις σαν και αυτή οδηγούν και άλλους σε αυτό το συμπέρασμα. Ε, τέτοια λάσπη από τον καθένα που βγαίνει και λέει ότι θέλει εγώ δεν την ανέχομαι. Αναγνωρίζω το πρόβλημα αλλά στις πραγματικές του διαστάσεις. Έχει αρχίσει και πιστεύει ο κόσμος ότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Κρήτη γιατι σε μπαλοτάρουν όλοι με το παραμικρό. Έλεος πια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κατά τόπους υπάρχει τόση συμπαγής και περιεκτική ηλιθιότητα, που άμα ανάψουμε τον κλίβανο δε θα μας φτάσει το κάρβουνο να τους κάψουμε όλους.

Δημοσ.
άλλο να είσαι στερεά ελλάδα κ να αλλάζεις πόλη σε 2 ώρες με 3 ευρώ και άλλο να πρέπει να πληρώσεις 20 ευρώ για την ταλαιπωρία του πλοίου κ πάλι να είσαι στις 2 ώρες.

Οικονομάμε καλά από το χασίς καί προτιμάμε να ταξιδεύουμε με αεροπλάνο business class.;)

Καί δεν έχουμε καί το διαφαινόμενο κόμπλεξ σου με τη πρωτεύουσα.

edit:

Προτείνω να το κλείσουμε το θέμα από σεβασμό στη μνήμη τού παιδιού αφού ξεφύγαμε.

Εν ανάγκη όποιος έχει απορίες ανοίγει νέο θέμα με τίτλο η εγκληματικότητα στην Κρήτη καί μιά ψηφοφορία πού να φαίνεται ποιά περιοχή παράγει τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα(Εσύ ξέρω τι θα ψήφιζες).:cry:

Δημοσ.

Γ@μα το χασίς, γ@μα τα όπλα, γ@μα το τζαμπα νταϊλίκι. Τις γυναίκες που τις έχουν σαν τους Ταλιμπάν?

Έλεος είναι τα παλικάρια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...