salamandran2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα PS2 και θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω τσιπαρισμένο ή να το τσιπάρω στην συνέχεια. Αν έχει τσιπ(α) πάνω του θα μπορεί να διαβάσει ταινιές συμπιεσμένες τύπου .avi γραμμένες σε cd επανεγγράψιμο; Έχω ταινίες στον υπολογιστή και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τις δω από εκεί. Αν δεν γίνεται αυτό που ρωτάω τότε υπάρχει άλλος τρόπος; να τις γράψω σε DVD ίσως? Και κάτι ακόμα... Η υποδοχή usb δέχεται ας πούμε ένα φλασάκι με ταινίες ή είναι μόνο για τα δικά του περιφερειακά; Ευχαριστώ πολύ!
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Βασικά πάρε ένα 360 με 200 ευρώ και βρές κάποιον φίλο να στο φλασάρει... Κατα τα άλλα υπάρχει avi player (sms) για ps2 αλλα για μένα είναι παλαίστρα η όλη διαδικασία.. Δώσε 30 ευρώ και πάρε ένα dvd που παίζει divx να τελειώνεις..
salamandran2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ωραίες όλες οι απόψεις σας και ευχαριστώ γι' αυτές... Μόνο που ότι άλλο εκτός απ' το PS2 είναι ακριβότερο και δεν είναι καιρός για σπατάλες. Αυτό το .avi player είναι εξάρτημα δηλαδή που μπαίνει πάνω στο PS2 και παίζει ταινίες ή είναι κάποιο cd ή κάτι τέτοιο; Όσο για το αν γίνεται να τις γράφω πρώτα σε DVD? Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Και κάτι τελευταίο... Η δυνατότητα για online παιχνίδι είναι ενσωματωμένη στο PS2 έτσι?
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εννοείται πάντα με τσίπ και με το κατάλληλο hack... Το sms player παίζει avi είτε απο εξωτερική πηγή (βλέπε hdd) είτε απο dvd... Το online είναι ενσωματωμένο στα λεπτά ps2 και όχι στα παλιά τα οποία δεν είχαν κάρτα δικτύου... Μήν περιμένεις βέβαια online της προκοπής... ps2+chip ~140... 360+φλασάρισμα = 200 αν βρείς κάποιον να στο φλασάρει η αν καταφέρεις και το κάνεις μόνος σου... your choice..
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παρε xbox1 η Wii to wii δεν έχει media player της προκοπής.. :| (θα έχει στο μέλλον)
salamandran2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ok. Νομίζω πως κατάλαβα. Θα δω τι με συμφέρει και ανάλογα θα πράξω... Ευχαριστώ όλους σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.