Προς το περιεχόμενο

Η δύναμη της θέλησης...

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια πιστεύτε στη δύναμη της θέλησης;;Πολλοί λένε ότι όταν κάποιος θέλει πραγματικά κάτι το καταφέρνει όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.Ποια είναι η δική σας άποψη πάνω στο θέμα;Υπάρχουν παραδείγματα από την προσωπική σας ζωή;

Δημοσ.

εγώ μια φορά που μου ξέφυγε, προσπάθησα να ξαναβάλω την οδοντόπαστα στο σωληνάριο. Το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν το πέτυχα με τίποτα. Από τότε δεν πιστεύω στην δύναμη της θέλησης.

Εντάξει, αν θέλεις κάτι πολύ, έχεις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχεις. Όχι όμως ότι αν θέλεις μπορείς να κάνεις τα πάντα...

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!υπάρχει η θέληση. Πολλές φορές μεθοδικά διοχέτευα την ενέργειά μου και τις σκέψεις μου σε αυτό που ήθελα να συμβεί στη ζωή μου και συνέβει...ακόμη και σε καταστάσεις που θα φαινόταν απίθανο ή αδύνατο να συμβεί!

Μου συνέβει πολλές φορές και συνεχίζω να το κάνω...οι προθέσεις μου πάντοτε δεν αντίκεινται στο "κοινό καλό", δεν έχουν να κάνουν με "σκοτεινές διαθέσεις" και κίνητρα.

Σκέφτομαι και "επιβάλω" μεθοδικά αυτό που θέλω και γίνεται αυτό ακριβώς-το σύμπαν συνομωτεί και γίνεται αυτό που ζητάω. Το μόνο μυστικό είναι αυτό που ζητάς να το ζητάς από την καρδιά σου και το δεύτερο μυστικό είναι, να μην αντίκειται στη νομοτέλεια του σύμπαντος...που δημιουργεί...το θετικό πάντοτε δημιουργεί και το αρνητικό αποδομεί.

Υπάρχουν και οι στιγμές καταστροφής, απλά δεν τις αποζητώ προσωπικά. Προσκολλούμαι σε όσα μπορούν να δημιουργηθούν ώστε να υπάρξει βελτίωση...πολλές φορές προσευχήθηκα (με τον δικό μου τρόπο πάντα!) για ανθρώπους...ζώα...καταστάσεις...και όποτε το ζήτησα έντονα μέσα από την καρδιά μου...ΕΓΙΝΕ όπως ζήτησα.

Μην ξεχνάτε ποτέ φίλοι μου! Είμαστε συμπυκνωμένη ενέργεια...μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα απ' όσα αντιλαμβάνεται ο επίγειος εγκέφαλός μας...ζήστε με την Ψυχή σας και όχι με το μυαλό και τότε οι ουρανοί θα ανοίξουν για εσάς...

Δημοσ.
Αλήθεια πιστεύτε στη δύναμη της θέλησης;;Πολλοί λένε ότι όταν κάποιος θέλει πραγματικά κάτι το καταφέρνει όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.Ποια είναι η δική σας άποψη πάνω στο θέμα;Υπάρχουν παραδείγματα από την προσωπική σας ζωή;

Εξαρτάται , τι είναι αυτό που θέλεις εσύ ; Πιθανών και να μην το πετύχεις , αλλά αυτο δεν έχει σημασία. Το βασικότερο είναι να μπεις στο λουκι , ακόμα και αν αποτύχεις θα έχεις μάθει περισσότερα για τα περι στοχων και θέλησης. Ουτως ή άλλως το να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία "κάνω αυτο που θέλω" , ειναι τρομερά εθιστικό , κοινώς δεν γλυτώνεις απο τον εαυτο σου και κάποια στιγμή θα ενδώσεις ...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αλήθεια πιστεύτε στη δύναμη της θέλησης;;

Πιστεύω.

Αλλά θεωρώ πιο σημαντική την παράμετρο στη ζωή της αδυναμίας θελήσεως. Γιατί είναι και πιο κοινότυπη. Όταν εξαλείφεται αυτό η δύναμη έρχεται από μόνη της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...