Προς το περιεχόμενο

LF people to create online game.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι μου πεις θα κάνω.εξαρτάται και τι game πάμε να δημιουργήσουμε.

Μπορώ να είμαι και Moderator στο φόρουμ του παιχνιδιού.(άμα έχει)

Αν θες κατασκευάζω και το φόρουμ του παιχνιδιού.(έχω ήδη φτιάξει ήδη ένα για το site μου.

Το Forum δεν είναι το παιχνίδι.

Για το παιχνίδι τι θα κάνεις; Σε ποια γλώσσα προγραμματισμού έχεις εμπειρία; Ή, ξέρεις από 3D graphics και εάν ναι με τι εργαλεία δουλεύεις;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε βρε AMIOX?

Ο snorkel για να ρωτάει και να ψάχνει να κάνει ταινίες και παιχνίδια όλο και κάτι θα ξέρει. Ρωτάω να μάθω τι γιατί μπορεί και να υπάρξουν συνεργασίες.

Δημοσ.

Κάτσε βρε AMIOX?

...γιατί μπορεί και να υπάρξουν συνεργασίες.

Μνημονιακές ή αντι-μνημονιακές;

Δημοσ.

Ότι μου πεις θα κάνω.εξαρτάται και τι game πάμε να δημιουργήσουμε.

Μπορώ να είμαι και Moderator στο φόρουμ του παιχνιδιού.(άμα έχει)

Αν θες κατασκευάζω και το φόρουμ του παιχνιδιού.(έχω ήδη φτιάξει ήδη ένα για το site μου.

Το Forum δεν είναι το παιχνίδι.

Για το παιχνίδι τι θα κάνεις; Σε ποια γλώσσα προγραμματισμού έχεις εμπειρία; Ή, ξέρεις από 3D graphics και εάν ναι με τι εργαλεία δουλεύεις;

Τελικά -snorkel- θα απαντήσεις;

Θα πεις τι ξέρεις εσύ να κάνεις ΓΙΑ το παιχνίδι και όχι για ό,τι άλλο (π.χ. forum) ;

Δημοσ.

Τελικά -snorkel- θα απαντήσεις;

Θα πεις τι ξέρεις εσύ να κάνεις ΓΙΑ το παιχνίδι και όχι για ό,τι άλλο (π.χ. forum) ;

Ήμουνα Offline.Με ότι πρόγραμμα υπάρχει μπορώ να δουλέψω.

Φόρουμ δεν θα έχει το παιχνίδι;

Εγώ πάντως προτείνω να φτιάξουμε πρώτα κάτι απλό και μετά φτιάχνουμε ένα πιο δύσκολο.

Πόσα άτομα πρέπει να έχει το Team;

Δημοσ.

Πάλι δεν αναφέρεις όμως τι μπορείς να κάνεις για το παιχνίδι αυτό καθέ αυτό. Το "μπορώ να δουλέψω με ότι πρόγραμμα υπάρχει" δεν λέει κάτι. Είσαι σαν να σε ρωτάμε "τι έφαγες;" και να απαντάς "φαγητό"... (δεν είναι ακριβώς το ίδιο βέβαια. Η δική σου απάντηση είναι ακόμα πιο γενική :P)

Για να έχει forum, πρέπει πρώτα να φτάσει σε ένα σημείο που λες το βγάζω στο κοινό ένα παιχνίδι ή οτιδήποτε. Αλλιώς δεν έχει ουσία.

Ο αριθμός των ατόμων μιας ομάδας συνήθως καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Μέγεθος καθώς και είδος project, διαθέσιμα λεφτά (αν μιλάμε για επι πληρωμή εργασία), χρόνος που υπολογίζεται να έχεις αποτελέσματα κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ήμουνα Offline.Με ότι πρόγραμμα υπάρχει μπορώ να δουλέψω.

Φόρουμ δεν θα έχει το παιχνίδι;

Εγώ πάντως προτείνω να φτιάξουμε πρώτα κάτι απλό και μετά φτιάχνουμε ένα πιο δύσκολο.

Πόσα άτομα πρέπει να έχει το Team;

Κοίτα..

Θα μπορούσα να το συνεχίσω. Δεν το κάνω όμως. Δεν το βρίσκω ηθικό. Είναι πασιφανές πως δεν έχεις ουδεμία σχέση με το αντικείμενο.

Ασχολήθηκα όμως γιατί το φαινόμενο "Ψάχνω κάποιους για να κάνουν εκείνοι και εγώ να λέω ότι κάνω" έχει πάρει διαστάσεις.

Κάτι τέτοιο θες και εσύ.

Εάν κρίνω από αυτά που γράφεις θα πρέπει να είσαι μικρός. Γύρω στα 15 - 16. Βία 17.

Εάν θες την συμβουλή μου, ασχολήσου με το σχολείο. Μάθε να φέρνεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται πατώντας στα πόδια σου, τα δικά σου πόδια, και ρούφηξε ό,τι μπορείς από το σχολείο. Μην θες να λες αλλά να κάνεις. Και να κάνεις κάτι που είναι ουσιαστικό και όχι για το "φαίνεσθαι".

Θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και θα μάθεις να εκτιμάς ότι σου προσφέρεται, κάτι που προφανέστατα δεν κάνεις εάν κρίνει κανείς από τις επιλεκτικές σου απαντήσεις.

Δημοσ.

Κοίτα..

Θα μπορούσα να το συνεχίσω. Δεν το κάνω όμως. Δεν το βρίσκω ηθικό. Είναι πασιφανές πως δεν έχεις ουδεμία σχέση με το αντικείμενο.

Ασχολήθηκα όμως γιατί το φαινόμενο "Ψάχνω κάποιους για να κάνουν εκείνοι και εγώ να λέω ότι κάνω" έχει πάρει διαστάσεις.

Κάτι τέτοιο θες και εσύ.

Εάν κρίνω από αυτά που γράφεις θα πρέπει να είσαι μικρός. Γύρω στα 15 - 16. Βία 17.

Εάν θες την συμβουλή μου, ασχολήσου με το σχολείο. Μάθε να φέρνεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται πατώντας στα πόδια σου, τα δικά σου πόδια, και ρούφηξε ό,τι μπορείς από το σχολείο. Μην θες να λες αλλά να κάνεις. Και να κάνεις κάτι που είναι ουσιαστικό και όχι για το "φαίνεσθαι".

Θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και θα μάθεις να εκτιμάς ότι σου προσφέρεται, κάτι που προφανέστατα δεν κάνεις εάν κρίνει κανείς από τις επιλεκτικές σου απαντήσεις.

Τι εννοούσες τι μπορώ να κάνω για το παιχνίδι;

Δημοσ.

Ανάπτυξη του παιχνιδιού ίσως;! Σχεδιασμό γραφικών - προγραμματισμό - διαχείριση και σχεδιασμός της βάσης δεδομένων είναι κάποια από τα πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει.

Το θέμα είναι οτι εσύ δεν ξέρεις καν τι πρέπει να γίνει. Οπότε Timonkaipumpa++

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...